Marika Napisano Lipiec 14, 2015 Napisano Lipiec 14, 2015 Król Trefl Dama Pik Jak rozumiem tylko o wygląd chodzi. Uważam tak jak Ismena - ciemne włosy, oczy brązowe. Z wzrostem nie zgodzę się, według moich kart będzie on wysoki, z widoczną blizną lub tatuażem. Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Napisano Lipiec 15, 2015 2 pik, walet trefl - uważam, że jest to mężczyzna d lat 40 o brązowych lub rudych włosach, wzrostu średniego o ciemnych oczach Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 Król Kier, 10 Trefl - uważam, że jego włosy są ciemnego koloru może być blond wpadający pod brąz ale bardziej ciemny brąz. Oczy piwne. Cytuj
Marika Napisano Lipiec 21, 2015 Napisano Lipiec 21, 2015 Karolino czy zaglądasz jeszcze na forum? Fajnie byłoby gdybyś dodała weryfikację, ćwiczenie toczyło by się dalej Cytuj
Karolina Napisano Lipiec 22, 2015 Napisano Lipiec 22, 2015 Oczywiście, że zaglądam. Niestety rzadko, ponieważ mam urwanie głowy, ale zaglądam Tym samym przepraszam, że tak późno weryfikuję: Mój przyjaciel jest dość wysoki o budowie ciała dość szczupłej, tylko brzuszek mu odstaje. Włosy rude ii rzeczywiście tak jak Syrena napisała jest przed 40. Oczy koloru niebieskiego. Z dodatkowych informacji ma bliznę, ale w miejscu niewidoczny i uwielbia aktywny tryb życia, nawet wręcz łapie się za sporty ekstremalne. Gratuluję Wam i dziękuję za udział. Widziałam, że Syrena się będzie urlopować, więc typuję może Alicję do zadania pytania Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 23, 2015 Napisano Lipiec 23, 2015 Dziękuję Przeglądając różne grafiki natknęłam się na zdjęcie pewnego znanego aktora. Opiszcie jego wygląd Cytuj
Marika Napisano Lipiec 27, 2015 Napisano Lipiec 27, 2015 W tym jak i w reszcie ćwiczeń wezmę udział dziś lub jutro Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 29, 2015 Napisano Lipiec 29, 2015 Dobrze, to z weryfikacją jeszcze się wstrzymam. Zapraszam do wzięcia udziału Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 4, 2015 Napisano Sierpień 4, 2015 Hmmm 10 kier, 9 karo, Dama Kier Uważam, że ten pan na pewno jest przystojny, podoba się kobietom Włosy, jasne, najprawdopodobniej jest blondynem o niebieskich oczach. Wysoki, wysportowany Cytuj
Alicja Napisano Sierpień 10, 2015 Napisano Sierpień 10, 2015 Ismeno dziękuję Chodziło o tego pana - Antoni Pawlicki Jeśli ktoś chce, może zadać nowe pytanie Cytuj
Alicja Napisano Wrzesień 5, 2015 Napisano Wrzesień 5, 2015 Nie ma chętnych? Jeśli nie chcecie (lub nie macie kogo) to zmieńmy ćwiczenia na sławne osoby (jak to wyżej). Może tak będzie łatwiej i będzie wiecej chętnych? Co wy na to? Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 6, 2015 Napisano Wrzesień 6, 2015 Ja się dostosuję, jak dla mnie, najważniejsze, aby jakieś ćwiczenie było Cytuj
Marika Napisano Grudzień 31, 2015 Napisano Grudzień 31, 2015 Dobrze, dodam Wam zagadkę Pomyślałam o polskim aktorze, bardzo popularny, głownie z seriali. Jeśli są chętni, zapraszam do opisania jego wyglądu Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 5, 2016 Napisano Styczeń 5, 2016 Wygląd - 10 Pik Cechy charakterystyczne - As Kier Wydaje mi się, że jest to brunet, o brązowych oczach, nie jest wysportowany, może być przy kości. Jest wierny i unika szumu medialnego. Może Cezary Żak? Cytuj
Alicja Napisano Styczeń 9, 2016 Napisano Styczeń 9, 2016 Walet Pik - młody aktor, włosy raczej ciemne, oczy brązowe. Może Mikołaj Krawczyk? Cytuj
Marika Napisano Styczeń 16, 2016 Napisano Styczeń 16, 2016 Dziękuję za wzięcie udziału Aktor, to Filip Bobek. Włosy ma ciemne, ale oczy niebieskie Dużo bliżej była Alicja Cytuj
Ismena Napisano Luty 12, 2016 Napisano Luty 12, 2016 Dziewczyny, nie wiem co dalej z tym ćwiczeniem? Czy jest sens prowadzić, go w takiej formie? Chętnych chyba nie ma. Może ktoś ma pomysł na zmianę tego ćwiczenia, jakieś ułatwienia, czy konkretne opcje, tak, aby jednak coś w tym temacie się działo Cytuj
Marika Napisano Luty 19, 2016 Napisano Luty 19, 2016 Jak dla mnie, to możemy kontynuować to ćwiczenie, ale nie skupiać się tylko na osobach z naszego otoczenia, a wyjść dalej. Możemy rozszerzyć pytania o aktorów, aktorki, piosenkarzy, ale dodać odpowiednie wskazówki, które miałyby na celu ułatwienie udzielenia odpowiedzi. To są tylko ćwiczenia, a im jest ich więcej i mają różne tematy, tym lepiej i ciekawiej Cytuj
Alicja Napisano Maj 2, 2016 Napisano Maj 2, 2016 To może ja zadam pytanie. Wczoraj rozmawiałam ze swoim dobrym znajomym. Czy ktoś z Was zechce na podstawie kart opisać jego wygląd? Zapraszam Cytuj
Ismena Napisano Maj 3, 2016 Napisano Maj 3, 2016 Dama Karo, 9 karo - jest to pan, który przyciąga uwagę. Dba o siebie i swój wygląd. Lubi dobrze wyglądać. Jest blondynem lub szatynem, o niebieskich oczach. Jeśli chodzi o budowę ciała, jest szczupły, może uprawiać jakieś sporty. Cytuj
Alicja Napisano Czerwiec 19, 2016 Napisano Czerwiec 19, 2016 Swoim wpisem, odświeżę temat i poczekam może ktoś jeszcze weźmie udział Weryfikacja na pewno w tym tygodniu. Cytuj
Alicja Napisano Maj 4, 2017 Napisano Maj 4, 2017 Długo czekałam... Mam pewne przypuszczenia, kto to mógł być, ale nie pamiętam na sto procent Dlatego jeżeli są chętni do kontynuacji ćwiczenia, to chętnie zadam nowe pytanie: Dzisiaj wracałam do domu, ze swoją znajomą. Pytanie brzmi: Jak ona wygląda? Cytuj
Marika Napisano Maj 13, 2017 Napisano Maj 13, 2017 Nie wiem, z jednej karty w tym ćwiczeniu? Król Pik - włosy ma ciemne, kręcone, oczy brązowe. Jest wysoka, ale troszkę grubsza. Cytuj
Ismena Napisano Maj 20, 2017 Napisano Maj 20, 2017 10 Trefl - pierwsze co mi przyszło na myśl, to że jest od Ciebie starsza i wyższa. Ale podobnie jak Marika, uważam, że ma ciemne włosy Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.