Skocz do zawartości

czy otrzymam dzis wyplate wyzsza niz mysle(200)

Polecane posty

Napisano

Wyszlo mi z rozkladu na 8 kart 2 kolo fortuny,cesarzowa,co to znaczy?!,tak ale Cesarzowa

Napisano

Prośbę o pomoc w interpretacji rozkładu z kart tarota zamieszczamy tutaj: viewforum.php?f=42 zakładając nowy wątek dla każdego rozkładu.

Przy czym piszesz: z jakiego rozkładu korzystałaś, wypisujesz wszystkie karty, jakie wyszły w rozkładzie (tu wszystkie 8 kart), zgodnie z kolejnością, strukturą rozkładu. Zamieszczasz własną interpretację. Konieczna jest również późniejsza weryfikacja, jeśli ktoś pomoże Ci w jego interpretacji. Cały regulamin znajdziesz tu .

Napisano

Dostalam 150 zl jutro 40 mam dostac.a ta ceszrzowa to ze przyjeli inna kobiete ale na staz ze ani grosza ze swojej kieszeni nie wyda.a mi podziekowala:(bo nie mam grupy inwalidzkiej.

Napisano

Anno, szkoda, że nie przeczytałaś lub nie zastosowałaś się do tego co napisała Essa.

Zawsze, należy oprócz kart, podać także jaki rozkład został zastosowany, bo z informacji, "z rozkładu na 8 kart" niewiele wynika.

Napisano

To byl rozklad 8 kart odp na pytania tak/nie

1jesli w Irzedzie kolo fortuny odp brzmi TAK

2. JESLI W IIRZ KOLO FORTUNY ODP BRZMI TAK,ALE...DRUGA KARTA JAKO WARUNEK

3KOLO FORTUNY-NIE

4.KOLO FORTUNY NIE ALE...

Napisano

Dobrze, ale jak wyżej napisałaś, raczej już jest po fakcie, skoro przyjęli inną kobietę

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...