Skocz do zawartości

Jak trafiliście na forum?

Polecane posty

Napisano

Z przeglądarki, szukałam znaczeń kart tarota i jakoś tu zaglądnęłam :)

• 1 month later...
Napisano

Ja również trafiłam tu dzięki wyszukiwarce :) Miałam niedawno taką swoją ulubioną stronę dotyczącą wróżb, ale została zamknięta.. Mam nadzieję, że ta nie powtórzy jej losu :)

Napisano

Witam!

Pierwszy raz zetknelam sie ze strona na innym forum I bylo to jakis czas temu. Tam wlasnie dostalam zaproszenie zeby zerknac na to forum. Wczoraj sobie wlasnie o nim przypomnialam I wyszukalam w przegladarce no i jestem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i "zaloge" kartylosu.pl

Napisano

szperałam w numerologii i w znaczeniu kart tarota i jakoś tak się stało, że trafiłam tutaj :)

• 3 weeks later...
Napisano

Oczywiście internet, ale od jakiegoś czasu zaczęłam się interesować tą tematyką.

Zarówno "pytam" jak i chce poznać ludzi zajmujących się tą "sztuka" :)

patrz dalej, wiedz więcej.

• 4 weeks later...
Napisano

znalazlam w wyszukiwarce :D szukalam forum o tej tematyce i tak jestem :D

Napisano
znalazlam w wyszukiwarce :D szukalam forum o tej tematyce i tak jestem :D

I bardzo fajnie, że jesteś tutaj z nami :)

Napisano

dziękuję, też się cieszę i nigdzie się nie wybieram. Zakotwiczyłam :D

Napisano

Kotwica rzucona, to znaczy, że nie pozostaje nic innego, jak tylko jeszcze bardziej się rozgościć :D

Napisano

Ja tak jak niektóre poprzedniczki szukałam znaczenia jakiejś karty tarota :)

Napisano

Tak mnie ciekawość popchnęła i coś tam w gogle się wstukało. A tak naprawdę - myśl przyszła taka, że nie można całego życia podporządkować Kubusiowi Fataliście - to Diderot wskazał, że każdy z nas coś tam ma zapisane w gwiazdach. Dlatego też i myśl przyszła taka, że można posłuchać w tej materii innych i poszukać nowego spojrzenia, może przestrogi, może potwierdzenia. Jest we mnie zgoda na tą inność a okazja jakby nie tyle sama przychodzi. Wasz emil, że wróżby andrzejkowe ... - kto wie może się i odwaga znajdzie we mnie. Tymczasem podzielę się z Wami odczuciem, że miło i dobrze się tutaj czuję :)

Napisano

Często odwiedzam forum gazeta.pl , ponieważ zawsze na forum wróżbiarstwo szukałam kogoś kto mi powróży . Wczoraj odwiedziłam znowu forum gazeta.pl i znalazłam kartylosu.pl. Mam nadzieję ,że znajdę tu wróżkę ,która zechce mi powróżyć , bo nie najlepiej się dzieje u mnie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Ja szukałam informacji na temat numerologii i tak trafiłam :)

Lubię cyferki, ale też wróżby. Trochę się jeszcze wstrzymuje przed kartami, zwyczajnie dlatego co by w obłęd nie popaść na punkcie wróżb Ooo Tak, wiem, trochę dystansu trza :D

Nad tym pracuję, już dość długo :D

Pozdrawiam wszystkich, fajnie tu u Was :-)

"Gdy czegoś gorąco pragniesz cały Wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć"

P.C.

Napisano

A ja na facebooku :P

Jestem członkiem grup ezoterycznych i tam się dowiedziałam o Tej stronie ;)

Gość Ophelia2040
Napisano

Ja wiele lat byłam na innym forum, udzielałam się intensywnie na początku, potem odwiedzałam je bardzo sporadycznie. Po ostatniej próbie uznałam jednak, że męczy mnie ono i ciągną się za mną całe setki postów, które w końcu zaczęły się składać na jakąś abstrakcyjną, forumową postać. Przeszukałam więc po prostu Google w poszukiwaniu mniejszego miejsca i zanim się zarejestrowałam, przejrzałam kilka różnych for. Ostatecznie wybrałam Karty Losu.

• 3 weeks later...
Napisano

Bardzo nam miło, że coraz więcej osób pojawia się na forum, zapraszamy do aktywnego uczestnictwa, przeglądania tematów, oraz do dodawania własnych :)

Napisano

Całkowicie przez przypadek, wpisalam w wyszukiwarkę słowo wróżby i samo jakoś mnie tu przyciagnelo. bardzo fajna stronka pozdrawiam serdecznie

• 2 weeks later...
Napisano

W zasadzie trafiłam tutaj przez przypadek ale też z polecenia koleżanki, która kiedyś forum czytała.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...