Lady-Blue Napisano Grudzień 23, 2014 Napisano Grudzień 23, 2014 1) początek - wisielec - oboje znajdowali się w martwym punkcie swojego życia, on był bierny i tolerował różne zachowania w jego otoczeniu, jakby miał związane ręce i to miało wpływ na relacje, ona ogólnie przeżywała stagnację w życiu 2) rozwój sprawiedliwość - oboje muszą zrobić porządek w życiu, związek na zasadzie partnerstwa, równowaga, możliwe sformalizowanie związku 3) schyłek księżyc - oboje muszą walczyć z lękami, złymi wpływami, powinni szczerze rozmawiać i wyjasniać sobie rzeczy 4) trudności - sąd ost. - nieuregulowane sprawy osobiste, problem z byłą partnerką - jednak optymistyczna wersja moim zdaniem, że związek mimo trudności odżyje i parze się uda być razem 5) plany cesarz - związek, tradycyjny trochę, tzn on będzie ostoją i fundamentem rodziny 6) arcykapłanka w rozwoju - ona powinna rozwijać czułość, dobroć, chyba on to u niej ceni 7) zadanie słońce - kojarzy mi się z dziećmi i edukacją, więc pewnie zadaniem będzie wspólnie wychowywać dzieci, bo to one może będą radością w związku, 8) koło fortuny - kojarzy mi się z przeznaczeniem, są oni sobie pisani ? Cytuj
Lady-Blue Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Napisano Grudzień 24, 2014 Bardzo Proszę o pomoc w interpretacji, będę bardzo wdzięczna Cytuj
Agiatis Napisano Grudzień 24, 2014 Napisano Grudzień 24, 2014 1) początek - wisielec - oboje znajdowali się w martwym punkcie swojego życia, on był bierny i tolerował różne zachowania w jego otoczeniu, jakby miał związane ręce i to miało wpływ na relacje, ona ogólnie przeżywała stagnację w życiu Związek czy znajomość w zawieszniu, niepewny od początku, jakas niepewność w tym wszystkim 2) rozwój sprawiedliwość - oboje muszą zrobić porządek w życiu, związek na zasadzie partnerstwa, równowaga, możliwe sformalizowanie związku Potrzeba rozliczyć sie z przeszłością by móc pojść w przyszłość 3) schyłek księżyc - oboje muszą walczyć z lękami, złymi wpływami, powinni szczerze rozmawiać i wyjasniać sobie rzeczy Wycofania, lęki mogą doprowadzić własnie do tego iż para się nie zejdzie lub nie przetrwa - trzeba to przepracować 4) trudności - sąd ost. - nieuregulowane sprawy osobiste, problem z byłą partnerką - jednak optymistyczna wersja moim zdaniem, że związek mimo trudności odżyje i parze się uda być razem brak odrodzenia się w nowe, brak widzenia z innej perspektywy lub odmienności partner/ki 5) plany cesarz - związek, tradycyjny trochę, tzn on będzie ostoją i fundamentem rodziny Cesarz może pokazywać również sferę zawodową ale i mężczyznę który może mieć problem z "władzą" 6) arcykapłanka w rozwoju - ona powinna rozwijać czułość, dobroć, chyba on to u niej ceni Kapłanka może mówić o tajemnicach, poświęceniu, jak i byciu w ukryciu.. 7) zadanie słońce - kojarzy mi się z dziećmi i edukacją, więc pewnie zadaniem będzie wspólnie wychowywać dzieci, bo to one może będą radością w związku, słońce tutaj moze być oznaką iż para miło spędzi czas, śwoatełko w tunelu, na lepsze jutro 8) koło fortuny - kojarzy mi się z przeznaczeniem, są oni sobie pisani Koło mnie sygnalizuje że jedna ze stron jakby nie ma wpłyyu na to co się dzieje w danej relacji Brak składowych z Portretu indywidualnego i taka interpretacja jest uboga, bo trzeba brać całość nie tylko sam portret partnerski Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.