Alicja Napisano Grudzień 1, 2015 Napisano Grudzień 1, 2015 Dziękuję dziewczyny za udział Czy jeszcze ktoś, ma ochotę wziąć udział w ćwiczeniu? Cytuj
maleficent Napisano Grudzień 2, 2015 Napisano Grudzień 2, 2015 Tak ja Wylosowalam Pazia Monet, który generalnie kojarzy mi się z paskiem, aczkolwiek dziewczyny juz to napisały. Ja mam kartę, gdzie Paz trzyma w dłoni ten okrągły denar... myślałam nad lusterkiem ale napisze: O Eureko ! Intuicja krzykla bezgłośnie - zegarek Cytuj
Alicja Napisano Grudzień 5, 2015 Napisano Grudzień 5, 2015 Dziękuję maleficent, prawidłowe skojarzenie, chodziło o pasek Anika brawo Cytuj
Anika Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 Dzięki Alicjo Przedmiot, który mam na myśli jest wyposażeniem każdej kuchni, często nam się przydaje. Co to jest? Cytuj
Ismena Napisano Grudzień 6, 2015 Napisano Grudzień 6, 2015 9 Pucharów - mam na karcie dużo jedzenia, więc może lodówka? Cytuj
Anja Napisano Grudzień 17, 2015 Napisano Grudzień 17, 2015 8 Buław - karta przedstawia buławy sięgajace Słonca, kojarzy mi się to z zapalkami i ogniem stawiam więc na kuchenkę Cytuj
Margita Napisano Grudzień 17, 2015 Autor Napisano Grudzień 17, 2015 Pustelnik- hmm... książka kucharska/przepisy Cytuj
marksa Napisano Grudzień 17, 2015 Napisano Grudzień 17, 2015 7 kielichow nie wiem czemu ale mi sie kojarzy mikrofalówka ha Cytuj
Alicja Napisano Grudzień 19, 2015 Napisano Grudzień 19, 2015 7 denarów - to może ogólnie szafki kuchenne? lub garnki/talerze Cytuj
Anika Napisano Grudzień 22, 2015 Napisano Grudzień 22, 2015 Dziewczyny chodziło mi o mikser nową zagadkę niech zada Marksa, napisała o mikrofalówce. Może i nie to samo, ale zaczyna się na tą samą lierę Cytuj
marksa Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 Jest auto ktore kocham ponad zycie i planuje je kupic w tym roku jaka to marka ? Cytuj
Margita Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Napisano Grudzień 27, 2015 Jest auto ktore kocham ponad zycie i planuje je kupic w tym roku jaka to marka ? Hmm... dla mnie to pytanie jest raczej dla jasnowidza... to tak samo jak bym zapytała- "lubię czekoladę nadziewaną, jakiej firmy?" Cytuj
Margita Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Napisano Grudzień 27, 2015 Twoja sprawa jakie zadajesz pytanie, ja tylko napisałam jak ja to widzę, a innym może pasować Cytuj
marksa Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 Wcześniej pytan nie zadawalam wiec nie bardzo mam z tym doswiadczenie ale pomyslalam ze to przedmiot jak kazdy inny Cytuj
Margita Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Napisano Grudzień 27, 2015 Jest auto ktore kocham ponad zycie i planuje je kupic w tym roku jaka to marka ? Niech to pytanie zostaje, mnie to już lotto, wychodzi na to, że się wszędzie czepiam, zatem ja będę robić jak uważam, a wy róbcie jak wam pasuje Cytuj
marksa Napisano Grudzień 27, 2015 Napisano Grudzień 27, 2015 Ojjj ja nie mialam nic takiego na mysli po prostu nie mam dosw w ćwiczeniach i moze faktycznie jest to nie do odgadniecia Cytuj
Marika Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Marksa... no to zaszalałaś to już lepiej, jakby tym przedmiotem było tylko auto, a nie jego marka I w tej kwestii zgadzam się z Margitą, markę jeśli ktoś się nie interesuje ciężko jest odgadnąć tym bardziej, że wybór jest naprawdę duży Spróbuję Paź pucharów - przejrzałam grafiki i na jeden z nich, widzę, że na czapce chłopaka są kółka, wiec może chodzi o audi? Cytuj
Margita Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Napisano Grudzień 28, 2015 6 Denarów- mam tu 6 kółek, strzelam- 6-kołowiec Mercedes-Benz Cytuj
marksa Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Hahah blisko Moge walnac cos innego jesli sobie zyczycie jest to i tak jedna z bardziej popularnych marek Cytuj
Anika Napisano Styczeń 1, 2016 Napisano Styczeń 1, 2016 Spróbuje wypadło mi As mieczy przypuszczam, że jakaś kobieca wersja samochodu Obstawiam na Citroen albo Toyota Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.