SowAna Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 10 godzin temu, Karaja napisał: ktoś kogoś oszukał, za plecami coś załatwia ta część zdania 1 Cytuj
Karaja Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 to teraz ja... Co takiego wydarzyło się dziś rano w moim domu? Cytuj
SowAna Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 Koło, Kapłanka i Księżyc - jakieś niespodziewane zdarzenie, coś w wodą? Cytuj
Karaja Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 17 minut temu, SowAna napisał: Koło, Kapłanka i Księżyc - jakieś niespodziewane zdarzenie, coś w wodą? no w zasadzie to tak, ale co? Cytuj
Karaja Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 37 minut temu, SowAna napisał: sorki, rozwolnienie aż tak to nieee Cytuj
SowAna Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 wiesz ile ja mam pomysłów na ten zestaw (i pewnie wszystkie błędne) zalała was sąsiadka z góry (ale chyba nie, bo byś teraz naprawiała szkody, a nie pisała na forum) nie zakręciliście wody na noc pies po całej nocy nie wytrzymał (albo wilk) pękło akwarium z rybkami, albo basen lodówka się rozmroziła i wyszły raki i krewetki w nocy deszcz zalał wam coś, może samochód (bo okna należy zamykać) dalej się już nie produkuję, chyba starczy...... Cytuj
Karaja Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 3 minuty temu, SowAna napisał: wiesz ile ja mam pomysłów na ten zestaw (i pewnie wszystkie błędne) zalała was sąsiadka z góry (ale chyba nie, bo byś teraz naprawiała szkody, a nie pisała na forum) nie zakręciliście wody na noc pies po całej nocy nie wytrzymał (albo wilk) pękło akwarium z rybkami, albo basen lodówka się rozmroziła i wyszły raki i krewetki w nocy deszcz zalał wam coś, może samochód (bo okna należy zamykać) dalej się już nie produkuję, chyba starczy...... to nadal nic z tego/// podpowiem, że to specyficzna sprawa i może się przydarzyć sporadycznie.. najbardziej związane z tym "nie zakręciliście wody na noc" i brało w tym zdarzeniu udział urządzenie. Cytuj
Karaja Napisano Maj 17, 2018 Napisano Maj 17, 2018 6 minut temu, SowAna napisał: jakiś hydrofor Tak, załączyła się w nocy samoistnie pompa i chodziła tak kilka godzin... rano moje dziecko słysząc niezidentyfikowany dźwięk uciekło do mojego łóżka, myśląc, że może przyleciało po niego ufooo... Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 no to teraz wiem, że Koło - to pompa, a Kapłanka to hydrofor Wczoraj wieczorem, prawie przed spaniem, wydarzyło się coś, cóż to było? (wyłączę pomocniczo gości) Cytuj
Karaja Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 7 mieczy, 8 buław, 5 mieczy - wygląda, że to ewidentnie nie było nic miłego... coś się stało nagle, może zniknął wam prąd lub np.dziecko wróciło za późno lub może jakaś awantura i interwencja u sąsiadów.. Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 1 godzinę temu, Karaja napisał: to ewidentnie nie było nic miłego... coś się stało nagle 1 godzinę temu, Karaja napisał: lub np.dziecko te części pasują..... Cytuj
Karaja Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 hmmm... lunatykowało? a może znienacka zwymiotowało? Cytuj
Karaja Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 to może miało koszmar? lub się rozzłościło..i była awantura? Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 22 minuty temu, Karaja napisał: to może miało koszmar? lub się rozzłościło..i była awantura? nie Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 2 godziny temu, Karaja napisał: 7 mieczy, 8 buław, 5 mieczy 7 mieczy - to ktoś się skrada, idzie na palcach 8 buław - szybkie wydarzenie 5 mieczy - kiepsko zakończone Cytuj
SowAna Napisano Maj 20, 2018 Napisano Maj 20, 2018 20 minut temu, Karaja napisał: upadło puchar za wytrwałość , skręciło nóżkę, na równym miejscu, a potem już upadło z bólu 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.