Luna19 Napisano Kwiecień 14, 2021 Napisano Kwiecień 14, 2021 Dzień Dobry 😊 Mam problem z interpretacją rozkładu na pytanie jakie ma zamiary .Nie mamay w tym momencie kontaktu ze sobą .I mam problem jak to odebrać .Znam znaczenie poszczególnych kart ale nie umiem ich połączyć tak aby miały sens .Królowa Denarów ,As Bulaw,Królowa Mieczy i dociągnięta Rydwan.Krolowa Denarow-kobieta znająca swoją wartość ,As bulawa-inicjarywa , moc ,siła,Królowa Mieczy -kobieta po przejściach ,surowa ocena,Rydwan-ruch,zmiany,siła woli ,zwycięstwo nad różnicami .Mam takie wrażenia jak by on oczekiwał ode mnie zmiany a może chce żebym to ja się odezwała do niego .Bardzo proszę o pomoc Cytuj
cesarzowaanna Napisano Kwiecień 16, 2021 Napisano Kwiecień 16, 2021 Królowa denarów - stabilna sytuacja, toczy się własnym tempem As buław - działanie, nowy pomysł Królowa mieczy - surowa ocena, ponownie sprawy toczą się własnym tempem Rydwan - zmiana, realizacja planów Myślę, że chłopak jeżeli już to dopiero klaruje swoje zamiary, ma pomysł, może i chęć do działania (as buław), przy czym mam wrażenie, że te królowe nieco sprowadzają go na ziemię (obie stabilne i racjonalne). Miecze to też może być odcięcie. 1 Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 19, 2021 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dnia 15.04.2021 o 00:02, Luna19 napisał: jakie ma zamiary Dnia 15.04.2021 o 00:02, Luna19 napisał: Nie mamay w tym momencie kontaktu ze sobą zamiary wobec kogo? czego? Tak jak zadajemy pytanie, tak nam karty i odpowiadają. Królowa denarów siedzi i raczej się nie śpieszy As - pomysł, iskra Królowa mieczy - wewnętrzny, albo zewnętrzny krytyk i może hamować Asa dociągnięty Rydwan mówi tylko tyle, ze kiedyś gdzieś ruszy, lecz w jakim kierunku nie wiadomo kart emocji brak 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.