Syrena Napisano Sierpień 13, 2017 Autor Napisano Sierpień 13, 2017 Gwiazda - no nie wiem, ciężko mi to określić po tej karcie. Stawiam na jakiegoś ptaka Cytuj
Ismena Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 Syreno dziękuję Nie, to nie ptak. Chodziło o ryby Czy ktoś ma ochotę dodać nowe pytanie? Cytuj
Morona Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 Witajcie, zadam zagadkę jak mogę jakiego zwierzęcia nigdy w życiu nie chciałabym mieć w domu?? Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Marika Napisano Sierpień 20, 2017 Napisano Sierpień 20, 2017 Chmury - na samą myśl o tym zwierzęciu mocniej bije serce, nie jest milutkie, przeciwnie budzi strach. Tarantula? Cytuj
Morona Napisano Sierpień 21, 2017 Napisano Sierpień 21, 2017 Chmury - na samą myśl o tym zwierzęciu mocniej bije serce, nie jest milutkie, przeciwnie budzi strach. Tarantula? Mariko o tym to nawet nie pomyślałam aczkolwiek też by się zgadzało, ale w chwili kiedy zadałam zagadkę chodziło mi o inne zwierzę Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Ismena Napisano Wrzesień 1, 2017 Napisano Wrzesień 1, 2017 Pierścionek - kot Sfinks? Tak mi się skojarzyło, że to zwierzę na pewno nie jest takie "zwyczajne", tylko oryginalne, wyjątkowe. Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 5, 2017 Napisano Wrzesień 5, 2017 Chmury - na samą myśl o tym zwierzęciu mocniej bije serce, nie jest milutkie, przeciwnie budzi strach. Tarantula? Mariko o tym to nawet nie pomyślałam aczkolwiek też by się zgadzało, ale w chwili kiedy zadałam zagadkę chodziło mi o inne zwierzę Spróbuję jeszcze raz, może żółw wodny? Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 6, 2017 Napisano Wrzesień 6, 2017 Witajcie, zadam zagadkę jak mogę jakiego zwierzęcia nigdy w życiu nie chciałabym mieć w domu?? Morona jeśli możesz dodaj weryfikację, bo już raczej nikt nie weźmie udziału Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 17, 2017 Autor Napisano Wrzesień 17, 2017 ogród - to ja stawiam na gryzonia jakiegoś Cytuj
Morona Napisano Wrzesień 24, 2017 Napisano Wrzesień 24, 2017 ogród - to ja stawiam na gryzonia jakiegoś Witajcie, zadam zagadkę jak mogę jakiego zwierzęcia nigdy w życiu nie chciałabym mieć w domu?? Morona jeśli możesz dodaj weryfikację, bo już raczej nikt nie weźmie udziału Przepraszam, że tak długo ale mnie nie było i nie miałam jak zweryfikować. Chodziło o : MYSZY Brawo Syrena Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Ismena Napisano Październik 2, 2017 Napisano Październik 2, 2017 ogród - to ja stawiam na gryzonia jakiegoś Syreno dodasz nowe pytanie? Cytuj
Syrena Napisano Październik 2, 2017 Autor Napisano Październik 2, 2017 Jasne:) jakie zwierzę kupili sobie ostatnio moi znajomi ? Cytuj
Ismena Napisano Październik 3, 2017 Napisano Październik 3, 2017 Gwiazda - jest to zwierzątko, które rzadko opuszcza klatkę. W nocy jego aktywność wzrasta. Może to chomik? Cytuj
Syrena Napisano Październik 9, 2017 Autor Napisano Październik 9, 2017 Dziękuję Ismeno za udział. Znajomi kupili sibie świnkę chińską :-) Cytuj
Ismena Napisano Listopad 6, 2017 Napisano Listopad 6, 2017 Brak kontynuacji tematu, więc dodam pytanie: W sobotę oglądałam film, główna bohaterka miała zwierzątko. Jakie? Zapraszam Cytuj
Marika Napisano Styczeń 21, 2018 Napisano Styczeń 21, 2018 Serce - może to była papuga albo papugi Cytuj
Ismena Napisano Luty 6, 2018 Napisano Luty 6, 2018 Dziękuję za udział Chodziło o kucyka. Jeżeli ktoś chce, to zapraszam do dodania nowego pytania Cytuj
Marika Napisano Kwiecień 29, 2018 Napisano Kwiecień 29, 2018 Również w tym temacie, chętnie dodam: Jakie zwierzę pojawiło się w domu mojej siostrzenicy? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 5, 2018 Napisano Lipiec 5, 2018 Ismena dziękuję! Chodziło o psa. Czy będzie kontynuacja tego tematu? Są w ogóle na forum osoby, które mają karty i chciałyby brać udział w tych i innych ćwiczeniach? Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 26, 2019 Autor Napisano Styczeń 26, 2019 Jakie zwierzę ostatnio mnie zafascynowało? Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 26, 2019 Napisano Styczeń 26, 2019 Ogród - jakieś egzotyczny ptak, może papuga? 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 26, 2019 Napisano Styczeń 26, 2019 11 minut temu, MIMESIS napisał: sowa! Lepiej wyciąg z jakichś zakamarków te karty 1 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 26, 2019 Autor Napisano Styczeń 26, 2019 Ktoś jeszcze ? @Ismena jesteś blisko, te zwierzęta żyją w zalesionych terenach, pastwiskach itd:D Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.