Skocz do zawartości

Ćwiczenie 9. - Moje samopoczucie

Polecane posty

Napisano

Jakie, w ostatnim czasie, towarzyszą mi emocję/samopoczucie?

Napisano

9 kier, dama kier - bardzo dobre, pozytywne. Szczęście, zadowolenie, ogólnie nastał u Ciebie dobry czas, który bardzo Cię cieszy

Napisano

5 kier - myślę,ze masz do podjęcia jakąś ważną decyzję , wahasz się, miotają Tobą sprzeczne uczucia

Napisano

walet karo - myślę, że dobre. Jesteś skupiona na jednym zadaniu które chcesz wykonać, wszystkie myśli krążą wokół tego. Wyobrażasz sobie sukces i osiągnięte zyski

Napisano

A mnie wyszła karta 10 trefl... więc coś się wydarzyło , co poprawiło Ci bardzo humor... :) dodatkowa praca, ewentualnie podwyżka..czego oczywiście życzę... ;*

Napisano

Wszystkim Wam wyszło bardzo podobnie i gdyby dotyczyło to teraźniejszego czasu to byłby to strzał w dziesiątkę - jednak wróżba dotyczyła wcześniejszego czasu :)

Na tamtą chwilę niestety targały mną negatywne emocje, byłam rozdrażniona i poddenerwowana. Stan rezygnacji i depresyjny utrzymywał się dość długo, co doprowadziło do nadmiernych histerii i złego samopoczucia :) Dziękuję Wam za udział.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...