Skocz do zawartości

Zgadnij jaki to przedmiot? ;)

Polecane posty

Napisano
4 godziny temu, SowAna napisał:

drukareczka <sarkazm>

ok, co dostałam od Świętego, jak ktoś zgadnie to prezent, podpowiedź : było to w słoiku, ma specyficzny zapach, nie jest to prezent tradycyjny....

Cynamon lub kawior w sloiczku

@Koniczyna a jakie karty wyszły?

Napisano
3 godziny temu, Koniczyna napisał:

Cynamon lub kawior w sloiczku

@Koniczyna a jakie karty wyszły?

Nie losowalam kart😔 wpisałam intuicyjnie nie mam pojęcia jakie to karty

Napisano
5 godzin temu, Koniczyna napisał:

kawior w sloiczku

czyżby aż tu było czuć? dobry kierunek, bardzo dobry, trochę tańszy rarytas (chyba tylko mi można dać taki prezent....)

Napisano
12 minut temu, SowAna napisał:

czyżby aż tu było czuć? dobry kierunek, bardzo dobry, trochę tańszy rarytas (chyba tylko mi można dać taki prezent....)

miód bo chyba nie smalec to bylby przypał juz

• Haha 1
Napisano
10 minut temu, MIMESIS napisał:

bylby przypał juz

i był, lecz nie smalec....

Napisano
25 minut temu, SowAna napisał:

Tak bardzo nie czuć, jak tego Asa pałki ogórka w słoiku kiszonego ogoreczki

Napisano
2 minuty temu, SowAna napisał:

zimno.....

Daj wskazówkę skarbeńku jaki kolorek ten Twój prezencik i ksztalt

Napisano
41 minut temu, SowAna napisał:

to była wskazówka, miałaś dobry trop, ale co mi tam.... prababcia...

Napisano
32 minuty temu, Koniczyna napisał:

rybę dostałaś w słoiku

no widzisz: zapach, prababcia, kawior i trafione bez kart  - śledzie w oleju z cebulką i grzybkami robi pewna Pani tak, że ja ją i te śledzie kofam <brawo>

• Lubię! 1
  • Haha 1
Napisano
5 minut temu, SowAna napisał:

no widzisz: zapach, prababcia, kawior i trafione bez kart  - śledzie w oleju z cebulką i grzybkami robi pewna Pani tak, że ja ją i te śledzie kofam <brawo>

Skromnie napiszę,że mam ta intuicję tylko ona czasami błądzi .Dostałam 3 lata temu od znajomego ale nie na Święta też rybę w zalewie w słoiku ,chciałam napisać wpierw n

ryba ale kawior bardziej ekskluzywny prezent i ten Cynamon skojarzył mi się z piernikami

Napisano
15 minut temu, Koniczyna napisał:

Nie mam pomysłu.Tobie oddaję głos

Wzięłaś mnie na litość tymi łzami 😱

Napisano
16 minut temu, Koniczyna napisał:

Wzięłaś mnie na litość tymi łzami 😱

Ale wymyśliłam  zagadkę 😱Kilka lat temu jak jechałam wycieczkowo do Warszawy na trasie stały ,,ssaki leśne"z klientami

Napisano
Dnia 28.12.2018 o 00:24, Koniczyna napisał:

Ale wymyśliłam  zagadkę 😱Kilka lat temu jak jechałam wycieczkowo do Warszawy na trasie stały ,,ssaki leśne"z klientami

jakoś nie ogarniam, w którym miejscu jest zagadka?

• Gratuluję! 1
Napisano

<sarkazm>tez widziałam takie Panie, gdy wyjezdzalam w dalekie trasy rowerem...

hmmm...butelka z  woda zeby sie odswiezyc....bo chyba nie prezerwatywy

• Gratuluję! 1
Napisano
3 minuty temu, SowAna napisał:

jakoś nie ogarniam, w którym miejscu jest zagadka?

Nie miałam w tel. Takiego obrazka co przedstawia sytuację wiedz napisałam jak to widzę a karta to jest 9 monet z Królową Buław .

Napisano
5 minut temu, MIMESIS napisał:

<sarkazm>tez widziałam takie Panie, gdy wyjezdzalam w dalekie trasy rowerem...

hmmm...butelka z  woda zeby sie odswiezyc....bo chyba nie prezerwatywy

Teraz to wszystko pokrecilam patrzę a to nie ten dział ale wymyśliłam zresztą to już bez znaczenia dostajesz puchara za kreatywność 

• Haha 1
Napisano
Przed chwilą, Koniczyna napisał:

Teraz to wszystko pokrecilam patrzę a to nie ten dział ale wymyśliłam zresztą to już bez znaczenia dostajesz puchara za kreatywność 

to chyba te dziewczyny powinny dostac...za mini-prysznic z butelki

p.s. nie sa takie złe, poznałam kiedys dwie, znalazłam kiedys małego pieska w lesie, jak przyjechałam po niego to

juz sie okazalo ze go przygarnęły...

Napisano
8 minut temu, MIMESIS napisał:

to chyba te dziewczyny powinny dostac...za mini-prysznic z butelki

p.s. nie sa takie złe, poznałam kiedys dwie, znalazłam kiedys małego pieska w lesie, jak przyjechałam po niego to

juz sie okazalo ze go przygarnęły...

Żadna praca nie chanbi nic do nich nie mam a to jaki zawód wykonują to albo z przymusu i z biedy one są nieszczęśliwe kobiety mam koleżankę co w tym zawodzie  poza granicami Polski siedzi ładnych parę lat i widzę  jak ona się stoczyła w alkoholizm nie chciała sobie pomóc mniejsza o to.

• Smutek 1
Napisano
8 minut temu, MIMESIS napisał:

co dostałam od mamy na święta ?

Każda mama na Święta daje taki prezent z Życzeniami swojej córce aby w końcu wyszły za mąż i chciałyby doczekać wnuków ,moja mama co roku mi to powtarza a co ja jej mam powiedzieć że mój mąż jak będę go mieć to umrze z radości ze mnie ma.A ty skarbenku dostałaś taka pocztówkę Świąteczna z takim przekazem<myśli><zeby>

• Haha 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...