Skocz do zawartości

rozklad-uczucia

Polecane posty

Napisano

W pytaniu czy bede z danym meczyzna wypadly 3 karty:6 pucharow-2buławy-sad,jak interpretowac taki rozklad bo mam problem tarocistka powiedziala ze nie bede,ale wedlug mnie sad ma pozytywne znaczenie czesto mowi o zmianach ale moze mowic o narzyczenstwie/slubie.Kto ma racje?

Napisano

Moim zdaniem również nie.

Sąd mi kojarzy sie z tym że któreś z Was wróci do poprzedniego partnera,lub jest jeszcze związany z tym kimś uczuciowo

Napisano

Czas pokaże kto ma rację-to tak żartując.

Dla mnie nie ma tu ani jednej pozytywnej karty na ew.związek.Dla mnie jedna ze stron ewidentnie tkwi w przeszłości.Nie widać też żadnej inicjatywy,aby rozwijać tą znajomość (może jakieś tam subtelne znaki są). Sąd w połączeniu z tymi kartami,sugeruje o powrocie do kogoś z przeszłości.

"Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością".

p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.

Napisano

ale powrocie do kogos dotyczy jego czy mnie?on wroci do kogos czy ja?Niedawno dowiedzialam sie ze on zerwal z dziewczyna...

Napisano

Ja tego rozkładu nie robiłam więc nie wiem jak to wyglądało-3 karty to trochę mało, skoro Ty chcesz z nim być to kwestia przeszłości i braku postępu co do Waszej znajomości jest w nim.Sama potwierdzasz,że niedawno zerwał...

"Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością".

p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.

Napisano
W pytaniu czy bede z danym meczyzna wypadly 3 karty:6 pucharow-2buławy-sad,jak interpretowac taki rozklad bo mam problem tarocistka powiedziala ze nie bede,ale wedlug mnie sad ma pozytywne znaczenie czesto mowi o zmianach ale moze mowic o narzyczenstwie/slubie.Kto ma racje?

Nie wiem jakie były przypisane pytanie do rozkładu no jeśłi to był co jest za, co przeciw i karta rada to w/g mojej oceny co jest za że warto wrócić do tego co było, co przeciw że brak ruchu tutaj przeszkodą, a rada aby popatrzeć na tą relacje z innej perspektywy.

Moim zdaniem brak reakcji spowoduje brak szansy na związek...

W przypadku gdy rozkład miał pytania: co jest za, co przeciw i wynik tutaj w wyniku sąd może wnioskować że relacja się przerodzi na inną płaszczyznę, że dojdziecie do porozumienia, czy to w kwestii będziecie razem - karty nie dały odpowiedzi - decyzja należy do WAS....

• 9 months later...
Napisano

wlasnie teraz zauwazylam ze zrobilam blad tam nie ma 2 bulaw tylko 7 monet wiec prawidlowy rozklad:6 pucharow 7 monet Sąd

Pamietam ze na koncu zostaly dobrane jeszcze karty :Glupiec-Kochankowie-Ksiezyc

Napisano

A jak sie potoczył Wasze losy? Jesteście razem?

u mnie Sąd pokazuje wyjaśnienie sytuacji i rozstanie.

Jesteście razem?

Napisano

nie on jest nadal ze swoja dziewczyna;( ale mam jeszcze jakas nadzieje.Podobno kolo marca ma sie ktos pojawic moze to bedzie on?

wlasnie ta karta sadu mowi o jakims wyjasnieniu a u nas nie byl zadnej rozmowy wyasnienia czegos nic;/

Napisano

Sąd to też zakończenie relacji.

bardzo długo na niego czekasz. niedługo będzie rok.

Napisano

Mam jeszcze nadzieje. Moj kosmogram sugeruje ze wyjde za maz za kogos z przeszlosci-wladca 7 domu w ruchu wstecznym. :)

Napisano

Ja tutaj również nie widzę, abyście mieli być w związku ze sobą. W tym rozkładzie (pomijam fakt, że nie ma chyba pytania takiego jakie było zadawane przy rozkładaniu?) przejawia się iluzja, rozdarcie, potrzeba dokonania wyboru. Tutaj też najpierw piszesz, że rozstał się z dziewczyną, a później, że jest z nią. Uważam, ze on jednak pozostanie z tą dziewczyną. Jeśli coś Was połączy, to będzie to chwilowe i z Jego strony raczej bezpłciowe - coś na zasadzie tej drugiej w związku

Napisano

Dziewczyny na innym forum troche optymistyczniej do tego podchodza,Skoro w liceum sie lubilismy,drozylismy(6pucharow) ziarenko zostalo zasiane(7 monet) i jest mozliwosc odnowienia znajomosci(sad)

Napisano

Każdy ma swoje spojrzenie na karty i nie sądzę by była to kwestia forum :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...