Skocz do zawartości

Różne ćwiczenia za pomocą kart Lenormand

Polecane posty

Napisano

Bocian - wydaje mi się, że jest to konkurs z geografii, chodzi o jakiś kraj, stawiam na Polskę ;) zadaniem może polegać na stworzeniu mapy Polski i zaznaczeniu na niej najciekawszych miejsc?

Napisano

lirith wstawisz weryfikację? :) już raczej nikt nie weźmie udziału

Napisano

To był konkurs recytatorski,ale trzeba było przedstawić wiersze o miłości,więc Ismeno, byłąś najbliżej poprawnej odpowiedzi.

PS. szkoda że tak niewielu ostatnio chętnych jest ćwiczeniach:(

Napisano

Dziękuję lirith za weryfikację :), brawa dla Ismeny :)

Także nad tym ubolewam, ale wychodzi na to, że mała osób na forum posiada tę talię

Napisano

Bardzo dziękuję :)

Niestety coś nam chętnych ubyło, wcześniej brały udział oprócz nas, vika88, Syrena, Karolina, a teraz tylko my, ale miejmy nadzieję, że to się zmieni i ktoś do nas dołączy :)

Właśnie przed chwilą dostałam pewną propozycję, zaproszenie. Moje pytanie brzmi, od kogo ją otrzymałam i ewentualnie czego dotyczy? ;)

Napisano

Od kogo- Pan

Od bliskiego mężczyzny, przyjaciela może brata

Czego dotyczy- Pies

Może chodzi o spotkanie w gronie przyjaciół, albo może dosłownie chodzi o np. zaproszenie na wystawę psów.

Napisano

Od kogo - lis - no tutaj przychodzi mi jedynie na myśl osoba, z którą nie żyjesz w zgodzie, być może zrobiła Ci krzywdę, lub udaje przyjaciela - jest obok Ciebie, ale zamiary ma złe

Czego dotyczy - niedźwiedź - mam problem z określeniem tej sytuacji - być może dotyczy Twojego rodzinnego domu na poziomie prawnym lub sytuacja ściśle związana z pracą

Napisano

Dziękuję Wam :)

Obydwie zgadłyście ;), Syrena określiła prawidłowo kim jest ta osoba - zrobiła mi krzywdę, na pewno nie ma dobrych zamiarów, a lirith, czego dotyczy zaproszenie, jako spotkania w gronie przyjaciół. Gratuluję :)

Także, kto pierwszy ten lepszy, z zadaniem nowego pytania ;)

• 2 weeks later...
Napisano

Nie ma chętnych do zadania więc ja mam zagadkę:

Ostatnio coś zgubiłam, co to było,ewentualnie do czego to służy?

Napisano

Serce - może pierścionek ewentualnie łańcuszek, coś co otrzymałaś w prezencie od partnera

Napisano

Niedźwiedź, a może to był portfel lub jakiś woreczek na kosztowności

Napisano

Nie ma więcej chętnych więc podaję rozwiązanie; zgubiłam kartę do bankomatu.

Bliżej poprawnej odpowiedzi była Marika więc proszę zadaj pytanie:)

Gratuluję, Ismeno dziękuję za udział:)

Napisano

Dziękuję! :)

Moje pytanie będzie związane z kalendarzem, co przedstawia? Nie sugerujcie się aktualną porą roku ;)

• 2 weeks later...
Napisano

Kotwica, Kosa

Hmm, może jest to morze, ocean? obrazek, na którym przedstawiony jest pewien koniec, może statek, z pasażerami wypływa, dla wielu z nich to początek nowego życia?

Sieci słońce, jest lato lub wczesna jesień

Napisano

Chyba już nikt, wiec weryfikuję:

Byłaś bardzo blisko na kalendarzu jest przedstawiony mały lasek oraz w oddali kilka domków.

Ismeno, jeśli chcesz, dodaj swoje pytanie :)

Napisano

Dziękuję :)

Ostatnio nawiązałam kontakt z pewną osobą. Kto to jest (kobieta, mężczyzna) i czy jest to ktoś kogo od dawna znałam, czy nowa osoba?

Zapraszam do udziału :)

Napisano

serce, koniczyna - wydaje mi się, że jest to kobieta, którą znałaś wcześniej, ale Wasze drogi się rozeszły. Bliska koleżanka, z którą ponownie nawiązałaś kontakt

Napisano

Płeć - Gwiazda - według mnie kobieta

Bocian - znajomość odnowiona, znacie się z przeszłości

Napisano

Dziękuję za wzięcie udziału :)

Odnowiłam znajomość z dawną koleżanką, Syreno prosimy o Twoje pytanie :)

Napisano

Dziękuję :)

Poznałam jakiś czas temu pewną osobę. Kim ona jest i jakie odczucia we mnie wzbudza?

Gość Ophelia2040
Napisano

Pozwolę sobie dołączyć, ale z góry przepraszam, jeśli będę pisać zupełne głupoty! :D Od dwóch dni uczę się znaczeń Lenormandów i sposobu interpretacji. Wręcz - będę wdzięczna za uwagi <kwiatek>

Kotwica + Chmury

Czyli coś związanego z niestablinością <myśli>

Pomyślałam, że spotkałaś kogoś, kto zwalnia ludzi z pracy, albo jakiegoś komornika, raczej mężczyznę. Nie spodobał Ci się :D

Napisano

Briee! super, zapraszamy :)

Kim ona jest - Książka

Jakie odczucia - Statek

Wydaje mi się, że ona jest bardzo inteligentna, ale i tajemnicza, jakaś jej cecha sprawia, że chcesz się z nią kontaktować, ale wahasz się, to z Twojej strony taka niepewna znajomość.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...