Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie układu 4x6,zastanawia mnie na jaki okres czasu jest stawiany ten rozkład? Miesiąc? Rok? 

Pytam dlatego, że sama od 3 lat mam styczność z klasykami, jestem jeszcze zielona, i wróżę sama sobie. Na początku wyciągałam karty dnia, puzniej tygodnia a w tym roku spróbowałam sił z rozkladem 4x6 miał być na ten rok 2021, ale życie szybko go zweryfikowało i caly uklad spełnił się niestety w lutym,więc rozłożyłam go znowu z myślą o marcu i tu też spełnił się w marcu. 

Czytam różne opinie jedni twierdzą, że to duży układ na co najmniej rok inni, że śmiało można kłaść go co miesiąc, a ja zgłupiałam i sama nie wiem czy to możne nie za często? Chociaż wydaje mi się, że nie bo jakby nie patrzeć karty w klasykach mówią nie tylko o nas ale i o naszym otoczeniu. Jak sądzicie nie przesadzę stawiając je na caly miesiąc? Układ trafiał bezbłędnie na te stawiane miesiące, ale na maj jakoś słabo go rozumiem i mam z nim problem bo próbuje go rozszyfrować juz drugi tydzień i jakos słabo mi idzie, i nie wiem dlaczego, bo poprzednie były tak czytelne, że nie musiałam się posiłkować żadnymi źródłami. 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...