BarbaRe Napisano Kwiecień 29, 2021 Napisano Kwiecień 29, 2021 Chciałabym rozwinąć pytanie, które postawiłam w temacie. Nurtuje mnie od jakiegoś czasu, ciekawa jestem Waszych przemyśleń na ten temat i ewentualnych pomysłów. Podczas sprawdzania i rozpisywania portretów numerologicznych poszczególnych osób zauważyłam, że niektóre są "uboższe", tzn. składają się z mniejszej ilości podliczb, są po prostu mniej gęste. Dlaczego tak właśnie jest? Z czego może to wynikać? Czy możliwym jest, że ma to coś wspólnego z większą/mniejszą liczbą wcieleń? Czy kiedykolwiek bardziej zwróciliście na to uwagę/zastanawialiście się nad tym? Cytuj
KCAL Napisano Kwiecień 29, 2021 Napisano Kwiecień 29, 2021 Czy możesz to wyjaśnić na przykładzie? Czy chodzi o to że np jedne liczby powstają z dwóch? Czy chodzi o liczby karmiczne? Cytuj
SowAna Napisano Kwiecień 30, 2021 Napisano Kwiecień 30, 2021 17 godzin temu, BarbaRe napisał: Dlaczego tak właśnie jest? Z czego może to wynikać? Czy możliwym jest, że ma to coś wspólnego z większą/mniejszą liczbą wcieleń? Czy kiedykolwiek bardziej zwróciliście na to uwagę/zastanawialiście się nad tym? Hej, co do wcieleń, to się nie wypowiem, jest to niesprawdzalna informacji i jak dla mnie nie wiele wnosząca. większa liczba niesie w sobie więcej doświadczeń, wystarczająco na to życie jeżeli masz na myśli liczbę podliczb danej wibracji, to ja to traktuje jako bardziej skomplikowaną osobowość, większą głębie i więcej, może trudniejszych, doświadczeń: osoba urodzona 01.01.2011 = 6 10.01.2011 = 15/6, czyli więcej niż w powyższym przykładzie 10.10.2011= 24/6 inaczej niż wyżej mam nadzieję, ze to miałaś na myśli Cytuj
BarbaRe Napisano Maj 1, 2021 Autor Napisano Maj 1, 2021 W dniu 29.04.2021 o 22:50, KCAL napisał: Czy możesz to wyjaśnić na przykładzie? Czy chodzi o to że np jedne liczby powstają z dwóch? Czy chodzi o liczby karmiczne? Rzecz polega na tym, że np. w drodze życia danej osoby pojawia się: 1/10-19, a w innej 9/18/36-27/45. Albo w innych częściach portretu numerologicznego (np. 1PZ, WG czy gdziekolwiek indziej). Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.