Skocz do zawartości

Zgadnij jaki to przedmiot? ;)

Polecane posty

Napisano

Dziękuję dziewczyny za udział :)

Czy jeszcze ktoś, ma ochotę wziąć udział w ćwiczeniu?

Napisano

Tak ja :D

Wylosowalam Pazia Monet, który generalnie kojarzy mi się z paskiem, aczkolwiek dziewczyny juz to napisały. Ja mam kartę, gdzie Paz trzyma w dłoni ten okrągły denar... myślałam nad lusterkiem :P ale napisze: O Eureko ! Intuicja krzykla bezgłośnie - zegarek :D

Napisano

Dziękuję maleficent, prawidłowe skojarzenie, chodziło o pasek :)

Anika brawo :)

Napisano

Dzięki Alicjo ;*

Przedmiot, który mam na myśli jest wyposażeniem każdej kuchni, często nam się przydaje. Co to jest?

Napisano

9 Pucharów - mam na karcie dużo jedzenia, więc może lodówka? ;)

• 2 weeks later...
Napisano

8 Buław - karta przedstawia buławy sięgajace Słonca, kojarzy mi się to z zapalkami i ogniem :P stawiam więc na kuchenkę :)

Napisano

Dziewczyny chodziło mi o mikser :) nową zagadkę niech zada Marksa, napisała o mikrofalówce. Może i nie to samo, ale zaczyna się na tą samą lierę <haha2>

Napisano

Jest auto ktore kocham ponad zycie i planuje je kupic w tym roku :) jaka to marka ? :)

Napisano
Jest auto ktore kocham ponad zycie i planuje je kupic w tym roku :) jaka to marka ? :)

Hmm... dla mnie to pytanie jest raczej dla jasnowidza... to tak samo jak bym zapytała- "lubię czekoladę nadziewaną, jakiej firmy?" ;)

0girl_witch.gif.d551843d651a3d222daca21637f5946b.gif

Napisano

Twoja sprawa jakie zadajesz pytanie, ja tylko napisałam jak ja to widzę, a innym może pasować :)

Napisano

Wcześniej pytan nie zadawalam wiec nie bardzo mam z tym doswiadczenie :) ale pomyslalam ze to przedmiot jak kazdy inny :)

Napisano

Niech to pytanie zostaje, mnie to już lotto, wychodzi na to, że się wszędzie czepiam, zatem ja będę robić jak uważam, a wy róbcie jak wam pasuje :)

Napisano

Ojjj ja nie mialam nic takiego na mysli ;) po prostu nie mam dosw w ćwiczeniach i moze faktycznie jest to nie do odgadniecia :P

Napisano

Marksa... no to zaszalałaś :D to już lepiej, jakby tym przedmiotem było tylko auto, a nie jego marka ;) I w tej kwestii zgadzam się z Margitą, markę jeśli ktoś się nie interesuje ciężko jest odgadnąć tym bardziej, że wybór jest naprawdę duży <bezradny>

Spróbuję ;)

Paź pucharów - przejrzałam grafiki i na jeden z nich, widzę, że na czapce chłopaka są kółka, wiec może chodzi o audi? :D

Napisano

6 Denarów- mam tu 6 kółek, strzelam- 6-kołowiec Mercedes-Benz :)

Napisano

Hahah blisko :D Moge walnac cos innego jesli sobie zyczycie :) jest to i tak jedna z bardziej popularnych marek :D

Napisano

Spróbuje wypadło mi As mieczy przypuszczam, że jakaś kobieca wersja samochodu :D Obstawiam na Citroen :D albo Toyota :D

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...