breath31 Napisano Lipiec 21, 2016 Napisano Lipiec 21, 2016 Z wyszukiwarki. I muszę przyznać, że jak dla mnie to forum najbardziej mi pasuje spośród innych ezoterycznych, i pod względem wyglądu i treści Cytuj
maga Napisano Sierpień 2, 2016 Napisano Sierpień 2, 2016 Również z wyszukiwarki, poszukiwałam informacji na temat wróżb z obrączki i ich sprawdzalności, natrafiłam na dyskusję na ten temat na tym forum, zainteresowały mnie również inne tematy i zostałam Cytuj
Magi78 Napisano Wrzesień 5, 2016 Napisano Wrzesień 5, 2016 przez znajomą która poleciła mi forum Cytuj
angela27 Napisano Wrzesień 6, 2016 Napisano Wrzesień 6, 2016 Kolezanka opowiedziala mi o tej spronie i sie zaciekawilam tym:) Cytuj
olensja Napisano Październik 2, 2016 Napisano Październik 2, 2016 jedna dziewczyna na forum udostępniła tą stronę dzisiaj Cytuj
froniek Napisano Grudzień 8, 2016 Napisano Grudzień 8, 2016 Witam trafilem tu bo potrzebuje wruzby a pomugl mi tu trafic wujek google pozdrawiam wszystkich Cytuj
asiam Napisano Styczeń 29, 2017 Napisano Styczeń 29, 2017 Hej, chyba przez wyszukiwarkę, ale to było dwa lub trzy lata temu. Chyba jestem tutaj od samego początku. Pozdrawiam. Cytuj Ja.karolina
Lorinnna Napisano Luty 2, 2017 Napisano Luty 2, 2017 Trafiłam tu przypadkowo. Szukałam u kogoś porady, wskazania drogi życiowej, bo mam trochę trudną sytuację miłosną i wyskoczyło mi w wyszukiwarce to forum bardzo mi się spodobało i ładna jest szata graficzna Cytuj
Pytajniki Napisano Luty 14, 2017 Napisano Luty 14, 2017 Nie będę oryginalna: trafiłam tutaj dzięki Google Cytuj
Marika Napisano Luty 14, 2017 Napisano Luty 14, 2017 Nie będę oryginalna: trafiłam tutaj dzięki Google Nie ma to jak Google Cytuj
Gość Napisano Kwiecień 4, 2017 Napisano Kwiecień 4, 2017 Przez Google! Szukałam forum tego typu, a Wasze wydało mi się baardzo przyjazne . Cytuj
Piper Napisano Lipiec 29, 2017 Napisano Lipiec 29, 2017 Pamiętałam, że kiedyś dawno temu czytałam posty na tym forum i postanowiłam je odnaleźć i się zarejestrować. Cytuj
asiam Napisano Styczeń 1, 2018 Napisano Styczeń 1, 2018 Ja tak samo trafiłam na google. Interesowała mnie jedna rzecz i stwierdziłam, że napiszę posta. Cytuj Ja.karolina
wkropce Napisano Styczeń 12, 2018 Napisano Styczeń 12, 2018 A ja trafiłam na forum w poszukiwaniu pomocy w trapiącym mnie problemie...ale widzę że jest tutaj wiele interesujących rzeczy i tematów więc cieszę się że to forum znalazlam Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 13, 2018 Napisano Styczeń 13, 2018 Nie będę oryginalna. Chciałam odszukać informacji przeglądałam przeróżne wyniki wyszukiwarki, weszłam poczytałam tematy założone na forum....... I zostałam. Uznałam że są tu osoby od których będę mogła się uczyć, podoba mi się też kreatywność forum a to Wy dziewczyny Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj
LADYIZ Napisano Luty 13, 2018 Napisano Luty 13, 2018 Na forum trafiłam szukając informację jak obliczyć kartę życia w tarocie. Informację oczywiście znalazłam, cieszę się że tutaj trafilam Cytuj
ciekawy90 Napisano Kwiecień 3, 2018 Napisano Kwiecień 3, 2018 Na forum trafiłem szukając kogoś kto zna się na tarocie i mi pomoże w podjęciu decyzji. Ogólnie mam zamiar się zagłębić w temat zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj
RóżaWiatrów. Napisano Kwiecień 4, 2018 Napisano Kwiecień 4, 2018 Wstukałam po prostu w Google hasło "Tarot forum" Cytuj
Zjawiskowa Napisano Czerwiec 12, 2018 Napisano Czerwiec 12, 2018 Witam wszystkich. Ja tu trafiłam bo potrzebuje pomocy. Zgubiłam coś bardzo ważnego. Znalazłam was. Napewno zostanę na dłużej :-* Cytuj
Keytin Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 Trafilam na forum z wyszukiwarki,szukalam odpowiedzi a moze raczej podpowiedzi. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.