Anika Napisano Lipiec 5, 2017 Napisano Lipiec 5, 2017 Rycerz buław kojarzy mi się z kurierem a ponieważ ten pan przynosi zamówiony towar przede wszystkim w kartonach lub pudełkach to obstawiam właśnie na to Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 11, 2017 Napisano Lipiec 11, 2017 Chodziło mi o skrzynkę :-) Dziękuję Wam za udział, a najbliżej była Anika. Gratuluję;-) Rycerz buław kojarzy... Cytuj
Anika Napisano Lipiec 11, 2017 Napisano Lipiec 11, 2017 Dziękuje Przedmiot, który mam na myśli jest instrumentem muzycznym, bardzo popularnym. Zapraszam do wzięcia udziału w ćwiczeniu Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 13, 2017 Napisano Lipiec 13, 2017 7 Denarów - może pianino albo fortepian? Cytuj
Anika Napisano Lipiec 15, 2017 Napisano Lipiec 15, 2017 Dziękuje dziewczyny za udział, chodziło mi o gitarę gitara elektryczna Tatianaa gratulację Cytuj
Tatianaa Napisano Lipiec 16, 2017 Napisano Lipiec 16, 2017 Dziękuję Aniko Proszę, aby osoba chętna zadała nowe pytanie Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 17, 2017 Napisano Lipiec 17, 2017 Ok, ja zadam. Przedmiot, który mam na myśli służy do prenoszenia różnych rzeczy. Jest różnokolorowy i różnych kształtów i rozmiarów. Zapraszam do zabawy :-) Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 24, 2017 Napisano Lipiec 24, 2017 Zapraszam do udziału w ćwiczeniach :-) Cytuj
Tatianaa Napisano Lipiec 31, 2017 Napisano Lipiec 31, 2017 Odświeżam temat. Może ktoś jeszcze zechce wziąć udział w tym ćwiczeniu Cytuj
Anika Napisano Lipiec 31, 2017 Napisano Lipiec 31, 2017 hm wylosowałam 7 mieczy u mnie na obrazie mężczyzna ugięty pod tymi ciężarami, ciężko mu strasznie.Skojarzyło mi się to z robieniem zakupów może chodzi o siatki, reklamówki torby na zakupy Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 2, 2017 Napisano Sierpień 2, 2017 Dziękuję Wam za udział. Dosłownie chodziło mi o torebkę damską, więc Aniko poniekąd masz rację. Gratuluję :-) Cytuj
Anika Napisano Sierpień 8, 2017 Napisano Sierpień 8, 2017 Aniko dodasz nowe pytanie? Hm może ktoś ma jakiś pomysł na przedmiot? to zapraszam do dodania nowej zagadki? Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 13, 2017 Napisano Sierpień 13, 2017 Ok, to ja zadam przedmiot, który mam na myśli jest mięciutki z reguły. Bywa różnych rozmiarów i kolorów. Służy do odpoczynku i niejednokrotnie dla ozdoby Zapraszam do udziału w ćwiczeniach Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 13, 2017 Napisano Sierpień 13, 2017 Tak bez kart, skojarzyła mi się poduszka. Wylosowałam króla monet i jak na razie zostanę przy tej odpowiedzi Cytuj
Margita Napisano Sierpień 13, 2017 Autor Napisano Sierpień 13, 2017 Cesarzowa- skojarzyło mi się z kocem, pledem Cytuj
Anika Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 5 buław skojarzyło mi się to z walką na poduszki ale już taka odpowiedź była więc może obstawię na kanapę Cytuj
Ismena Napisano Wrzesień 15, 2017 Napisano Wrzesień 15, 2017 Ok, to ja zadam przedmiot, który mam na myśli jest mięciutki z reguły. Bywa różnych rozmiarów i kolorów. Służy do odpoczynku i niejednokrotnie dla ozdoby Zapraszam do udziału w ćwiczeniach Syreno dodasz weryfikację? Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 17, 2017 Napisano Wrzesień 17, 2017 Tak, przepraszam za opóźnienie. Chodziło mi o poduchy. Tatiano pierwsza prawidłowo odpowiedziałaś, więc zadaj nową zagadkę Tak bez kart, skojarzyła mi się poduszka. Wylosowałam króla monet i jak na razie zostanę przy tej odpowiedzi Cytuj
Margita Napisano Wrzesień 23, 2017 Autor Napisano Wrzesień 23, 2017 Halo, halo Tatiana zadajesz pytanie Cytuj
Alicja Napisano Październik 29, 2017 Napisano Październik 29, 2017 Tatiana chyba nie zagląda na forum? Mogę zadać nową zagadkę: Przedmiot, który mam na myśli może być ozdobą, a najczęściej służy do przechowywania rożnych rzeczy. Można go znaleźć w każdym pomieszczeniu Zapraszam wszystkich do udziału w ćwiczeniu Cytuj
Anika Napisano Listopad 8, 2017 Napisano Listopad 8, 2017 Tatiana chyba nie zagląda na forum? Mogę zadać nową zagadkę: Przedmiot, który mam na myśli może być ozdobą, a najczęściej służy do przechowywania rożnych rzeczy. Można go znaleźć w każdym pomieszczeniu Zapraszam wszystkich do udziału w ćwiczeniu 8 buław Pomyślałam o czymś z drewna,wikliny ?może to jakiś koszyczek albo szkatułka albo jakieś pudełeczko Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.