Skocz do zawartości

Różne pytania+dowolna ilość kart

Polecane posty

Napisano

Zapraszam do wzięcia udziału :)

W jakich są kolorach? 6 Denarów - coś mi się wydaje, że wbrew temu co na karcie, na obrazach nie ma dużo zieleni ;) postawiłabym za to na różowy/czerwony i niebieski ;)

Co się na nich znajduje? mag - coś kreatywnego i oryginalnego, jakby przemieszanie starego z nowym. Hm nie wiem konkretnie co to może być ;) na razie przychodzi mi na myśl, że droga, której końca nie widać zajmuje centralne miejsce

Dziękuje dziewczyny za wzięcie udziału :)

Na mojej ścianie wiszą 4 obrazy głównym ich kolorem jest pomarańcz czerwień. Znajdują się na nich postacie kobiet, a motywem jest Egipt. Najbliżej była Alicja gratuluję! <brawo><brawo>

Napisano
Super, dziękuję! :)

Moje pytanie: Kogo wczoraj odwiedziłam?

Rycerz monet/10 monet odwiedziłaś wczoraj mężczyznę, który miał jakieś problemy? poszłaś mu pomóc, bo sobie w czymś nie radził? może z owym panem łączy Cię praca albo jakieś zainteresowania?

• 2 weeks later...
Napisano

Anika dziękuję :)

Zapraszam, może jeszcze ktoś weźmie udział?

• 2 weeks later...
Napisano

Mag - również uważam że to był mężczyzna. Bardzo kreatywny, inteligentny, z zawodu może jest informatykiem? Ktoś ciekawy świata, ale i w pewnym sensie przebiegły.

Napisano

kochankowie - wydaje mi się, ze może spotkałaś jakąś parę czy małżeństwo

Napisano

4 Mieczy - kogoś samotnego albo chorego (w szpitalu)?

Napisano

Dziękuję :)

Najtrafniej określiła Syrena - rzeczywiście odwiedziłam małżeństwo :)

Syreno, dodasz nowe pytanie?

Napisano

Dziękuję:)

Planuję kupić sobie pewną rzecz na wakacje. Do czego służy, co mi może dać ta rzecz?

Napisano

Do czego służy - Rydwan - może rower? coś do przemieszczania się

Co może dać - Rycerz Mieczy - silną wolą i determinacją dążenie do zrzucenie kilku kg?

Napisano

5 buław skojarzyło mi się coś związanego ze sportem <myśli> może rolki albo kijki nordic walking :) myślę, że ta rzecz ma służyć dla poprawy zdrowia, sylwetki :)

Napisano

Aniko, byłaś najbliżej - chodzi o wrotki:) Gratuluję i zadaj nam zagadkę nową:)

Ismeno dziękuję za udział :)

Napisano

Dziękuje <kwiatek><kwiatek>

Właśnie patrzę na moją sportową torebkę, a pytanie brzmi jakiego jest koloru??

Zapraszam osoby chętne :)

Napisano

król mieczy - na karcie przeważa kolor srebrny i żółty, więc stawiam na któryś z tych kolorów :)

Napisano

Dziękuję dziewczyny za wzięcie udziału ale jeszcze poprawna odpowiedź nie padła poczekam z weryfikacją do juta może jeszcze ktoś chętny weźmie udział :)

Napisano
8 buław - może: pomarańczowy, żółty albo czerwony

to może złoty? <myśli>

Napisano

Moja torebka jest w kolorze niebieskim :)

Syrena napisała Król Mieczy w mojej talii dominuje niebieski kolor więc nominuję Ciebie do dodania nowego ćwiczenia ;]

Napisano

Dziękuję :)

Ostatnio zrobiłam pewne zakupy do domu. Co to było?

Napisano

3 Monet - to coś wykonane odręcznie, może bogato zdobione, oryginalne, ale i drogie.

Obraz?

Napisano

Głupiec coś co sprawia radość? można przy tym poleniuchować? może telewizor albo kanapa :)

Napisano

Dziękuję Wam za udział :)

Do domu kupowałam garnki i szklane rzeczy takie jak szklanki, kubki etc - typowo kuchenne.

Ktoś jest chętny na dodanie nowego ćwiczenia?

Napisano

Chętnie dodam:

Od kilku dni, codziennie na zewnątrz wykonuję pewną czynność. Co robię?

Napisano

kapłanka- może jakieś prace w ogrodzie, na podwórku pielisz sadzisz jakieś roślinki ? albo medytujesz w ciszy i spokoju :)

Napisano

10 buław - ja myślę, ze nad czymś pracujesz na zewnątrz, coś porządkujesz

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...