Egeria Napisano Marzec 28, 2020 Napisano Marzec 28, 2020 Dnia 23.03.2020 o 17:38, Essa napisał: Dziś koleżanka z pracy wspominała pewien okres w jej życiu, o którym ciężko jej zapomnieć, zamiast iść do domu rozmawiałyśmy dłuższą chwilę. O czym? Wypadła mi królowa buław i 8 mieczy - obstawiam jakiś romans, który mocno tkwi w jej pamięci. 3 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Essa Napisano Marzec 28, 2020 Napisano Marzec 28, 2020 54 minuty temu, Egeria napisał: Wypadła mi królowa buław i 8 mieczy - obstawiam jakiś romans, który mocno tkwi w jej pamięci. Tak, spotykała się kiedyś z kimś o kim nie może zapomnieć do dziś, choć minęło od tego czasu kilka lat i była już w innym związku. Brawo 1 Cytuj
Egeria Napisano Marzec 30, 2020 Napisano Marzec 30, 2020 Moje pytanko będzie trochę rozbudowane: Co lub kto spowodował, że sięgnęłam po karty tarota i kiedy to się zaczęło? 1 Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
SowAna Napisano Kwiecień 1, 2020 Napisano Kwiecień 1, 2020 Królowa mieczy z 5 mieczy i Paziem monet - pewna wdowa (kobieta p przejściach) postawiła tobie karty na miłość, która się skończyła, albo coś w tym stylu 6 buław, Sąd i Księżyc - nie wiem, chyba miałaś przerwę, 18-20 miesięcy 1 Cytuj
Egeria Napisano Kwiecień 13, 2020 Napisano Kwiecień 13, 2020 Dnia 1.04.2020 o 21:24, SowAna napisał: Królowa mieczy z 5 mieczy i Paziem monet - pewna wdowa (kobieta p przejściach) postawiła tobie karty na miłość, która się skończyła, albo coś w tym stylu 6 buław, Sąd i Księżyc - nie wiem, chyba miałaś przerwę, 18-20 miesięcy Niestety, pierwsza część nietrafiona... Z kolei w drugiej należałoby zamienić miesiące na lata Może ktoś jeszcze spróbuje? Cytuj W miarę możliwości na pytania odpowiadam w ciągu 48 godzin. Dziękuję za wyrozumiałość
Essa Napisano Kwiecień 22, 2020 Napisano Kwiecień 22, 2020 Dnia 30.03.2020 o 09:23, Egeria napisał: Moje pytanko będzie trochę rozbudowane: Co lub kto spowodował, że sięgnęłam po karty tarota i kiedy to się zaczęło? Kto/co skłoniło, tu podczas tasowania wypadło dużo kart. Na pierwszym miejscu Królowa Buław - kobieta czynu, może spod znaku ognia, nieco zamknięta w sobie (4 denarów), ostrożna, dobra koleżanka? (4 buławy). Mam takie wrażenie, że była jakaś radość w Twoim życiu (4 buławy), związek partnerski (2 kielichy, król mieczy, rycerz buław) z mężczyzną nieco niedostępnym choć atrakcyjnym dla Ciebie, ale w pewnym momencie poczułaś się bezsilna (8 mieczy), zraniona (3 mieczy), żeby uniknąć dalszych rozczarowań (7 buław) - sięgnęłaś po karty. 6 denarów, Sąd Ost. - być może od 6 miesięcy znów regularnie, Sąd - to czas nieokreślony, czyli być może od dziecka Cię ciągnęło. Liczba XX - może to być te 20 lat. 1 Cytuj
Akarris Napisano Luty 27, 2021 Napisano Luty 27, 2021 Temat leży odłogiem więc: Od pewnego czasu zacząłem rysować nowy rysunek. Co on będzie przedstawiał? (gdy go ukończę) Cytuj
Ismena Napisano Marzec 6, 2021 Napisano Marzec 6, 2021 @Syrena Głupiec - może jakieś zwierzę (pies?) albo coś co lubiłeś robić w przeszłości lub widok, który utkwił Ci w pamięci 1 Cytuj
Akarris Napisano Lipiec 21, 2022 Napisano Lipiec 21, 2022 W dniu 6.03.2021 o 19:37, Ismena napisał: Głupiec - może jakieś zwierzę (pies?) albo coś co lubiłeś robić w przeszłości lub widok, który utkwił Ci w pamięci Tak, zgadłas chodziło o widok Na rysunku jest ptak i ośnieżone góry. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.