Skocz do zawartości

Polecane posty

• Odpowiedzi 437
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• Syrena

152

• Ismena

151

• Marika

41

• Karolina

32

Napisano

Dziękuje Wam bardzo za udział :)

Tatiiano z tarota wróżyłaś rozumiem? Dosłownie chodziło o kameleona, więc gratuluję :) Zadaj nam proszę zagadkę :)

Napisano

Tak, Syreno wróżyłam z tarota i dopiero teraz zauważyłam, że ćwiczycie na innych kartach, więc zadam pytanie , podam odpowiedź i znikam . :) Karty Lenormand to nie moje klimaty. <bezradny>

Ostatnio na mojej drodze pojawia sie bardzo często pewne zwierzątko - nie znam sie, może taka pora - już nie raz musiałam gwałtownie hamować aby nie zrobić mu krzywdy . Co to za zwierzątko?

Napisano

Tak bez kart, pomyślałam, że to jeż

a z kartami - mam Kotwice - skojarzyło mi się z porożem i z jeleniem

Napisano

Chmury - skojarzyło mi się z czymś latającym, więc może jakaś kaczucha ?

Napisano

Lilie - skojarzenia mam dwa: pierwsze, że to coś przemieszcza się pomału może ślimak ?

drugie: że to żyje blisko wody lub nawet w wodzie, może żaba?

<myśli>

Napisano

Skoro padła już poprawna odpowiedź to nie będę Was dłużej trzymać w niepewności.

Ismeno intuicja Cię nie zawiodła , chodziło o jeża.

Dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu. <hejka>

Napisano

O!! super :) Dziękuje :)

Moje pytanie:

Mój pies niedawno " zaprzyjaźnił się" ze zwierzątkami sąsiadki. O jakie zwierzątka chodzi?

Napisano

Lilie, koniczyna - no sama nie wiem, stawiałabym na jakieś może polne zwierzątko, jakaś myszka, ewentualnie miałam na myśli jakiegoś ptaszka

Napisano

Dziękuję Syreno :)

Zapraszam, może jeszcze ktoś z użytkowników odważy się i weźmie udział? :)

Napisano

słońce - zwierzątko, które lubi ciepło albo które ma skrzydła? takie mam skojarzenia ;) Może jakiś ptak - kura?

Napisano

Dziękuję!

Chodziło o małe kurczątka. Obydwie udzieliłyście poprawnej odpowiedzi, ale Marika napisała bardziej konkretnie. Brawo :) Dodasz nowe pytanie?

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję :)

Moja zagadka: Od jakiegoś czasu, pewne zwierzątko w pewien sposób mi szkodzi. O jakie zwierzę chodzi?

Napisano

dom - ja myślę, że chodzi o jakieś domowe zwierzątko, może jakiś mały kotek lub szczeniaczek ?

• 2 weeks later...
Napisano

Ismeno, Syreno dziękuję :)

To zwierzątko, to sarna.

Nikt nie udzielił prawidłowej odpowiedzi, więc nową zagadkę niech zada ta osoba, która będzie mieć na to ochotę ;)

Napisano

Więc ja dodam;-)

Jakie zwierzątko biega u mnie po podwórku. Podpowiem, że pierwszy raz się spotkałam,aby taka istota sobie biegała wolno :-)

Napisano

Koniczyna - to może jakiś gryzoń? szynszyla, koszatniczka?

Napisano

Serce - i nie wiem, co to może być za zwierzę <myśli> może papuga?

Napisano
Czy ktoś jeszcze weźmie udział w cwiczeniu ?

Raczej już nikt

Napisano

Własnie widzę :)

Dziękuję Wam za udział. u mnie po podwórku biega sobie tchórzofretka :) Ismeno byłaś bliżej - gratuluję :)

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję :)

Wczoraj widziałam mężczyznę, który "łapał" pewne zwierzęta. O jakie zwierzęta chodzi?

Zapraszam do wzięcia udziału :)

• 2 weeks later...
Napisano

Nie ma chętnych?

Jeśli macie karty lenormand, to zajrzyjcie do tego tematu <ok>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...