Skocz do zawartości

Różne pytania+dowolna ilość kart

Polecane posty

Napisano

Spróbuję dzisiaj, mam nadzieję, że czas mi pozwoli

Napisano

Gdzie wczoraj jechałam? - 2 pucharów odwrócona - może pojechałaś na jakieś spotkanie z byłym przyjacielem? Tak mi się skojarzyło :)

i czym? - królowa buław - tu mi się z marszu skojarzyło, że konno jechałaś, no ale obstawiam, ze jakimś samochodem nietypowym, bądź starodawnym

czy byłam zadowolona? - słońce odwrócone - byłaś zadowolona, to odwrócennie może sugerować, że momentami mogłaś poczuć się zażenowana lub zawstydzona, ale ogólne odczucie masz pozytywne

Napisano

Ja, ja! ale jutro, na jasny umysł rozłożę karty :)

Napisano

AAA super ;)

To ja zadam pytanie ;)

Gdzie wczoraj jechałam i czym ( samochód, motocykl, rower), czy byłam zadowolona :)

To i ja rozbiję to pytania na mniejsze:

Gdzie wczoraj jechałaś? - Sąd - miasteczko rodzinne albo miasteczko w pewien sposób dla ciebie ważne, z którym masz miłe wspomnienia.

Czym jechałas? - 5 mieczy - pewne obawy przed tą podróżą, pojazd cieszący się złą sławą no nie wiem, ale najbardziej pasuje mi motocykl :)

Czy byłaś zadowolona? - 9 buław -tak, byłaś zadowolona. Wycieczka się udała. Początkowe obawy, lęki mogły zostać szybko rozwiane, na korzyść entuzjazmu

Napisano

Gdzie jechałaś? - Kochankowie - do jakiegoś urokliwego miejsca. Mogła to być wycieczka do parku, lasu albo na wieś - piękne krajobrazy, jezioro, romantyczna sceneria ;)

Czym? - 10 Buław - zdecydowanie czymś co Cię zmęczyło i według mnie będzie to rower

Czy byłaś zadowolona? - królowa Buław - Tak, zdecydowanie pomimo tego zmęczenia, mogłaś czuć że właściwie spożytkowałaś swój czas

Napisano

AAA super ;)

To ja zadam pytanie ;)

Gdzie wczoraj jechałam i czym ( samochód, motocykl, rower), czy byłam zadowolona :)

To i ja rozbiję to pytania na mniejsze:

Gdzie wczoraj jechałaś? - Sąd - miasteczko rodzinne albo miasteczko w pewien sposób dla ciebie ważne, z którym masz miłe wspomnienia.

Do przyjaciół bardzo dobrze się tam bawiłam:)

Czym jechałas? - 5 mieczy - pewne obawy przed tą podróżą, pojazd cieszący się złą sławą no nie wiem, ale najbardziej pasuje mi motocykl :)

Tak motocyklem, obawy też się potwierdzają

Czy byłaś zadowolona? - 9 buław -tak, byłaś zadowolona. Wycieczka się udała. Początkowe obawy, lęki mogły zostać szybko rozwiane, na korzyść entuzjazmu

Tak byłam zadowolona

Byłaś najbliżej - także teraz Ty zadajesz pytanie ;)

Napisano
Gdzie jechałaś? - Kochankowie - do jakiegoś urokliwego miejsca. Mogła to być wycieczka do parku, lasu albo na wieś - piękne krajobrazy, jezioro, romantyczna sceneria ;)

Opis sie zgadza znajomi maja domek przy lesie

Czym? - 10 Buław - zdecydowanie czymś co Cię zmęczyło i według mnie będzie to rower

Blisko, jednoślad ale motocykl

Czy byłaś zadowolona? - królowa Buław - Tak, zdecydowanie pomimo tego zmęczenia, mogłaś czuć że właściwie spożytkowałaś swój czas

Bardzo dobrze siębawiłam

Napisano
Gdzie wczoraj jechałam? - 2 pucharów odwrócona - może pojechałaś na jakieś spotkanie z byłym przyjacielem? Tak mi się skojarzyło :)

Do aktualnych przyjaciół ;)

i czym? - królowa buław - tu mi się z marszu skojarzyło, że konno jechałaś, no ale obstawiam, ze jakimś samochodem nietypowym, bądź starodawnym

Konno ale mechanicznym koniem ;)

czy byłam zadowolona? - słońce odwrócone - byłaś zadowolona, to odwrócennie może sugerować, że momentami mogłaś poczuć się zażenowana lub zawstydzona, ale ogólne odczucie masz pozytywne

Było dobrze ale powrót w napięciu, gdyż deszcz " za plecami się czaił"

Napisano

Dziękuję za weryfikację :)

Prawie byłam blisko :D

Gratulacje dla Alicji :)

• 2 weeks later...
Napisano

Jak to się stało, że zapomniałam o tym ćwiczeniu :(

Wstrzeliłam się ;)

Moje pytanie: Gdzie wybieram się we wtorek (2 czerwca) i w jakim celu tam idę?

