Skocz do zawartości

Zgadnij jaki to przedmiot? ;)

Polecane posty

Napisano

Rycerz buław kojarzy mi się z kurierem :) a ponieważ ten pan przynosi zamówiony towar przede wszystkim w kartonach lub pudełkach to obstawiam właśnie na to :)

Napisano

Chodziło mi o skrzynkę :-)

Dziękuję Wam za udział, a najbliżej była Anika. Gratuluję;-)

Rycerz buław kojarzy...
Napisano

Dziękuje <kwiatek>

Przedmiot, który mam na myśli jest instrumentem muzycznym, bardzo popularnym.

Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu :)

Napisano

Dziękuje dziewczyny za udział, chodziło mi o gitarę

gitara elektryczna :)

Tatianaa gratulację <brawo>

Napisano

Dziękuję Aniko :)

Proszę, aby osoba chętna zadała nowe pytanie :*

Napisano

Ok, ja zadam.

Przedmiot, który mam na myśli służy do prenoszenia różnych rzeczy. Jest różnokolorowy i różnych kształtów i rozmiarów.

Zapraszam do zabawy :-)

Napisano

Odświeżam temat. :) Może ktoś jeszcze zechce wziąć udział w tym ćwiczeniu ;*

Napisano

hm wylosowałam 7 mieczy u mnie na obrazie mężczyzna ugięty pod tymi ciężarami, ciężko mu strasznie.Skojarzyło mi się to z robieniem zakupów ;) może chodzi o siatki, reklamówki :) torby na zakupy :);)

Napisano

Dziękuję Wam za udział. Dosłownie chodziło mi o torebkę damską, więc Aniko poniekąd masz rację. Gratuluję :-)

Napisano
Aniko dodasz nowe pytanie? :)

Hm może ktoś ma jakiś pomysł na przedmiot? <myśli> to zapraszam do dodania nowej zagadki? ;]

Napisano

Ok, to ja zadam :D

przedmiot, który mam na myśli jest mięciutki z reguły. Bywa różnych rozmiarów i kolorów. Służy do odpoczynku i niejednokrotnie dla ozdoby :) Zapraszam do udziału w ćwiczeniach :)

Napisano

Tak bez kart, skojarzyła mi się poduszka. Wylosowałam króla monet i jak na razie zostanę przy tej odpowiedzi :)

Napisano

5 buław skojarzyło mi się to z walką na poduszki ;) ale już taka odpowiedź była więc może obstawię na kanapę ;)

• 5 weeks later...
Napisano
Ok, to ja zadam :D

przedmiot, który mam na myśli jest mięciutki z reguły. Bywa różnych rozmiarów i kolorów. Służy do odpoczynku i niejednokrotnie dla ozdoby :) Zapraszam do udziału w ćwiczeniach :)

Syreno dodasz weryfikację? <myśli>

Napisano

Tak, przepraszam za opóźnienie.

Chodziło mi o poduchy. Tatiano pierwsza prawidłowo odpowiedziałaś, więc zadaj nową zagadkę :)

Tak bez kart, skojarzyła mi się poduszka. Wylosowałam króla monet i jak na razie zostanę przy tej odpowiedzi :)
  • 1 month later...
Napisano

Tatiana chyba nie zagląda na forum?

Mogę zadać nową zagadkę: Przedmiot, który mam na myśli może być ozdobą, a najczęściej służy do przechowywania rożnych rzeczy. Można go znaleźć w każdym pomieszczeniu :)

Zapraszam wszystkich do udziału w ćwiczeniu ;)

• 2 weeks later...
Napisano
Tatiana chyba nie zagląda na forum?

Mogę zadać nową zagadkę: Przedmiot, który mam na myśli może być ozdobą, a najczęściej służy do przechowywania rożnych rzeczy. Można go znaleźć w każdym pomieszczeniu :)

Zapraszam wszystkich do udziału w ćwiczeniu ;)

8 buław

Pomyślałam o czymś z drewna,wikliny ?może to jakiś koszyczek albo szkatułka albo jakieś pudełeczko :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...