Skocz do zawartości

Zgadnij jaki to przedmiot? ;)

Polecane posty

Napisano

a ja mam 3 Pucharów ;)

według mnie jest to coś z kosmetyków - puder, tusz do rzęs.

• 2 weeks later...
Napisano
3 monet

Może chodzi o lusterko, albo portmonetkę :)

O proszę, Aniko pierwsza odpowiadałaś od razu trafiłaś! Chodziło o lusterko, brawo <brawo>

Napisano
3 monet

Może chodzi o lusterko, albo portmonetkę :)

O proszę, Aniko pierwsza odpowiadałaś od razu trafiłaś! Chodziło o lusterko, brawo <brawo>

Wow super :D:D:D

Przedmiot, który mam na myśli jest nam potrzebny w życiu codziennym, trzymamy go w kuchni :)

• 2 weeks later...
Napisano

2 Mieczy - książka kucharska? ;) albo czajnik, skojarzyło mi się z ciekawą dyskusją przy szklance herbaty/kawy, w pracy :D

Napisano
2 Mieczy - książka kucharska? ;) albo czajnik, skojarzyło mi się z ciekawą dyskusją przy szklance herbaty/kawy, w pracy :D

Brawo Mariko <brawo><brawo> chodziło mi o czajnik :)

Napisano

Ha, super :D dziękuję! :*

Przedmiot, który mam na myśli, jest praktycznie w każdym domu, a nawet często się zdarza, że w każdym pomieszczeniu. Pomaga chronić naszą prywatność ;)

Napisano

Dziękuję Wam za odpowiedzi :)

Chodziło o karnisz :D najbliżej i jako pierwsza odpowiedziała Anika chociaż i Anja była blisko :)

Napisano
Dziękuję Wam za odpowiedzi :)

Chodziło o karnisz :D najbliżej i jako pierwsza odpowiedziała Anika chociaż i Anja była blisko :)

Dzięki Marika :D

Przedmiot, który mam na myśli ułatwia nam bardzo życie,po uruchomieniu odwala za nas całą pracę ;) używamy go często, jest w każdym domu?

Napisano

Królowa denarów - rzecz kojarzy mi się z porządkami, taką solidną panią domu.

to może zmywarka? jako że królowa to odpowiedzialna żona, matka, ma dużą rodzinę to i wiele naczyń do mycia :D

Napisano

Tak się zastanawiam nad tą Królowa i jeśli nie zmywarka i jeśli nie chodzi o naczynia, to może o ubrania i jest to pralka? :D

Napisano
Tak się zastanawiam nad tą Królowa i jeśli nie zmywarka i jeśli nie chodzi o naczynia, to może o ubrania i jest to pralka? :D

<brawo><brawo><brawo><brawo> Alicja dobrze myślałaś z tą królową :D tak właśnie chodziło mi o pralkę. Możesz zadać kolejną zagadkę :D

Napisano

Ha! super :)

Jednak ta duża rodzinka ułatwiła mi sprawę :D

Dobra, to przedmiot, o którym myślę, posiada na pewno każdy z nas, a nawet często więcej niż jedną sztukę. Jest to element garderoby, korzystają z niego zarówno panie jak i panowie ;)

Napisano

Wyszła mi tutaj Królowa Buław i co ja mam myśleć na ten temat <myśli> u mnie ta Pani to wystrojona kobietka obwieszona biżuterią <luzik> i szukam sobie skojarzeń, aby mi tu pasowały też do mężczyzny Ooo może tu chodzi o kolczyki :D Panowie w końcu też noszą <psotnik> dociągnęłam sobie jeszcze jedna kartę to 2 denary no i co ja widzę golusieńki facet jak Pan Bóg go stworzył ;/ nic mi konkretnego do głowy nie przychodzi, ale idę w kierunku biżuterii niech będą kolczyki, może zegarek albo wisiorek :D

Napisano

Anika jesteś blisko, to nie biżuteria - ułatwienie także dla innych :)

jest to naprawdę nie raz przydatny element garderoby ;)

Napisano
Anika jesteś blisko, to nie biżuteria - ułatwienie także dla innych :)

jest to naprawdę nie raz przydatny element garderoby ;)

No to facet jak jest golusieńki :D to musi się ubrać czyli jak założy jakieś gatki na siebie to może przyda mu się pasek do spodni

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...