Skocz do zawartości

Jak trafiliście na forum?

Polecane posty

Napisano

Z wyszukiwarki. I muszę przyznać, że jak dla mnie to forum najbardziej mi pasuje spośród innych ezoterycznych, i pod względem wyglądu i treści :)

• 2 weeks later...
Napisano

Również z wyszukiwarki, poszukiwałam informacji na temat wróżb z obrączki i ich sprawdzalności, natrafiłam na dyskusję na ten temat na tym forum, zainteresowały mnie również inne tematy i zostałam <ok>

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

Witam trafilem tu bo potrzebuje wruzby a pomugl mi tu trafic wujek google pozdrawiam wszystkich

• 1 month later...
Napisano

Hej, chyba przez wyszukiwarkę, ale to było dwa lub trzy lata temu.:) Chyba jestem tutaj od samego początku. Pozdrawiam.:)

Ja.karolina

Napisano

Trafiłam tu przypadkowo. Szukałam u kogoś porady, wskazania drogi życiowej, bo mam trochę trudną sytuację miłosną i wyskoczyło mi w wyszukiwarce to forum :) bardzo mi się spodobało i ładna jest szata graficzna :*

• 2 weeks later...
Napisano

Nie będę oryginalna: trafiłam tutaj dzięki Google :)

Napisano
Nie będę oryginalna: trafiłam tutaj dzięki Google :)

Nie ma to jak Google <brawo>

• 1 month later...
Napisano

Przez Google! Szukałam forum tego typu, a Wasze wydało mi się baardzo przyjazne :D.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Napisano

Pamiętałam, że kiedyś dawno temu czytałam posty na tym forum i postanowiłam je odnaleźć i się zarejestrować.

• 5 months later...
Napisano

Ja tak samo trafiłam na google. Interesowała mnie jedna rzecz i stwierdziłam, że napiszę posta.

Ja.karolina

• 2 weeks later...
Napisano

A ja trafiłam na forum w poszukiwaniu pomocy w trapiącym mnie problemie...ale widzę że jest tutaj wiele interesujących rzeczy i tematów więc cieszę się że to forum znalazlam

Napisano

Nie będę oryginalna. Chciałam odszukać informacji przeglądałam przeróżne wyniki wyszukiwarki, weszłam poczytałam tematy założone na forum....... I zostałam.

Uznałam że są tu osoby od których będę mogła się uczyć, podoba mi się też kreatywność forum a to Wy dziewczyny ;*

Pozdrawiam serdecznie Batyam

• 5 weeks later...
Napisano

Na forum trafiłam szukając informację jak obliczyć kartę życia w tarocie.

:) Informację oczywiście znalazłam, cieszę się że tutaj trafilam

• 1 month later...
Napisano

Na forum trafiłem szukając kogoś kto zna się na tarocie i mi pomoże w podjęciu decyzji. Ogólnie mam zamiar się zagłębić w temat zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Napisano

Wstukałam po prostu w Google hasło "Tarot forum" ;)

• 2 months later...
Napisano

Witam wszystkich. 

Ja tu trafiłam bo potrzebuje pomocy. Zgubiłam coś bardzo ważnego. 

Znalazłam was. Napewno zostanę na dłużej :-*

• 1 month later...
Napisano

Trafilam na forum z wyszukiwarki,szukalam odpowiedzi a moze raczej podpowiedzi.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...