Alicja Napisano Maj 18, 2015 Napisano Maj 18, 2015 Od kilku dni cały czas widze albo mam przed oczami kartę Słońca z tychże kart. Najpierw szukałam wizerunku słońca w galerii z kartami tarota ale po bezskutecznych moich działaniach, weszłam na stronę, gdzie dostrzegłam poszukiwaną przeze mnie karte i okazało się ze to nie z tarota a z lenormand. Czy według was ta pojawiająca się karta ma dla mnie jakieś specjalne znaczenie? Cytuj
Syrena Napisano Maj 19, 2015 Napisano Maj 19, 2015 W jakim sensie widzisz tą kartę? Realnie, we śnie czy jak? Być może jest to jakaś wskazówka, że możesz spodziewać się czegoś dobrego w swoim życiu lub nastąpią jakieś pozytywne zmiany Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 13, 2015 Napisano Czerwiec 13, 2015 Może być jako przesłanie dotyczące uwierzenia w siebie, przyjęcia optymistycznego postrzegania rzeczywistości, o zmianę podejścia do życia. Coś co się wydarzy, jeśli włozysz w to wysiłek, skupisz na tym uwagę i wykorzystasz do tego swoje atuty. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.