Syrena Napisano Maj 2, 2019 Napisano Maj 2, 2019 Jaki mam kolor samochodu? Czarny Niebieski Czerwony Cytuj
Syrena Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 Mam czerwony samochód Ostatnio popsuło mi się : Okulary Pralka Rower Cytuj
białadama Napisano Maj 4, 2019 Napisano Maj 4, 2019 okulary - serce pralka - bocian rower -list obstawiam pralkę - bo bocian - wiec nowa potrzebna? 1 Cytuj
Lakszmi Napisano Maj 6, 2019 Napisano Maj 6, 2019 Nie wiem czy się załapie ,ale spróbuje tez Pytanie @syrena ostatnio co sie tobie popsuło okolary gwiazda pralka drzewo rower serce . Obstawiam rower to twój ukochany i jedyny którego miałaś ,choć tez czuje ze okolary tez ci nawaliły i nie zobaczysz już ciemności za dnia .Pralka jest twarda jak dąb .W sensie ze nie zniszczy się tak szybko 1 Cytuj
Syrena Napisano Maj 6, 2019 Napisano Maj 6, 2019 1 godzinę temu, Lakszmi napisał: Nie wiem czy się załapie ,ale spróbuje tez Pytanie @syrena ostatnio co sie tobie popsuło okolary gwiazda pralka drzewo rower serce . Obstawiam rower to twój ukochany i jedyny którego miałaś ,choć tez czuje ze okolary tez ci nawaliły i nie zobaczysz już ciemności za dnia .Pralka jest twarda jak dąb .W sensie ze nie zniszczy się tak szybko Okulary, zagadka już rozwiązana, ale dziękuję za chęć udziału Cytuj
Ismena Napisano Maj 6, 2019 Autor Napisano Maj 6, 2019 Dobra, Karoliny nie ma, więc ja dodam: Ostatnio na allegro kupiłam: 2 zegarki perfumy torebkę @SowAna, @białadama, @Syrena, @Lakszmi, @Karolina zapraszam Cytuj
Lakszmi Napisano Maj 6, 2019 Napisano Maj 6, 2019 @Ismena Pierwsza jestem wiec tak ... Na2 zegarki karta -kosa -tak perfumy -lis -nie Torebka -pies -nie kupiłaś Ismena dwa zegarki. Jeden dla ciebie a ,drugi dla kogos bliskiego Przebiegła i chytra siostra .Choc odnoszę wrażenie ,ze rozglądałaś się za czymś innym jeszcze .? 1 Cytuj
Ismena Napisano Maj 6, 2019 Autor Napisano Maj 6, 2019 Dziękuję @Lakszmi poczekam, na dziewczyny i dopiero wtedy zweryfikuję 1 Cytuj
Syrena Napisano Maj 8, 2019 Napisano Maj 8, 2019 Wezmę, dajcie mi chwile, bo mam urwanie ogona 1 Cytuj
Lakszmi Napisano Maj 9, 2019 Napisano Maj 9, 2019 Gdzie wybieram się w ten weekend wesele urodziny komunia .Zapraszam Cytuj
Lakszmi Napisano Maj 10, 2019 Napisano Maj 10, 2019 14 godzin temu, Karolina napisał: Słońce Zmija Bukiet Komunia Brawo .Zadajesz pytanie Karolina 1 Cytuj
Ismena Napisano Maj 10, 2019 Autor Napisano Maj 10, 2019 4 godziny temu, Lakszmi napisał: Brawo .Zadajesz pytanie Karolina @Lakszmi jeśli możesz klikaj w ikonki (znajdują się po prawej stronie, w każdym poście), jak wygrana to puchar (Gratuluję), dla innych użytkowników będzie to jasny sygnał, że zagadka już jest rozwiązana Ponadto jeśli ktoś wziął udział możesz kliknąć serduszko - będzie to znaczyć, że komuś dziękujesz 1 1 Cytuj
Karolina Napisano Maj 11, 2019 Napisano Maj 11, 2019 Program o jakiej tematyce oglądam?: 1. Remontowej 2. Kulinarnej 3. Motoryzacyjnej Cytuj
Ismena Napisano Maj 11, 2019 Autor Napisano Maj 11, 2019 1. Drzewo 2. Jeździec 3. List Remontowej 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.