Marika Napisano Lipiec 2, 2017 Napisano Lipiec 2, 2017 Aniko, Syreno dziękuję Najbliżej poprawnej odpowiedzi była Anika chodziło o zbiór truskawek, ale i wykonywałam prace w ogrodzie. Aniko dodasz nowe pytanie? Cytuj
Anika Napisano Lipiec 5, 2017 Napisano Lipiec 5, 2017 Dziękuje Mariko Wczoraj byłam na zakupach co sobie kupiłam? Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 10, 2017 Napisano Lipiec 10, 2017 6 Mieczy - może coś związanego z wyjazdem na wakacje? strój kąpielowy? Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 13, 2017 Napisano Lipiec 13, 2017 8 buław - może etui na telefon albo jakieś akcesoria typu słuchawki? Cytuj
Anika Napisano Lipiec 15, 2017 Napisano Lipiec 15, 2017 Kupiłam sobie krótkie spodenki i bluzeczkę 6 Mieczy - może coś związanego z wyjazdem na wakacje? strój kąpielowy? Więc coś na wakacje Ismeno zadasz nową zagadkę? Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 Dziękuję Aniko Moje pytanie: Wczoraj spotkałam kogoś, kogo bardzo dawno nie widziałam. O kogo chodzi? W jakim miejscu doszło do spotkania? Zapraszam Cytuj
Alicja Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 Królowa Mieczy - kobieta W jakim miejscu doszło do spotkania - Świat - może w biurze podróży? Cytuj
Anika Napisano Sierpień 27, 2017 Napisano Sierpień 27, 2017 Kto to był?- AS KIELICHY myślę, że to kobieta o dobrym sercu Gdzie się spotkaliście? DIABEŁ- może chodzi o jakieś publiczne miejsce, tam gdzie się coś dzieje jakieś centra handlowe, mam jeszcze skojarzenia z kościołem Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Napisano Wrzesień 15, 2017 Alicja, Anika dziękuję Kto to był?- AS KIELICHY myślę, że to kobieta o dobrym sercuGdzie się spotkaliście? DIABEŁ- może chodzi o jakieś publiczne miejsce, tam gdzie się coś dzieje jakieś centra handlowe, mam jeszcze skojarzenia z kościołem Anika Twoja odpowiedź jest trafiona Spotkałam koleżankę, a do spotkania doszło w sklepie spożywczym Gratuluję! Dodasz nowe pytanie? Cytuj
Anika Napisano Wrzesień 15, 2017 Napisano Wrzesień 15, 2017 Dziękuje Ismeno Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem nowego przedmiotu, urządzenia. Co to takiego? Zapraszam osoby chętne do wzięcia udziału Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Napisano Wrzesień 15, 2017 4 Denary - wydaje mi się, że to jest coś co można nosić ze sobą i co ma służyć tylko Tobie, bez możliwości dzielenia się tym przedmiotem z innymi. Na ten przedmiot mogłaś od dłuższego czasu zbierać pieniądze, oszczędzałaś żeby go kupić. Wydaje mi się, że chodzi tablet lub laptop? Cytuj
Anika Napisano Wrzesień 27, 2017 Napisano Wrzesień 27, 2017 4 Denary - wydaje mi się, że to jest coś co można nosić ze sobą i co ma służyć tylko Tobie, bez możliwości dzielenia się tym przedmiotem z innymi. Na ten przedmiot mogłaś od dłuższego czasu zbierać pieniądze, oszczędzałaś żeby go kupić. Wydaje mi się, że chodzi tablet lub laptop? Dziękuje za wzięcie udziału chodziło mi o telefon więc Ismeno byłaś bardzo blisko gratuluję Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 27, 2017 Napisano Wrzesień 27, 2017 Dziękuję! Moje pytanie: Planuję kupić pewną rzecz - co to jest? oraz: co lub kto sprawiło, że zainteresowałam się tą rzeczą? Zapraszam do ćwiczeń Cytuj
Ismena Napisano Październik 13, 2017 Napisano Październik 13, 2017 W takim razie, czekam dalej. Pytanie cały czas aktualne, może znajdą się chętni? Cytuj
Anika Napisano Październik 14, 2017 Napisano Październik 14, 2017 W takim razie, czekam dalej. Pytanie cały czas aktualne, może znajdą się chętni? Wylosowałam kartę 2 pucharów, będę strzelać bo nic i nie przychodzi do głowy Może ten przedmiot jest ze szkła, talizman na szczęście? albo książką, no chyba, że po najprostszej linii i chodzi o kieliszki do wina Cytuj
Alicja Napisano Listopad 6, 2017 Napisano Listopad 6, 2017 Planuję kupić pewną rzecz - As Mieczy - jakieś łamigłówki, puzzle, gry oraz: co lub kto sprawiło, że zainteresowałam się tą rzeczą? - Królowa Buław - rzecz została polecona przez kobietę Cytuj
Ismena Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 Aniko i Alicjo dziękuję! Chodziło o książkę, a zainteresowałam się nią bo trafiłam na pewien blog psychologiczny. Aniko brawo pisze Alicja w sumie trafiła, w drugą część, bo blog prowadzi kobieta. Aniko dodasz nową zagadkę? Cytuj
Anika Napisano Listopad 23, 2017 Napisano Listopad 23, 2017 Dziękuje Ismeno Co dostałam od koleżanki E na urodziny? Cytuj
Marika Napisano Grudzień 13, 2017 Napisano Grudzień 13, 2017 Wisielec - może jakiś obraz albo wisiorek? Cytuj
lirith Napisano Grudzień 15, 2017 Napisano Grudzień 15, 2017 10 buław Plecak, torebkę lub coś co przyda Ci się w Twojej pracy Cytuj
Anika Napisano Grudzień 17, 2017 Napisano Grudzień 17, 2017 Dziękuje za wzięcie udziału. Dostałam wino i czekoladki. Zapraszam osobę chętną do zadania nowego ćwiczenia Cytuj
Alicja Napisano Grudzień 17, 2017 Napisano Grudzień 17, 2017 Mogę dodać: W jakich okolicznościach nastąpiło moje spotkanie z panem G. ? Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu Cytuj
lirith Napisano Grudzień 17, 2017 Napisano Grudzień 17, 2017 Siła i Kapłan Czyżby spotkaliście się na kursie samoobrony? Ewentualnie może tu chodzi o jakąś kłótnie, przepychanki słowne. W każdym razie wydaje mi się, że było burzliwie i z tego spotkania wyniosłaś jakąś naukę. 1 Cytuj
Anika Napisano Grudzień 17, 2017 Napisano Grudzień 17, 2017 7 monet może czekałaś na coś, czegoś wyglądałaś? 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.