Reni45 Napisano Maj 4, 2021 Napisano Maj 4, 2021 Zrobiłam tarotowy partnerski na siebie i faceta. Między nami nie ma relacji ale facet nie kryje że mu sie podobam rzadko się odzywa i nie probuje przenieść relacji w real. Więc postanowiłam sprawdzić. Ktoś kiedyś mi wróżył ze relacja ma ruszyć do przodu. Daty moja 25.10.1974 jego 6.03.1965 W nawiasach podaje nasze indywidualne ja on Poczatek znajomości- ( Cesarzowa Kochankowie) Pustelnik Zgadza sie każdy w swoim świecie zajęty swoimi sprawami rzadki kontakt przemyślenia może on analizuje sytuacje myśli Rozwój znajomości-(koło fortuny Cesarzowa) Śmierc- brak możliwości rozwoju ciężko przeszkody Okres schyłku-(Świat Świat) Sąd Boży Czyżby zaistnieje możliwość że nastąpi przebudzenie tej znajomości po okresie stagnacji możliwość wyjścia z impasu?? Trudności-( Smierc Pustelnik) Glupiec brak działania niemożność, niechęc wyruszenia w nowa droge stagnacja Wspólne plany i dążenia-( Pustelnik kapłanka) Siła Siła sie dubluje niewiem jak czytać tu sie gubię negatyw? Pozytyw? Ciągnie nas do siebie na odległość?? Rozwoj zwiazku-( Głupiec Siła) Siła Nowa droga przed nami?? Czy tu wychodzi negatyw siły?? Brak wspólnej drogi Zadanie-( Wisielec Sprawiedliwość) Sąd Boży Karta sie powtarza hmm...poczekać spokojnie na to co przyniesienia życie Zadanie do wypelnienia-( koło fortuny Umiarkowanie) Kapłanka tu niewiem Nauczyć sie cierpliwości na wszystko przyjdzie czas wsluchac sie w swoje pragnienia marzenia Bardzo proszę o pomoc Cytuj
Reni45 Napisano Maj 8, 2021 Autor Napisano Maj 8, 2021 Jeżeli w partnerskim wspólnym karty sie powtarzaja czytamy w negatywie?? Tutaj sie gubię, ktoś odpowie? 1 Cytuj
Alicja Napisano Maj 16, 2021 Napisano Maj 16, 2021 Dnia 8.05.2021 o 18:23, Reni45 napisał: Jeżeli w partnerskim wspólnym karty sie powtarzaja czytamy w negatywie?? Tutaj sie gubię, ktoś odpowie? W książce odnośnie interpretacji portretów, autora pisze iż: "karty, które występują tylko w jednym portrecie indywidualnym i powtarzają się w portrecie partnerskim na innej pozycji, najczęściej realizują się w negatywie". Cytuj
SowAna Napisano Lipiec 29, 2021 Napisano Lipiec 29, 2021 ja się tak zastanawiam, ileś to trzeba mieć nadziei i cierpliwości, aby na Śmierć w wieku, który podpowiada " po 27-29 l" dalej stawiać karty... (to jest jego i jej wiek dojrzały, namiętnie wprowadzamy siebie w stan iluzji, nadziei i jednocześnie beznadziei ) Dnia 4.05.2021 o 11:38, Reni45 napisał: Rozwój znajomości-(koło fortuny Cesarzowa) Śmierc- brak możliwości rozwoju ciężko przeszkody Cytuj
Kosma Napisano Lipiec 31, 2021 Napisano Lipiec 31, 2021 W dniu 16.05.2021 o 15:41, Alicja napisał: W książce odnośnie interpretacji portretów, autora pisze iż: "karty, które występują tylko w jednym portrecie indywidualnym i powtarzają się w portrecie partnerskim na innej pozycji, najczęściej realizują się w negatywie". @Alicja ale to do indywidualnego portretu, a do partnerskiego to dobrze chyba. "Te karty, które występują w obu portretach indywidualnych [...] zwiększają prawdopodobieństwo harmonii, wzajemnego zrozumienia i zgody " Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 1, 2021 Autor Napisano Sierpień 1, 2021 Czyli jak to jest w końcu z czytaniem podwójnych we wspólnym?. Czy w ogóle takie partnerskie mają sens ? Różne są opinie na ten temat Nasza znajomość się zaczęła. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.