Skocz do zawartości

Różne pytania+dowolna ilość kart

Polecane posty

Napisano

o to innym razem może się uda:)

Może ja zadam pytanie.

Mam ulubiony gatunek serialów, które pochlaniają mnie bez reszty. Moje pytanie brzmi: Jaki jest to gatunek i/lub czego dotyczą te seriale? :)

Napisano

Wieża odwrócona - serial o jakiś przeżyciach, które wpływają na "całe życie" bohaterów, związane z jakimiś problemami życiowymi, błędy życiowe siejące zniszczenie. Myślę, że są to seriale psychologiczne lub kryminalne

Napisano

7 denarów - seriale typu tasiemce, perypetie dużych rodzin, myślę że osadzone w czasach które już minęły, być może seriale kostiumowe. Na pewno nie mini seriale, akcja toczy się przez wiele odcinków.

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Napisano

free.hugs dziękuję za poprzednie ćwiczenie! :)

Karolina - 4 mieczy - seriale, gdzie ma miejsce jakaś analiza, dokładność, a także samotność, może seriale o lekarzach?

Napisano

Najbliżej była Syrena - są to seriale kryminalne :) Dziękuję za udział

Napisano

Karolina dziękuję za weryfikację, a Syrenie gratuluję! :)

Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.

Napisano

Dziękuję serdecznie, więc może następne ćwiczenie?

Co dostałam ostatnio od męża w prezencie?

Napisano

mag - mogłaś dostać książkę, o której od dawna marzyłaś lub notatnik, organizer. A jeżeli nie, to otrzymałaś coś konkretnego, coś co Ci się przyda np w pracy, czy pomoże utrzymać porządek na biurku lub ogólnie w domu.

Napisano

Rycerz denarów, dołożyłam Rycerz buław, Król denarów - no jak nic albo dostałaś syna albo kochanka ewentualnie męża zapakowanego w kokardkę :P A tak serio to myślę, że dostałaś coś bardzo wartościowego, biżuterię ?

Napisano

free.hugs rozbawiłaś mnie :) Żadnego kochanka nie było, mąż w kokardę też się nie przyodział :)

Dostałam laptopa, obie w jakimś stopniu trafiłyście - prezent wartościowy i potrzebny do pracy :)

Dziękuję za udział :)

Napisano

Dziękuję za zagadkę! No z mężem odzianym jedynie we wstyd byłoby zabawniej ale musiałabyś wysłać nam jakąś fotkę ;)

Jako, że Ismena 'wygrała' w drugim ćwiczeniu to ja się wyrywam do zagadki zainspirowana Twoim pytaniem Syreno.

Co dostałam od siostry na 30ste urodziny, które miałam miesiąc temu ;)

Napisano

no z tą fotką bym się zastanowiła, ale zgadzam się - mogło by być zabawnie :)

Co do ćwiczenia to wylosowałam 3 monet

Myślę, że może to być coś do domu, jakaś dekoracja, którą możesz powiesić na ścianie. Może jakiś obraz, czy rzeźba itp itd

Napisano

10 mieczy

hm, zestaw noży? ;)

Albo książkę - jakiś kryminał lub film z tego samego gatunku ;)

Napisano

No to weryfikuję - moja przezabawna siostra, z okazji że jestem dość świeżo upieczoną singielką sprezentowała mi..... wibrator <szok> A chciałam zegarek echhhh.... :P Dziękuję Wam za udział! :D

Napisano

Jakby któraś z Was miała jakiś fajny zegarek i chciała się wymienić to priv.... :P;)

Napisano

heheheh, no prezent dość osobliwy - siostra dba o Ciebie jakby nie patrzeć :)

• 1 month later...
Napisano

Jeśli są chętni to ja zadam pytanie

Gdzie albo jak spędziłam majowy weekend? :)

Napisano

Karta 6 mieczy- może pojechałaś nad jezioro, ewentualnie szperałaś w internecie :)

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano
Jeśli są chętni to ja zadam pytanie

Gdzie albo jak spędziłam majowy weekend? :)

Rycerz buław - aktywny dzień, w towarzystwie, może to być miejsce piaszczyste jezioro, lub przy ognisku/grillu ;)

Napisano

Dziękuję :)

Agiatis! zgadza się, majowy weekend spędziłam w towarzystwie dawno niewidzianych osób, bardzo aktywnie, jedną z atrakcji był m.in. grill

Napisano

Agiatis! zgadza się, majowy weekend spędziłam w towarzystwie dawno niewidzianych osób, bardzo aktywnie, jedną z atrakcji był m.in. grill

AAA super ;)

To ja zadam pytanie ;)

Gdzie wczoraj jechałam i czym ( samochód, motocykl, rower), czy byłam zadowolona :)

Napisano

AAA super ;)

To ja zadam pytanie ;)

Gdzie wczoraj jechałam i czym ( samochód, motocykl, rower), czy byłam zadowolona :)

Naprawdę nikt?

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...