Skocz do zawartości

Różne pytania+dowolna ilość kart

Polecane posty

Napisano
4 minuty temu, SowAna napisał:

Podasz karty? (znów ciekawość) :) 

<brawo><zakupy>

Twoja zagadka...

rycerz buław i sprawiedliwość

Napisano
7 minut temu, Karaja napisał:

rycerz buław i sprawiedliwość

chodziło mi o sushi - jakie karty tobie wyszły? <myśli> (warstwowe, różowe, zakręcone)

Napisano

no właśnie sushi pokazały te karty.. z tym, że tarot Ceccoli

Napisano

Nie medytuję z kartami... Wykorzystuję je głównie do wróżenia..ale dopiero się ich uczę.

Napisano

no to tak, z przełożenia Eremita, Król monet, Cesarz - faktycznie długo się za to zabierasz, do czegoś co jest związane z ziemią, materią, mieszkaniem, nauką (zasiedziałaś się)

Słońce, 4 mieczy, Koło, Rycerz buław, 10 buław, 8 buław - wiesz, że to wymaga dość dużego wysiłku, właściwie mogłabyś to zrobić bardzo szybko, lecz brakuje ci wytrwałości, dotyczy to jakichś zmian, może w pokoju/domu, może chcesz się przeprowadzić, może uważasz, że masz za mało ruchu (rower, konie)

Ogólnie to tak jakbyś miała za mało ruchu

nic mądrzejszego o tej porze nie przychodzi mi do głowy <spi>

Napisano
2 minuty temu, SowAna napisał:

no to tak, z przełożenia Eremita, Król monet, Cesarz - faktycznie długo się za to zabierasz, do czegoś co jest związane z ziemią, materią, mieszkaniem, nauką (zasiedziałaś się)

Słońce, 4 mieczy, Koło, Rycerz buław, 10 buław, 8 buław - wiesz, że to wymaga dość dużego wysiłku, właściwie mogłabyś to zrobić bardzo szybko, lecz brakuje ci wytrwałości, dotyczy to jakichś zmian, może w pokoju/domu, może chcesz się przeprowadzić, może uważasz, że masz za mało ruchu (rower, konie)

Ogólnie to tak jakbyś miała za mało ruchu

nic mądrzejszego o tej porze nie przychodzi mi do głowy <spi>

Faktycznie długo się zbieram i faktycznie mogłabym to zrobić szybko, tylko brakuje mi wytrwałości... Nie dotyczy to domu, mieszkania. Dotyczy konkretnie mnie.

Napisano

nie wiem, na podstawie tych moich kart mogę wymyślać w nieskończoność (a daru jasnowidzenia nie posiadam, albo w małym zakresie na razie)

ale trzymam się tych kart i spróbuję jeszcze raz

może chcesz odmienić swój los i spróbować otworzyć własną działalność?

Napisano

Nie, to nie to... ale faktycznie na podstawie kart, jakie wymieniłaś też trudno byłoby mi wpaść na to, co to jest...

Napisano

a może po prostu nie tak interpretuję :) , może drobna podpowiedź ?

Napisano

chodzi o sprawę związaną bezpośrednio z organizmem

Napisano

Myślę, że coś w ten deseń można by do tej kwestii dopasować...ale nie chodzi np.o sport

Napisano

Poczekam chyba jeszcze troszkę..może ktoś jeszcze spróbuje...?

Napisano

skoro blisko do diety, to może jakieś oczyszczenie organizmu z toksyn, odstawienie mięsa, przejście na wegetarianizm

Napisano

już mówię....ta czynność wykonywana regularnie dodaje energii życiowej i pewnie pomaga w jakichś tam procesach zdrowotnych <myśli>

Napisano

6 mieczy + 7 mieczy

Jakieś wizualizacje, medytacje

Przychodzi mi do głowy uciskanie  pewnych punktów ciała, aby polepszyć funkcjonowanie organizmu

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...