Skocz do zawartości

Różne ćwiczenia za pomocą kart Lenormand

Polecane posty

Napisano

lis i trumna- martwisz się że to zły czas na wakacje bo Ty albo ktos bliski jest chory

Napisano

Idealnie odpowiedziała Marika - chodzi o finanse, obawiam się, że trochę się przeliczyłam :) Gratuluję :)

Napisano

Rozumiem, że teraz moja kolej, dobrze :)

Planuję zakup fototapety. Jedna szczególnie mi się spodobała - co jest na niej namalowane?

Napisano

Pani i ogród - fototapeta z pewnością jest bardzo kobieca, być może sa na niej kwiaty, drzewa, jakiś krajobraz gdzie dużo roślin jest

Napisano

Statek+ kosa

Jest na niej woda, może jakaś wyspa zielona. W oddali widać statek lub żaglówkę

Napisano

Ogród plus Pan - czy to jest jakaś osoba , wizerunek czyjś

Napisano

Lis i pierścionek - bogato zdobiona ta fototapeta, dużo jest na niej namalowane. Mogą to być jakieś budynki, wieżowce albo dużo wysokich drzew

Napisano

Dziękuję wszystkim za udział :)

Statek+ kosa

Jest na niej woda, może jakaś wyspa zielona. W oddali widać statek lub żaglówkę

Idealny strzał! :)

Planuję kupić fototapetę,na której znajduje się plaża, z roślinkami i morze. gdybym znalazła taką ze statkiem lub żaglówką, to dla mnie jeszcze lepiej <ok>

Napisano

super:)ale mi się udało:)

Moje pytanie;

Jaką książkę teraz czytam, ogólnie o czym jest lub jaki to gatunek literacki?

Napisano

O czym jest - ogród, bocian

Wydaje mi się że główną bohaterką jest młoda kobieta, która ma za sobą wiele przykrych doświadczeń. Teraz próbuje zebrać się w sobie, znaleźć siłę i pokonać pojawiające się na jej drodze przeciwności losu. Ta kobieta mogła zmienić całe swoje otoczenie, wyjechać do nowego miejsca i tam zacząć układać swoje życie.

Gatunek literacki - Chmury

Jest to albo kryminał albo fantasty <myśli>

Napisano

ogród, księżyc - a mi się wydaje, że jest to książka o starszej samotnej kobiecie i o je życiu i różnych zmaganiach i perypetiach. W sumie mam bardzo podobną interpretację do Mariki

Napisano

statek, krzyż - jest to książka o podróżach z przejawiającymi się wątkami trochę dramatycznymi, trochę życiowymi i duchowymi, o perypetiach jakiegoś człowieka. Jest też możliwość, że ma watki humorystyczne. Moim zdaniem jest to książka przygodowa lub typowo tematyka duchowa

Napisano

Góra + Drzewo - moze to książka bardziej naukowa , dotycząca zdrowia :)

Napisano

Ptaki + klucz - uważam, że jest to książka która pozwala dosyć szybko przenieść się w magiczny świat. Z gatunku science fiction/ fantasy

Napisano

Weryfikuję;

Książka ta to kryminał"Okularnik"- bohaterką jest pani profiler, zmaga się nie tylko ze śledztwem,ale również i swoim życiem.

Dobrą odpowiedź podała Marika i Syrena. Gratuluję, dziewczyny:)

Ponieważ Marika była pierwsza, jej oddaję palmę zwycięstwa:))

DZiękuję wszystkim za udział:)))

Napisano

Bardzo dziękuję :)

Moje pytanie: Jakie miejsce wczoraj odwiedziłam? ;)

Napisano

Kobieta + Niedźwiedź - wybierałaś pieniądze z bankomatu? ;)

Chyba, że przez weekend byłaś na delegacji jakimś szkoleniu?

Napisano

Z talii od razu wypadły mi Ryby - myślę,że odwiedziłaś bank :)

Napisano

Dziękuję za odpowiedzi :) Nie byłam w tych miejscach, które wymieniłyście ;) Byłam na basenie, najbliżej z wylosowaną karta Ryb była vika88 ;)

Napisano

Dziękuje Marika :)

Dwa lata temu dokładnie w tym czasie byłam na pewnym kursie .

W jakim miejscu odbywał się kurs ?

Napisano

Księga + Statek

to było szkolenie zagraniczne, lub daleko od twojego domu. Może gdzieś nad wodą, morzem, jeziorem itp.

Napisano

Drzewo, Dom

Szkolenie odbyło się w budynku, w którym mieści się także SPA.

Obok budynku znajduje się park lub las, jest dużo drzew. Bardzo urokliwe miejsce.

Napisano

Koniczyna, Ptaki - na łonie natury, na świeżym powietrzu. Kurs przebiegał w miłej, a nawet radosnej atmosferze, uczestnicy byli rozluźnieni. Mógł odbywać się daleko od Twojego miejsca zamieszkania, sporo kilometrów zrobiłaś zanim dotarłaś na miejsce.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...