Marika Napisano Listopad 7, 2015 Napisano Listopad 7, 2015 Bocian - wydaje mi się, że jest to konkurs z geografii, chodzi o jakiś kraj, stawiam na Polskę zadaniem może polegać na stworzeniu mapy Polski i zaznaczeniu na niej najciekawszych miejsc? Cytuj
Ismena Napisano Listopad 14, 2015 Autor Napisano Listopad 14, 2015 lirith wstawisz weryfikację? już raczej nikt nie weźmie udziału Cytuj
lirith Napisano Listopad 14, 2015 Napisano Listopad 14, 2015 To był konkurs recytatorski,ale trzeba było przedstawić wiersze o miłości,więc Ismeno, byłąś najbliżej poprawnej odpowiedzi. PS. szkoda że tak niewielu ostatnio chętnych jest ćwiczeniach:( Cytuj
Marika Napisano Listopad 14, 2015 Napisano Listopad 14, 2015 Dziękuję lirith za weryfikację , brawa dla Ismeny Także nad tym ubolewam, ale wychodzi na to, że mała osób na forum posiada tę talię Cytuj
Ismena Napisano Listopad 15, 2015 Autor Napisano Listopad 15, 2015 Bardzo dziękuję Niestety coś nam chętnych ubyło, wcześniej brały udział oprócz nas, vika88, Syrena, Karolina, a teraz tylko my, ale miejmy nadzieję, że to się zmieni i ktoś do nas dołączy Właśnie przed chwilą dostałam pewną propozycję, zaproszenie. Moje pytanie brzmi, od kogo ją otrzymałam i ewentualnie czego dotyczy? Cytuj
lirith Napisano Listopad 15, 2015 Napisano Listopad 15, 2015 Od kogo- Pan Od bliskiego mężczyzny, przyjaciela może brata Czego dotyczy- Pies Może chodzi o spotkanie w gronie przyjaciół, albo może dosłownie chodzi o np. zaproszenie na wystawę psów. Cytuj
Syrena Napisano Listopad 22, 2015 Napisano Listopad 22, 2015 Od kogo - lis - no tutaj przychodzi mi jedynie na myśl osoba, z którą nie żyjesz w zgodzie, być może zrobiła Ci krzywdę, lub udaje przyjaciela - jest obok Ciebie, ale zamiary ma złe Czego dotyczy - niedźwiedź - mam problem z określeniem tej sytuacji - być może dotyczy Twojego rodzinnego domu na poziomie prawnym lub sytuacja ściśle związana z pracą Cytuj
Ismena Napisano Listopad 23, 2015 Autor Napisano Listopad 23, 2015 Dziękuję Wam Obydwie zgadłyście , Syrena określiła prawidłowo kim jest ta osoba - zrobiła mi krzywdę, na pewno nie ma dobrych zamiarów, a lirith, czego dotyczy zaproszenie, jako spotkania w gronie przyjaciół. Gratuluję Także, kto pierwszy ten lepszy, z zadaniem nowego pytania Cytuj
lirith Napisano Grudzień 3, 2015 Napisano Grudzień 3, 2015 Nie ma chętnych do zadania więc ja mam zagadkę: Ostatnio coś zgubiłam, co to było,ewentualnie do czego to służy? Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Napisano Grudzień 5, 2015 Serce - może pierścionek ewentualnie łańcuszek, coś co otrzymałaś w prezencie od partnera Cytuj
Marika Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Niedźwiedź, a może to był portfel lub jakiś woreczek na kosztowności Cytuj
lirith Napisano Grudzień 12, 2015 Napisano Grudzień 12, 2015 Nie ma więcej chętnych więc podaję rozwiązanie; zgubiłam kartę do bankomatu. Bliżej poprawnej odpowiedzi była Marika więc proszę zadaj pytanie:) Gratuluję, Ismeno dziękuję za udział Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2015 Napisano Grudzień 13, 2015 Dziękuję! Moje pytanie będzie związane z kalendarzem, co przedstawia? Nie sugerujcie się aktualną porą roku Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 26, 2015 Autor Napisano Grudzień 26, 2015 Kotwica, Kosa Hmm, może jest to morze, ocean? obrazek, na którym przedstawiony jest pewien koniec, może statek, z pasażerami wypływa, dla wielu z nich to początek nowego życia? Sieci słońce, jest lato lub wczesna jesień Cytuj
Marika Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Dziękuję Ismeno Czy jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj
Marika Napisano Grudzień 31, 2015 Napisano Grudzień 31, 2015 Chyba już nikt, wiec weryfikuję: Byłaś bardzo blisko na kalendarzu jest przedstawiony mały lasek oraz w oddali kilka domków. Ismeno, jeśli chcesz, dodaj swoje pytanie Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 5, 2016 Autor Napisano Styczeń 5, 2016 Dziękuję Ostatnio nawiązałam kontakt z pewną osobą. Kto to jest (kobieta, mężczyzna) i czy jest to ktoś kogo od dawna znałam, czy nowa osoba? Zapraszam do udziału Cytuj
lirith Napisano Styczeń 6, 2016 Napisano Styczeń 6, 2016 Myszy , Kwiaty Jest to kobieta, raczej nowa znajomość Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 6, 2016 Napisano Styczeń 6, 2016 serce, koniczyna - wydaje mi się, że jest to kobieta, którą znałaś wcześniej, ale Wasze drogi się rozeszły. Bliska koleżanka, z którą ponownie nawiązałaś kontakt Cytuj
Marika Napisano Styczeń 13, 2016 Napisano Styczeń 13, 2016 Płeć - Gwiazda - według mnie kobieta Bocian - znajomość odnowiona, znacie się z przeszłości Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 15, 2016 Autor Napisano Styczeń 15, 2016 Dziękuję za wzięcie udziału Odnowiłam znajomość z dawną koleżanką, Syreno prosimy o Twoje pytanie Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 17, 2016 Napisano Styczeń 17, 2016 Dziękuję Poznałam jakiś czas temu pewną osobę. Kim ona jest i jakie odczucia we mnie wzbudza? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 17, 2016 Napisano Styczeń 17, 2016 Pozwolę sobie dołączyć, ale z góry przepraszam, jeśli będę pisać zupełne głupoty! Od dwóch dni uczę się znaczeń Lenormandów i sposobu interpretacji. Wręcz - będę wdzięczna za uwagi Kotwica + Chmury Czyli coś związanego z niestablinością Pomyślałam, że spotkałaś kogoś, kto zwalnia ludzi z pracy, albo jakiegoś komornika, raczej mężczyznę. Nie spodobał Ci się Cytuj
lirith Napisano Styczeń 18, 2016 Napisano Styczeń 18, 2016 GÓra+ Lilie JAkiś daleki krewny, niezbyt go polubiłaś. Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 19, 2016 Autor Napisano Styczeń 19, 2016 Briee! super, zapraszamy Kim ona jest - Książka Jakie odczucia - Statek Wydaje mi się, że ona jest bardzo inteligentna, ale i tajemnicza, jakaś jej cecha sprawia, że chcesz się z nią kontaktować, ale wahasz się, to z Twojej strony taka niepewna znajomość. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.