Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji

Polecane posty

Napisano

Dzień Dobry 😊

Mam problem z interpretacją rozkładu na pytanie jakie ma zamiary .Nie mamay w tym momencie kontaktu ze sobą .I mam problem jak to odebrać .Znam znaczenie poszczególnych kart ale nie umiem ich połączyć tak aby miały sens .Królowa Denarów ,As Bulaw,Królowa Mieczy i dociągnięta Rydwan.Krolowa Denarow-kobieta znająca swoją wartość ,As bulawa-inicjarywa , moc ,siła,Królowa Mieczy -kobieta po przejściach ,surowa ocena,Rydwan-ruch,zmiany,siła woli ,zwycięstwo nad różnicami .Mam takie wrażenia jak by on oczekiwał ode mnie zmiany a może chce żebym to ja się odezwała do niego .Bardzo proszę o pomoc 

Napisano

Królowa denarów - stabilna sytuacja, toczy się własnym tempem

As buław - działanie, nowy pomysł

Królowa mieczy - surowa ocena, ponownie sprawy toczą się własnym tempem

Rydwan - zmiana, realizacja planów

Myślę, że chłopak jeżeli już to dopiero klaruje swoje zamiary, ma pomysł, może i chęć do działania (as buław), przy czym mam wrażenie, że te królowe nieco sprowadzają go na ziemię (obie stabilne i racjonalne). Miecze to też może być odcięcie.

• Lubię! 1
Napisano
Dnia 15.04.2021 o 00:02, Luna19 napisał:

jakie ma zamiary

Dnia 15.04.2021 o 00:02, Luna19 napisał:

Nie mamay w tym momencie kontaktu ze sobą

zamiary wobec kogo? czego? Tak jak zadajemy pytanie, tak nam karty i odpowiadają.

Królowa denarów siedzi i raczej się nie śpieszy

As - pomysł, iskra

Królowa mieczy - wewnętrzny, albo zewnętrzny krytyk i może hamować Asa

dociągnięty Rydwan mówi tylko tyle, ze kiedyś gdzieś ruszy, lecz w jakim kierunku nie wiadomo

kart emocji brak

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...