Skocz do zawartości

Różne pytania+dowolna ilość kart

Polecane posty

Napisano

Aniko, Syreno dziękuję :)

Najbliżej poprawnej odpowiedzi była Anika <brawo> chodziło o zbiór truskawek, ale i wykonywałam prace w ogrodzie.

Aniko dodasz nowe pytanie? :)

Napisano

Dziękuje Mariko :)

Wczoraj byłam na zakupach co sobie kupiłam?

Napisano

6 Mieczy - może coś związanego z wyjazdem na wakacje? strój kąpielowy?

Napisano

8 buław - może etui na telefon albo jakieś akcesoria typu słuchawki?

Napisano

Kupiłam sobie krótkie spodenki i bluzeczkę :)

6 Mieczy - może coś związanego z wyjazdem na wakacje? strój kąpielowy?

Więc coś na wakacje :) Ismeno zadasz nową zagadkę?

• 1 month later...
Napisano

Dziękuję Aniko :)

Moje pytanie:

Wczoraj spotkałam kogoś, kogo bardzo dawno nie widziałam.

O kogo chodzi?

W jakim miejscu doszło do spotkania?

Zapraszam :)

Napisano

Królowa Mieczy - kobieta

W jakim miejscu doszło do spotkania - Świat - może w biurze podróży?

• 2 weeks later...
Napisano

Kto to był?- AS KIELICHY myślę, że to kobieta o dobrym sercu

Gdzie się spotkaliście? DIABEŁ- może chodzi o jakieś publiczne miejsce, tam gdzie się coś dzieje jakieś centra handlowe, mam jeszcze skojarzenia z kościołem

• 3 weeks later...
Napisano

Alicja, Anika dziękuję :)

Kto to był?- AS KIELICHY myślę, że to kobieta o dobrym sercu

Gdzie się spotkaliście? DIABEŁ- może chodzi o jakieś publiczne miejsce, tam gdzie się coś dzieje jakieś centra handlowe, mam jeszcze skojarzenia z kościołem

Anika Twoja odpowiedź jest trafiona <brawo> Spotkałam koleżankę, a do spotkania doszło w sklepie spożywczym ;)

Gratuluję! :)

Dodasz nowe pytanie?

Napisano

Dziękuje Ismeno :)

Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem nowego przedmiotu, urządzenia. Co to takiego?

Zapraszam osoby chętne do wzięcia udziału :)

Napisano

4 Denary - wydaje mi się, że to jest coś co można nosić ze sobą i co ma służyć tylko Tobie, bez możliwości dzielenia się tym przedmiotem z innymi. Na ten przedmiot mogłaś od dłuższego czasu zbierać pieniądze, oszczędzałaś żeby go kupić. Wydaje mi się, że chodzi tablet lub laptop?

• 2 weeks later...
Napisano
4 Denary - wydaje mi się, że to jest coś co można nosić ze sobą i co ma służyć tylko Tobie, bez możliwości dzielenia się tym przedmiotem z innymi. Na ten przedmiot mogłaś od dłuższego czasu zbierać pieniądze, oszczędzałaś żeby go kupić. Wydaje mi się, że chodzi tablet lub laptop?

Dziękuje za wzięcie udziału chodziło mi o telefon więc Ismeno byłaś bardzo blisko gratuluję <ok><brawo><brawo><brawo>

Napisano

Dziękuję! :)

Moje pytanie:

Planuję kupić pewną rzecz - co to jest?

oraz: co lub kto sprawiło, że zainteresowałam się tą rzeczą?

Zapraszam do ćwiczeń :)

• 3 weeks later...
Napisano

W takim razie, czekam dalej. Pytanie cały czas aktualne, może znajdą się chętni? :)

Napisano
W takim razie, czekam dalej. Pytanie cały czas aktualne, może znajdą się chętni? :)

Wylosowałam kartę 2 pucharów, będę strzelać bo nic i nie przychodzi do głowy :D Może ten przedmiot jest ze szkła, talizman na szczęście? albo książką, no chyba, że po najprostszej linii i chodzi o kieliszki do wina :D

• 4 weeks later...
Napisano

Planuję kupić pewną rzecz - As Mieczy - jakieś łamigłówki, puzzle, gry

oraz: co lub kto sprawiło, że zainteresowałam się tą rzeczą? - Królowa Buław - rzecz została polecona przez kobietę

• 3 weeks later...
Napisano

Aniko i Alicjo dziękuję! :)

Chodziło o książkę, a zainteresowałam się nią bo trafiłam na pewien blog psychologiczny. Aniko brawo :)

pisze

Alicja w sumie trafiła, w drugą część, bo blog prowadzi kobieta.

Aniko dodasz nową zagadkę? :)

• 3 weeks later...
Napisano

Dziękuje za wzięcie udziału. Dostałam wino i czekoladki.

Zapraszam osobę chętną do zadania nowego ćwiczenia

Napisano

Mogę dodać:

W jakich okolicznościach nastąpiło moje spotkanie z panem G. ? Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu :)

Napisano

Siła i Kapłan

Czyżby spotkaliście się na kursie samoobrony? Ewentualnie może tu chodzi o jakąś kłótnie, przepychanki słowne. W każdym razie wydaje mi się, że było burzliwie i z tego spotkania wyniosłaś jakąś naukę.

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...