DeliquiumLunae Napisano Listopad 4, 2016 Napisano Listopad 4, 2016 Nikt nie trafił, choć na gitarze (odp. edith) i na flecie (lirith) uczyłam się kiedyś grać, więc proponuję, aby któraś z Was - można ta, która pierwsza po prostu przeczyta tego posta - zadała kolejne pytanie Teraz chodziło mi o skrzypce. Cytuj Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)
lirith Napisano Listopad 5, 2016 Napisano Listopad 5, 2016 Najwyraźniej jestem pierwsza więc zadam pytanie; Gdzie mój mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę i co mnie w tym miejscu najbardziej urzekło? Cytuj
Ismena Napisano Listopad 12, 2016 Napisano Listopad 12, 2016 Gdzie Cię zabrał? - 8 Mieczy - kojarzy mi się to z jakimś więzieniem, piwnicami, może zwiedzaliście jakiś zamek? Co Cię urzekło? - 9 Pucharów - bogaty wystrój pomieszczeń? Cytuj
Anika Napisano Listopad 13, 2016 Napisano Listopad 13, 2016 Najwyraźniej jestem pierwsza więc zadam pytanie;Gdzie mój mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę i co mnie w tym miejscu najbardziej urzekło? Gdzie Cię zabrał? 8 buław myślę, że było to miejsce gdzieś gdzie było wysoko, spinaliście się, może góry albo dach budynku,miejsce z którego można podziwiać widoki, skojarzenia mam jeszcze z lasem i ogrodem Co Cię urzekło 9 monet widoki, krajobraz, ptaki, kwiaty, roślinność, spokój i harmonia tego miejsca, coś czuję że było tam pięknie Cytuj
Gemona Napisano Grudzień 11, 2016 Napisano Grudzień 11, 2016 Najwyraźniej jestem pierwsza więc zadam pytanie;Gdzie mój mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę i co mnie w tym miejscu najbardziej urzekło? 10 monet - może do jakiegoś ogrodu botanicznego, zoo jub w góry As buław - urzekły Cię piękne widoki, zwierzęta Cytuj
Anika Napisano Grudzień 13, 2016 Napisano Grudzień 13, 2016 Najwyraźniej jestem pierwsza więc zadam pytanie;Gdzie mój mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę i co mnie w tym miejscu najbardziej urzekło? Jak będziesz mogła podaj weryfikację Cytuj
lirith Napisano Grudzień 14, 2016 Napisano Grudzień 14, 2016 Weryfikuję. W większości miałyście rację wszystkie. Było pięknie. Byłam w Kazimierzu Dolnym, urekły mnie widoki, przyroda, a także klimat miasta, przepiękne wille, uliczki. W moim mniemaniu najtrafniej określiła miejsce Anika. Brawo dla wszystkich, a Tobie Aniko oddaję pałeczkę. Gratuluję))) Cytuj
Anika Napisano Grudzień 14, 2016 Napisano Grudzień 14, 2016 Weryfikuję. W większości miałyście rację wszystkie. Było pięknie. Byłam w Kazimierzu Dolnym, urekły mnie widoki, przyroda, a także klimat miasta, przepiękne wille, uliczki.W moim mniemaniu najtrafniej określiła miejsce Anika. Brawo dla wszystkich, a Tobie Aniko oddaję pałeczkę. Gratuluję))) Dziękuje Kazimierz Dolny piękne miasto Ostatnio dostałam prezent od mamy co to było? Cytuj
Morona Napisano Grudzień 16, 2016 Napisano Grudzień 16, 2016 Wylosowałam Rycerza buław Może ten prezent ma jakiś związek ze sportem. Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Anika Napisano Grudzień 17, 2016 Napisano Grudzień 17, 2016 Wylosowałam Rycerza buław Może ten prezent ma jakiś związek ze sportem. Nie jest związany ze sportem, ale myślę że Rycerz Buław byłby skłonny dawać takie podarunki Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 18, 2016 Napisano Grudzień 18, 2016 2 Mieczy - nie wiem, ale mi się wydaje, że to może byc książka Cytuj
