soleila007 Napisano Grudzień 22, 2014 Napisano Grudzień 22, 2014 W pytaniu czy bede z danym meczyzna wypadly 3 karty:6 pucharow-2buławy-sad,jak interpretowac taki rozklad bo mam problem tarocistka powiedziala ze nie bede,ale wedlug mnie sad ma pozytywne znaczenie czesto mowi o zmianach ale moze mowic o narzyczenstwie/slubie.Kto ma racje? Cytuj
lirith Napisano Grudzień 23, 2014 Napisano Grudzień 23, 2014 Moim zdaniem również nie. Sąd mi kojarzy sie z tym że któreś z Was wróci do poprzedniego partnera,lub jest jeszcze związany z tym kimś uczuciowo Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Grudzień 23, 2014 Napisano Grudzień 23, 2014 Czas pokaże kto ma rację-to tak żartując. Dla mnie nie ma tu ani jednej pozytywnej karty na ew.związek.Dla mnie jedna ze stron ewidentnie tkwi w przeszłości.Nie widać też żadnej inicjatywy,aby rozwijać tą znajomość (może jakieś tam subtelne znaki są). Sąd w połączeniu z tymi kartami,sugeruje o powrocie do kogoś z przeszłości. Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
soleila007 Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Napisano Grudzień 23, 2014 ale powrocie do kogos dotyczy jego czy mnie?on wroci do kogos czy ja?Niedawno dowiedzialam sie ze on zerwal z dziewczyna... Cytuj
Tarocistka_Kinga Napisano Grudzień 23, 2014 Napisano Grudzień 23, 2014 Ja tego rozkładu nie robiłam więc nie wiem jak to wyglądało-3 karty to trochę mało, skoro Ty chcesz z nim być to kwestia przeszłości i braku postępu co do Waszej znajomości jest w nim.Sama potwierdzasz,że niedawno zerwał... Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują.
Agiatis Napisano Grudzień 24, 2014 Napisano Grudzień 24, 2014 W pytaniu czy bede z danym meczyzna wypadly 3 karty:6 pucharow-2buławy-sad,jak interpretowac taki rozklad bo mam problem tarocistka powiedziala ze nie bede,ale wedlug mnie sad ma pozytywne znaczenie czesto mowi o zmianach ale moze mowic o narzyczenstwie/slubie.Kto ma racje? Nie wiem jakie były przypisane pytanie do rozkładu no jeśłi to był co jest za, co przeciw i karta rada to w/g mojej oceny co jest za że warto wrócić do tego co było, co przeciw że brak ruchu tutaj przeszkodą, a rada aby popatrzeć na tą relacje z innej perspektywy. Moim zdaniem brak reakcji spowoduje brak szansy na związek... W przypadku gdy rozkład miał pytania: co jest za, co przeciw i wynik tutaj w wyniku sąd może wnioskować że relacja się przerodzi na inną płaszczyznę, że dojdziecie do porozumienia, czy to w kwestii będziecie razem - karty nie dały odpowiedzi - decyzja należy do WAS.... Cytuj
soleila007 Napisano Październik 6, 2015 Autor Napisano Październik 6, 2015 wlasnie teraz zauwazylam ze zrobilam blad tam nie ma 2 bulaw tylko 7 monet wiec prawidlowy rozklad:6 pucharow 7 monet Sąd Pamietam ze na koncu zostaly dobrane jeszcze karty :Glupiec-Kochankowie-Ksiezyc Cytuj
Ania1 Napisano Październik 6, 2015 Napisano Październik 6, 2015 A jak sie potoczył Wasze losy? Jesteście razem? u mnie Sąd pokazuje wyjaśnienie sytuacji i rozstanie. Jesteście razem? Cytuj
soleila007 Napisano Październik 6, 2015 Autor Napisano Październik 6, 2015 nie on jest nadal ze swoja dziewczyna;( ale mam jeszcze jakas nadzieje.Podobno kolo marca ma sie ktos pojawic moze to bedzie on? wlasnie ta karta sadu mowi o jakims wyjasnieniu a u nas nie byl zadnej rozmowy wyasnienia czegos nic;/ Cytuj
Ania1 Napisano Październik 6, 2015 Napisano Październik 6, 2015 Sąd to też zakończenie relacji. bardzo długo na niego czekasz. niedługo będzie rok. Cytuj
soleila007 Napisano Październik 8, 2015 Autor Napisano Październik 8, 2015 Mam jeszcze nadzieje. Moj kosmogram sugeruje ze wyjde za maz za kogos z przeszlosci-wladca 7 domu w ruchu wstecznym. Cytuj
Syrena Napisano Październik 8, 2015 Napisano Październik 8, 2015 Ja tutaj również nie widzę, abyście mieli być w związku ze sobą. W tym rozkładzie (pomijam fakt, że nie ma chyba pytania takiego jakie było zadawane przy rozkładaniu?) przejawia się iluzja, rozdarcie, potrzeba dokonania wyboru. Tutaj też najpierw piszesz, że rozstał się z dziewczyną, a później, że jest z nią. Uważam, ze on jednak pozostanie z tą dziewczyną. Jeśli coś Was połączy, to będzie to chwilowe i z Jego strony raczej bezpłciowe - coś na zasadzie tej drugiej w związku Cytuj
soleila007 Napisano Październik 8, 2015 Autor Napisano Październik 8, 2015 Dziewczyny na innym forum troche optymistyczniej do tego podchodza,Skoro w liceum sie lubilismy,drozylismy(6pucharow) ziarenko zostalo zasiane(7 monet) i jest mozliwosc odnowienia znajomosci(sad) Cytuj
Syrena Napisano Październik 8, 2015 Napisano Październik 8, 2015 Każdy ma swoje spojrzenie na karty i nie sądzę by była to kwestia forum Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.