Skocz do zawartości

Różne pytania+dowolna ilość kart

Polecane posty

Napisano

Nikt nie trafił, choć na gitarze (odp. edith) i na flecie (lirith) uczyłam się kiedyś grać, więc proponuję, aby któraś z Was - można ta, która pierwsza po prostu przeczyta tego posta - zadała kolejne pytanie :)

Teraz chodziło mi o skrzypce.

Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek :) Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)

Napisano

Najwyraźniej jestem pierwsza więc zadam pytanie;

Gdzie mój mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę i co mnie w tym miejscu najbardziej urzekło?

Napisano

Gdzie Cię zabrał? - 8 Mieczy - kojarzy mi się to z jakimś więzieniem, piwnicami, może zwiedzaliście jakiś zamek?

Co Cię urzekło? - 9 Pucharów - bogaty wystrój pomieszczeń?

Napisano

Gdzie mój mąż zabrał mnie na romantyczną wycieczkę i co mnie w tym miejscu najbardziej urzekło?

Gdzie Cię zabrał? 8 buław myślę, że było to miejsce gdzieś gdzie było wysoko, spinaliście się, może góry albo dach budynku,miejsce z którego można podziwiać widoki, skojarzenia mam jeszcze z lasem i ogrodem

Co Cię urzekło 9 monet widoki, krajobraz, ptaki, kwiaty, roślinność, spokój i harmonia tego miejsca, coś czuję że było tam pięknie ;):)

• 4 weeks later...
Napisano

10 monet - może do jakiegoś ogrodu botanicznego, zoo jub w góry

As buław - urzekły Cię piękne widoki, zwierzęta

Napisano

Jak będziesz mogła podaj weryfikację :)

Napisano

Weryfikuję. W większości miałyście rację wszystkie. Było pięknie. Byłam w Kazimierzu Dolnym, urekły mnie widoki, przyroda, a także klimat miasta, przepiękne wille, uliczki.

W moim mniemaniu najtrafniej określiła miejsce Anika. Brawo dla wszystkich, a Tobie Aniko oddaję pałeczkę. Gratuluję:))))

Napisano
Weryfikuję. W większości miałyście rację wszystkie. Było pięknie. Byłam w Kazimierzu Dolnym, urekły mnie widoki, przyroda, a także klimat miasta, przepiękne wille, uliczki.

W moim mniemaniu najtrafniej określiła miejsce Anika. Brawo dla wszystkich, a Tobie Aniko oddaję pałeczkę. Gratuluję:))))

Dziękuje <haha2> Kazimierz Dolny piękne miasto <victory>

Ostatnio dostałam prezent od mamy co to było?

Napisano

Wylosowałam Rycerza buław <bezradny>

Może ten prezent ma jakiś związek ze sportem. <haha2>

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Napisano
Wylosowałam Rycerza buław <bezradny>

Może ten prezent ma jakiś związek ze sportem. <haha2>

Nie jest związany ze sportem, ale myślę że Rycerz Buław byłby skłonny dawać takie podarunki :D

Napisano

2 Mieczy - nie wiem, ale mi się wydaje, że to może byc książka <myśli>

• 2 weeks later...
Napisano

Może chodzi o kolczyki. Te 2 miecze u Ismeny mnie zainspirowały <haha2><haha2>

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Napisano
Może chodzi o kolczyki. Te 2 miecze u Ismeny mnie zainspirowały <haha2><haha2>

Morona nie kolczyki :D ale jesteś blisko ;)

Napisano

Anika za dużo podpowiedzi dałaś :D chyba wiem co to jest, dlatego nie wezmę udziału ;) Szkoda, że kilka dni wcześniej tutaj nie zajrzałam ;)

• 3 weeks later...
Napisano

Dwa miecze; wydaje mi się że może chodzi tu o biżuterię. Najbardziej pasują mi kolczyki

• 5 weeks later...
Napisano

Zadam kolejną zagadkę:

Na ścianie mam obraz. Co on przedstawia? (lub może jakie kolory dominują?) Zapraszam ;)

Napisano
Zadam kolejną zagadkę:

Na ścianie mam obraz. Co on przedstawia? (lub może jakie kolory dominują?) Zapraszam ;)

Hm wylosowałam kartę Królowa Mieczy może to obraz kobiety walecznej, z wyglądu chłodniejsza, ale w środku wrażliwa. U mnie na karcie kobieta trzyma miecz i ma skrzydła, wylosowałam jeszcze jedną kartę na kolor Papież u mnie dominują na niej czerwień, pomarańcz. Więc obstawiam, że to są kolory dominujące na tym obrazie. Obstawiam, że obraz pokazuje postać, kobietę, która w swoim życiu dużo walczyła? albo jakiegoś anioła :):D

• 4 weeks later...
Napisano

Aniko dziękuję! :)

Czy jeszcze ktoś weźmie udział w tym ćwiczeniu?

Napisano

Paź Denarów - przedstawia kogoś młodego, ciekawego świata albo w centralnym miejscu jest książka <myśli>

8 Buław - kolory jasne, odcienie błękitu, zieleni?

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję! Jeżeli chodzi o kolory, to najbliżej była Anika - jest żółty, pomarańcz, czerwony, ponieważ na obrazie jest przedstawiony zachów słońca :) Są jeszcze inne elementy, ale nie ma żadnej osoby :) Ten anioł, też dobre skojarzenie, z niebem :) Aniko Brawo :)

Napisano

Dziękuje <kwiatek><kwiatek>

Na mojej ścianie wiszą 4 obrazy o tej samej tematyce. W jakich są kolorach? i co na nich się znajduje?

Zapraszam do wzięcia udziału :)

Napisano
Dziękuje <kwiatek><kwiatek>

Na mojej ścianie wiszą 4 obrazy o tej samej tematyce. W jakich są kolorach? i co na nich się znajduje?

Zapraszam do wzięcia udziału :)

W jakich są kolorach? 6 Denarów - coś mi się wydaje, że wbrew temu co na karcie, na obrazach nie ma dużo zieleni ;) postawiłabym za to na różowy/czerwony i niebieski ;)

Co się na nich znajduje? mag - coś kreatywnego i oryginalnego, jakby przemieszanie starego z nowym. Hm nie wiem konkretnie co to może być ;) na razie przychodzi mi na myśl, że droga, której końca nie widać zajmuje centralne miejsce

• 2 weeks later...
Napisano

As mieczy - moja karta jest w kolorach beżu, brązu i odrobiny błękitu - przedstawia góry i kluczem jest orzeł, więc taka jest moja odpowiedź :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...