Skocz do zawartości

Zgadnij jaki to przedmiot? ;)

Polecane posty

Napisano

Ania1 z tym Wisielcem prawie pasowało ;)

To ja zadam:

Przedmiot, o którym myślę jest bardzo przydatny. Najczęściej nosi się go przy sobie, szczególnie, gdy wychodzimy z domu.

Napisano

Glupiec- torba, reklamowka na zakupy. Moj glupiec ma tez kij, wiec moze laska?

Ps. Wisielec idealny. Moglam pomyslec dluzej. Zasugerowalam sie tym, ze chroni i pomyslalam o czyms magicznym:)

Napisano

Ania1, to nic, te ćwiczenia są bardzo przydatne, właśnie we względu na weryfikację. Po weryfikacji jest dużo łatwiej, na pierwszy rzut oka bierze się pod uwagę coś innego;)

Dziękuję za udział :)

Chodziło o portfel. Każdej z was w sumie dobrze wychodziło, bo pisałyście o torebce. :)

Kolejną zagadkę według mnie powinna zadać Anika, jako, że pierwsza udzieliła w miarę poprawnej odpowedzi :)

Napisano

Nawet na myśl mi to nie wpadło. A teraz jak znam odpowiedź to aż pukam się w czoło. Przecież 10 buław skierowało mnie w stronę pracy, a gdzie trzymamy pieniążki jak nie w portfelu ;)

Rzecz którą mam namyśli jest często nam w życiu przydatna. Zarówno w domu jak i w pracy??

Napisano

Dlatego lubię te ćwiczenia, bo gdy już jest weryfikacja, to pytanie staje się takie łatwe :D

Królowa Denarów - laptop albo biurko :D

Napisano

Dziękuje za udział :)

Rzecz, którą miałam na myśli był laptop. Gratulacje Alicjo <kwiatek> pierwsza wzięłaś udział i od razu dałaś poprawną odpowiedź. Alicja zadaj pytanie :D

• 2 weeks later...
Napisano

Super :D

Moje pytanie: Rzecz, o której myślę jest bardzo przydatna, często pełni jedynie funkcję dekoracyjną. Przeważnie korzysta się z niej codziennie, od rana do wieczora.

Napisano

2 mieczy - na mojej karcie jest krajobraz, słońce i kwiaty, więc może kwiaty, albo coś związane ze światłem, może żarówka, żyrandol, lampa, ew słońce :)

Napisano

Dziękuję wszystkim za udział :)

Anika, wpisując się pierwsza, odgadła. Chodziło o zegarek :)

Napisano

Dziękuje Alicjo ;)

Przedmiot jaki mam namyśli potrzebny jest nam do codziennego użytku. Bardzo przydatna rzecz :)

• 2 weeks later...
Napisano

oj nie pomyślałam nawet nad tym, bardziej moje myśli krązyły w temacie władzy, siły ;)

Napisano

Dobrze, skoro nikt nie został wytypowany do zadania zagadki, ja to zrobię ;)

Przedmiot o którym myślę, jest bardzo przydatny szczególnie dla kobiet, bardzo często się z niego korzysta.. Ma różne rozmiary, bez problemu zmieści się do kobiecej torebki.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...