Ona28 Napisano Maj 12, 2021 Napisano Maj 12, 2021 Cześć. Chodzi o osobę bliskiej naszej rodzinie, dlatego wolę się skonsultować. Ostatnio zachowanie mężczyzny daje dużo do myślenia. Położyłam karty 1. Umysł teraz- Paź kielichów. 2. Ciało- Cesarz 3. Wyzwanie - 10 buław 4. Umysł ( karta do końca roku) - Król buław 5. Kondycja psychiczna dalsze prognozy- Głupiec, 2 denary, 5 pucharów. Cóż. Karty dobrze wskazują. Mężczyzna mąż i ojciec w pełni sił witalnych jednak ciągle zafiksowany na punkcie pieniędzy. Dużo tutaj przemyśleń, wahań emocjonalnych. Wyzwaniem jest dla niego zbliżający się spadek sił. Trochę martwią mnie 2 denary przy 5 pucharach.... Czy w dalszych prognozach można odczytać chorobę dwubiegunową ? Ja bym to tak czytała. że tutaj będą problemy z psychiką. Być może sama tutaj dodaje swoją historię, bo go znam i wiem jak się zachowuje np gdy ma problem. Ciągle znużony, zmęczony, nie zdąży, nie da rady, ciągle zazdrosny o czyjeś fundusze, jemu ciągle za mało.... Cytuj
SowAna Napisano Maj 13, 2021 Napisano Maj 13, 2021 umysł to najczęściej mieczyki, a w twoim rozkładzie ich brak Paź i Głupiec to dziecinada, nieodpowiedzialność, naiwność i ryzykanctwo, które można odbierać jak coś nie do końca normalnego Cytuj
Ona28 Napisano Maj 13, 2021 Autor Napisano Maj 13, 2021 Problem w tym że mężczyzna jest obciążony genetycznie. Ma predyspozycje po matce i siostrze. Cytuj
Reni45 Napisano Maj 15, 2021 Napisano Maj 15, 2021 Paź kielichow wskazuje na kogoś niestabilnie emocjonalnego...choroba Dwubiegunowa depresją nadwrażliwość..z Głupcem by pasowało..Głupiec ktoś niefrasobliwy..głupie zachowanie bez odpowiedzialności..nadwrażliwość...myślenie dziecka 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.