Syrena Napisano Lipiec 3, 2015 Napisano Lipiec 3, 2015 Jakie, w ostatnim czasie, towarzyszą mi emocję/samopoczucie? Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 6, 2015 Napisano Lipiec 6, 2015 9 kier, dama kier - bardzo dobre, pozytywne. Szczęście, zadowolenie, ogólnie nastał u Ciebie dobry czas, który bardzo Cię cieszy Cytuj
vika88 Napisano Lipiec 7, 2015 Napisano Lipiec 7, 2015 5 kier - myślę,ze masz do podjęcia jakąś ważną decyzję , wahasz się, miotają Tobą sprzeczne uczucia Cytuj
Marika Napisano Lipiec 7, 2015 Napisano Lipiec 7, 2015 walet karo - myślę, że dobre. Jesteś skupiona na jednym zadaniu które chcesz wykonać, wszystkie myśli krążą wokół tego. Wyobrażasz sobie sukces i osiągnięte zyski Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Napisano Lipiec 9, 2015 Czy ktoś ma ochotę na udział w ćwiczeniu ? Cytuj
elag Napisano Lipiec 10, 2015 Napisano Lipiec 10, 2015 A mnie wyszła karta 10 trefl... więc coś się wydarzyło , co poprawiło Ci bardzo humor... dodatkowa praca, ewentualnie podwyżka..czego oczywiście życzę... Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Napisano Lipiec 10, 2015 Wszystkim Wam wyszło bardzo podobnie i gdyby dotyczyło to teraźniejszego czasu to byłby to strzał w dziesiątkę - jednak wróżba dotyczyła wcześniejszego czasu Na tamtą chwilę niestety targały mną negatywne emocje, byłam rozdrażniona i poddenerwowana. Stan rezygnacji i depresyjny utrzymywał się dość długo, co doprowadziło do nadmiernych histerii i złego samopoczucia Dziękuję Wam za udział. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.