Joa12 Napisano Czerwiec 21, 2015 Napisano Czerwiec 21, 2015 Często śni mi się basen ( kompleks basenowy) i woda jeśli ma to znaczenie to woda jest niebieska i czysta. W wodzie czuję się jak ryba w wodzie, przyjemność sprawia mi pływanie i skoki do niej. Oprócz mnie w śnie jest dużo ludzi pływających. Dodam, że sny tego typu bardzo często mi się powtarzają, że pływam w basenie. Co to może oznaczać? Zapraszam do interpretacji:) Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 23, 2015 Napisano Czerwiec 23, 2015 Dla mnie woda (co prawda w szczególności deszcz:D) ma znaczenie oczyszczające. Uważam, ze te sny przedstawiają Twój stan ducha lub może jeszcze inaczej - powinnaś postawić na wewnętrzne oczyszczenie. Gdy to się stanie będziesz po prostu szczęśliwsza i radośniejsza, zobaczysz, że wszystko zaczyna się układać i sklejać ze sobą. Generalnie ten sen jest pozytywny, ale najważniejsze zawsze są Twoje odczucia związane z nim Cytuj
Margita Napisano Czerwiec 23, 2015 Napisano Czerwiec 23, 2015 BasenBasen oznacza ważne zmiany w sprawach uczuć i związków. Kąpać się w nim - zapowiedź nowych znajomości. Pusty basen - tęsknisz za nowym związkiem, osoba z którą jesteś, nie daje ci wystarczającej ilości ciepła i miłości. Mieć go w domu - pragniesz uporządkować swoje życie uczuciowe, ale nie wiesz jak. Cytuj
Joa12 Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Napisano Czerwiec 24, 2015 Dziękuję za interpretacje, a to oczyszczenie rozpocznie się samo z siebie ? Cytuj
Syrena Napisano Czerwiec 25, 2015 Napisano Czerwiec 25, 2015 Nic raczej nie rozpoczyna się samo z siebie. To jest, że tak powiem stan umysłu. Sama musisz zweryfikować co jest dla Ciebie ciężarem, co warto zmienić być może i w sobie, o czym zapomnieć i pracować nad tym Cytuj
Joa12 Napisano Czerwiec 26, 2015 Autor Napisano Czerwiec 26, 2015 Może ktoś jeszcze ma coś do napisania w nawiązaniu do mojego snu:) Zapraszam:) Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 28, 2015 Napisano Czerwiec 28, 2015 woda odzwierciedla stan Twojej duszy. Czujesz się przyjemnie, lubisz pływać, bawić się w wodze, jest to dobry znak. Ogólnie idziesz właściwą drogą, spełniasz swój ziemski plan. Inne osoby w basenie to inaczej inni ludzie w Twoim życiu. Może z kimś z tych ludzi znasz się lub szczególnie lubisz z tą osobą pływać? Zwróć uwagę także na dominujące kolory na przykład strojów kąpielowych. Cytuj
Joa12 Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Napisano Czerwiec 29, 2015 Dziękuję za interpretacje. Jeśli chodzi o sen to zwykle w nim nie skupiam się na strojach kąpielowych, ale dostrzegam sporo obcych mi ludzi, czasem są w śnie przy mnie znane mi z życia ludzie ale większą i spora część to są nieznajomi. Istotne dla mnie po przebudzeniu jest fakt, że uwielbiam pływać, sprawia mi to przyjemność ☺ Cytuj
Joa12 Napisano Czerwiec 29, 2015 Autor Napisano Czerwiec 29, 2015 Gdzieś kiedyś wyczytałam, że widzieć pływających w basenie - należy odnieść się do marzeń? Co o tym sądzicie ☺ Cytuj
Marika Napisano Lipiec 2, 2015 Napisano Lipiec 2, 2015 Joa12 zależy jak Ty na to patrzysz, co Ty sama myślisz o tym śnie i tych symbolach. Bo to był Twój sen, Ty składając go w całość, niczym układankę możesz wyłonić ukryty sens. Skup się na tym snie, wypisz sobie symbole i spróbuj intuicyjnie je zinterpretować. Używaj własnych odczuć. Zmierzając do tych marzeń - masz takie marzenia? Widzisz że ten opis pasuje? Masz wiele marzeń, do spełnienia? Jeśli tak, to nie pozostaje Tobie nic innego, jak tylko je przeanalizować, wyłonić jedno i zacząć robić coś żeby je spełnić. Później kolejne i następne, aż spełnisz wszystkie. Gdy podejmiesz ten krok, to na pewno i w Twoim życiu zaczną pojawiać się nowe okoliczności, które mogą przyspieszyć proces spełniania marzeń. Cytuj
Joa12 Napisano Lipiec 5, 2015 Autor Napisano Lipiec 5, 2015 mam sporo marzeń ale pierwsze trzy są najważniejsze:) Dziękuję za odp. Cytuj
Marika Napisano Lipiec 7, 2015 Napisano Lipiec 7, 2015 Spróbuj po kolei je spełniać Jeszcze dodam, bo wczoraj nasunęła mi się pewna refleksja na temat snów, w ktorych pojawia się woda. Woda, to zarówno symbol dobra jak i zła. Za pomocą wody można się umyć, ale woda bywa tez niebezpieczna - powódź. Oprócz oczyszczenia, może też być czegoś kres, koniec, zakończenie pewnego rozdziału. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.