Esterka Napisano Maj 12, 2021 Napisano Maj 12, 2021 Dzień dobry, mam pytanie odnośnie układu 4x6,zastanawia mnie na jaki okres czasu jest stawiany ten rozkład? Miesiąc? Rok? Pytam dlatego, że sama od 3 lat mam styczność z klasykami, jestem jeszcze zielona, i wróżę sama sobie. Na początku wyciągałam karty dnia, puzniej tygodnia a w tym roku spróbowałam sił z rozkladem 4x6 miał być na ten rok 2021, ale życie szybko go zweryfikowało i caly uklad spełnił się niestety w lutym,więc rozłożyłam go znowu z myślą o marcu i tu też spełnił się w marcu. Czytam różne opinie jedni twierdzą, że to duży układ na co najmniej rok inni, że śmiało można kłaść go co miesiąc, a ja zgłupiałam i sama nie wiem czy to możne nie za często? Chociaż wydaje mi się, że nie bo jakby nie patrzeć karty w klasykach mówią nie tylko o nas ale i o naszym otoczeniu. Jak sądzicie nie przesadzę stawiając je na caly miesiąc? Układ trafiał bezbłędnie na te stawiane miesiące, ale na maj jakoś słabo go rozumiem i mam z nim problem bo próbuje go rozszyfrować juz drugi tydzień i jakos słabo mi idzie, i nie wiem dlaczego, bo poprzednie były tak czytelne, że nie musiałam się posiłkować żadnymi źródłami. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.