Anika Napisano Grudzień 28, 2016 Napisano Grudzień 28, 2016 Podpowiem, że jest to ozdobą i jest to jeden z elementów biżuterii Cytuj
Morona Napisano Grudzień 30, 2016 Napisano Grudzień 30, 2016 Może chodzi o kolczyki. Te 2 miecze u Ismeny mnie zainspirowały Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Anika Napisano Grudzień 30, 2016 Napisano Grudzień 30, 2016 Może chodzi o kolczyki. Te 2 miecze u Ismeny mnie zainspirowały Morona nie kolczyki ale jesteś blisko Cytuj
Marika Napisano Grudzień 30, 2016 Napisano Grudzień 30, 2016 Anika za dużo podpowiedzi dałaś chyba wiem co to jest, dlatego nie wezmę udziału Szkoda, że kilka dni wcześniej tutaj nie zajrzałam Cytuj
lirith Napisano Styczeń 15, 2017 Napisano Styczeń 15, 2017 Dwa miecze; wydaje mi się że może chodzi tu o biżuterię. Najbardziej pasują mi kolczyki Cytuj
Alicja Napisano Luty 18, 2017 Napisano Luty 18, 2017 Zadam kolejną zagadkę: Na ścianie mam obraz. Co on przedstawia? (lub może jakie kolory dominują?) Zapraszam Cytuj
Anika Napisano Luty 23, 2017 Napisano Luty 23, 2017 Zadam kolejną zagadkę: Na ścianie mam obraz. Co on przedstawia? (lub może jakie kolory dominują?) Zapraszam Hm wylosowałam kartę Królowa Mieczy może to obraz kobiety walecznej, z wyglądu chłodniejsza, ale w środku wrażliwa. U mnie na karcie kobieta trzyma miecz i ma skrzydła, wylosowałam jeszcze jedną kartę na kolor Papież u mnie dominują na niej czerwień, pomarańcz. Więc obstawiam, że to są kolory dominujące na tym obrazie. Obstawiam, że obraz pokazuje postać, kobietę, która w swoim życiu dużo walczyła? albo jakiegoś anioła Cytuj
Alicja Napisano Marzec 18, 2017 Napisano Marzec 18, 2017 Aniko dziękuję! Czy jeszcze ktoś weźmie udział w tym ćwiczeniu? Cytuj
Marika Napisano Marzec 19, 2017 Napisano Marzec 19, 2017 Paź Denarów - przedstawia kogoś młodego, ciekawego świata albo w centralnym miejscu jest książka 8 Buław - kolory jasne, odcienie błękitu, zieleni? Cytuj
Alicja Napisano Marzec 28, 2017 Napisano Marzec 28, 2017 Dziękuję! Jeżeli chodzi o kolory, to najbliżej była Anika - jest żółty, pomarańcz, czerwony, ponieważ na obrazie jest przedstawiony zachów słońca Są jeszcze inne elementy, ale nie ma żadnej osoby Ten anioł, też dobre skojarzenie, z niebem Aniko Brawo Cytuj
Anika Napisano Marzec 29, 2017 Napisano Marzec 29, 2017 Dziękuje Na mojej ścianie wiszą 4 obrazy o tej samej tematyce. W jakich są kolorach? i co na nich się znajduje? Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj
Alicja Napisano Kwiecień 3, 2017 Napisano Kwiecień 3, 2017 Dziękuje Na mojej ścianie wiszą 4 obrazy o tej samej tematyce. W jakich są kolorach? i co na nich się znajduje? Zapraszam do wzięcia udziału W jakich są kolorach? 6 Denarów - coś mi się wydaje, że wbrew temu co na karcie, na obrazach nie ma dużo zieleni postawiłabym za to na różowy/czerwony i niebieski Co się na nich znajduje? mag - coś kreatywnego i oryginalnego, jakby przemieszanie starego z nowym. Hm nie wiem konkretnie co to może być na razie przychodzi mi na myśl, że droga, której końca nie widać zajmuje centralne miejsce Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 17, 2017 Autor Napisano Kwiecień 17, 2017 As mieczy - moja karta jest w kolorach beżu, brązu i odrobiny błękitu - przedstawia góry i kluczem jest orzeł, więc taka jest moja odpowiedź Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.