Gość Ophelia2040
Napisano

Wstrzeliłam się ;)

Gdzie się wybierasz: Sprawiedliwość

Wnętrze budynku: urząd, sąd, biuro, sala egzaminacyjna, gdzieś, gdzie się siedzi i/lub czeka na osąd.

W jakiej sprawie tam idziesz: 7 Denarów

Coś zrobiłaś i teraz czeka Cię odbiór nagrody, zapłaty, wypełnionych papierów, albo chodzi o pozwolenie na coś. Odbiór wyników (np. w przypadku egzaminów lub badań lekarskich).

Napisano

Wstrzeliłam się ;)

Gdzie się wybierasz? 9 Mieczy - uważam że może chodzić o rozmowę kwalifikacyjną albo tak jak Briee napisała - test, egzamin sprawdzający Twoją wiedzę. Dosyć trudny, przez co możesz mieć negatywne myśli, obawy odnośnie wyniku. Działalność w jakimś tajnym stowarzyszeniu odrzuciłam od razu ;)

W jakim celu? - 9 kielichów - bo musisz, to jest wymagane. Możesz mieć poczucie, że gdy już to wykonasz czeka Cię odpoczynek.

Bardziej patrząc na karty, wydaje mi się, że chodzi o egzamin. W sumie podobnie nam z Briee wyszło :)

Napisano

Miałam na myśli zupełnie coś innego - wybierałam się na urodziny do córki mojej koleżanki. Faktycznie egzamin też w tym dniu miałam i chociaż mi o to nie chodziło, właśnie to wyszło. Jako pierwsza napisałaś Ty Briee dlatego to Ty zadaj kolejną zagadkę :)

• 3 weeks later...
Napisano

Coś mi się dzisiaj przytrafiło i stąd pytanie co to było :)

Napisano

As Kielichów - może otrzymałaś zaproszenie na randkę lub jakas mila uroczystośc od osoby Ci bliskiej. Ewentualnie stawiałabym na to, że moglas calkiem przypadkiem spotkać kogos bliskiego sercu :)

Napisano

Król Denarów - wygrałaś/znalazłaś/otrzymałaś jakaś sumę pieniędzy. Lub zaplanowałaś wakacje (kupiłaś bilet), albo wydałaś pieniądze na zakupach, które okazały się bardzo duże ;)

Napisano

10 denarów (o) nieporumienienie w pracy z powodu pieniędzy, albo kłótnia na tym tle z partnerem, kimś z domowników.

Napisano

Weryfikuję. Wybaczcie, że tak późno, ale doskonale pamiętam co mi się wtedy przytrafiło. Z racji, iż jestem sierota - gapa - to zaraz po zdarciu kolana poparzyłam sobie rękę o piekarnik. A tak, sprawdzałam czy grzałka już się rozpaliła :)

Napisano

Nie ma chętnych żeby zadać nowe ćwiczenie, więc ja zadaję:

Planowałam dziś pojechać na większe zakupy, jednak moje plany nie zostały zrealizowane. Dlaczego? Co się wydarzyło ?

Zapraszam :)

Napisano

8 mieczy -źle zorganizowałaś swój czas lub w ostateczności stwierdziłaś, że zakupy możesz zrobić kiedy indziej, zrezygnowałaś ze swoich planów

Napisano

2 Denarów p.o - może nie otrzymałaś przelewu na który czekałaś albo stawiałabym na brak czasu, ponieważ nagle wypadło Ci coś niespodziewanego co pokrzyzowało Twoje plany

Napisano

Dziękuję Wam :)

Na zakupy nie pojechałam, ponieważ samochód odmówił mi posłuszeństwa ;(

Najbliżej była Anja, pisząc o czymś co wypadło niespodziewanie i pokrzyżowało moje plany. Brawo <brawo>

Napisano

dziękuje :)

Zadam kolejną zagadkę - w tym tygodniu planuje sobie kupic cos o czym myślę od dawna :) Co to jest?

Napisano

rycerz mieczy - ja na karcie mam mężczyznę z widocznym wisiorem na szyi, więc myślę, że jest to coś z biżuterii :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...