Syrena Napisano Styczeń 2, 2016 Napisano Styczeń 2, 2016 miałam jeszcze jedną tezę, ale poczekam na odpowiedzi innych Cytuj
marksa Napisano Styczeń 2, 2016 Napisano Styczeń 2, 2016 Mozesz zgadywac bo audi juz ktos powiedzial wczesniej Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 3, 2016 Napisano Styczeń 3, 2016 o to wybaczcie nie zauważyłam, więc w zamyśle miałam jeszcze BMW - tak mi się kojarzą takie samochody z Tobą Cytuj
marksa Napisano Styczeń 3, 2016 Napisano Styczeń 3, 2016 Zgadza sie hak najbardziej hahaha juhuu to beeema !! Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 3, 2016 Napisano Styczeń 3, 2016 haa!! Super, wiedziałam, że wokół odpowiedniej odpowiedzi się kręcę - też jeden z moich ulubionych samochodów Tak więc zadaje pytanie. Otrzymałam prezent Mikołajkowo - Noworoczny w pracy. Przedmiotów było parę, ale wszystkie idą w jednym kierunku. Stąd moje pytanie co to za przedmioty lub do czego służą ? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Styczeń 3, 2016 Napisano Styczeń 3, 2016 Umiarkowanie + Koło Fortuny Moja pierwsza myśl była taka, że dostałaś rzeczy związane z kwiatami, może jakieś wazony, nasiona, przybory ogrodnicze, albo naczynia i książki kucharskie (zdecydowanie na gastronomiczne skojarzenia ma wpływ moja talia i ten młyn na karcie Koła). Ewentualnie rzeczy związane z odmierzaniem, mieszaniem, pakowaniem, zmiejszaniem wagi (?). Wiem, że to dośc niestandardowe skojarzenia, ale postanowiłam dać popłynąć fantazji, a nie książkowym opisom Cytuj
Marika Napisano Styczeń 8, 2016 Napisano Styczeń 8, 2016 9 Pucharów - jest to coś, co będzie przydatny nie tylko Tobie, ale i rodzinie albo i znajomym, gdy Cię odwiedzą. Może chodzi o butelkę wina? albo ogólnie były to produkty spożywcze - jakieś słodycze, owoce, coś smacznego. Cytuj
Alicja Napisano Styczeń 9, 2016 Napisano Styczeń 9, 2016 8 Mieczy - może to był prezent finansowy w postacie podwyżki? Cytuj
Anika Napisano Styczeń 9, 2016 Napisano Styczeń 9, 2016 Wyszło mi As buław hmm myślę, że ten przedmiot jest Ci przydatny w codziennym życiu. Może pióro do pisania, jakiś komplet biurowy. To jest chyba coś co przyda Ci się w pracy Cytuj
free.hugs Napisano Styczeń 10, 2016 Napisano Styczeń 10, 2016 Krol mieczy, 6 pucharów Zestaw imprezowy - zestaw sztućców lub kieliszków Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz.
maleficent Napisano Styczeń 11, 2016 Napisano Styczeń 11, 2016 Świat kojarzy mi się z bombkami, zawieszkami, ozdobami świątecznymi. Cytuj
Tatianaa Napisano Styczeń 11, 2016 Napisano Styczeń 11, 2016 giermek pucharów - kosmetyki - bez tego nie da się iść na randkę czy spotkanie Cytuj
Essa Napisano Styczeń 11, 2016 Napisano Styczeń 11, 2016 Kochankowie - skojarzyli mi się z kąpielą (mydła), olejkami, kadzidłami lub herbatami ... Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 17, 2016 Napisano Styczeń 17, 2016 giermek pucharów - kosmetyki - bez tego nie da się iść na randkę czy spotkanie Tak, dokładnie! Chodzi o kosmetyki do pielęgnacji ciała i makijażu. Brawo, gratuluję Dziękujemy wszystkim za udział w ćwiczeniu Cytuj
Tatianaa Napisano Styczeń 18, 2016 Napisano Styczeń 18, 2016 Tym bardziej ja się cieszę, bo o ile dobrze pamiętam, jest to moje pierwsze ćwiczenie A oto moje pytanie: Moja córka jest pasjonatką pewnej rzeczy.Wiedza jaką posiada na jej temat niejednokrotnie mnie zaskakuje.Co jest przedmiotem zainteresowania mojej córki?. Cytuj
Marika Napisano Styczeń 23, 2016 Napisano Styczeń 23, 2016 6 Mieczy - tak się zastanawiam i może chodzi o Statki? Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 24, 2016 Napisano Styczeń 24, 2016 Ja mam głupca - pierwsze skojarzenie to podróże lub fotografia Cytuj
Anika Napisano Styczeń 24, 2016 Napisano Styczeń 24, 2016 Wylosowałam kartę 5 monet hm może dosłownie zbiera monety kolekcjonerskie albo kamienie Cytuj
Tatianaa Napisano Styczeń 24, 2016 Napisano Styczeń 24, 2016 A może jeszcze ktoś zechce spróbować ? Podam kilka podpowiedzi.... 6 Mieczy - tak się zastanawiam i może chodzi o Statki? Nie, nie są to statki, ale ta karta najlepiej odnosi się do tego przedmiotu. Ja mam głupca - pierwsze skojarzenie to podróże lub fotografia ...i bardzo dobre skojarzenie - tylko przedmiotu mi brak Wylosowałam kartę 5 monet hm może dosłownie zbiera monety kolekcjonerskie albo kamienie ha ha ha ... monety to ona zbiera ale, żeby wydać na swoją pasję. Natomiast, jeżeli ja miałabym powiedzieć, co łączy tą kartę z tym przedmiotem, to powiedziałabym, że jest to bardzo drogi przedmiot i tylko nieliczni mogą sobie pozwolić aby mieć to na własność. Cytuj
Tatianaa Napisano Styczeń 31, 2016 Napisano Styczeń 31, 2016 dziękuję Wam za udział w ćwiczeniu Moja odpowiedź to samolot. Córka uwielbia latać samolotami, nie tylko pasażerskimi ale też lekkimi i ultralekkimi (właśnie na to zbiera pieniążki) Często zabieramy ją na różne lotniska, aby mogła sobie je fotografować. Najbliżej była Syrena - gratuluje Cytuj
Marika Napisano Luty 6, 2016 Napisano Luty 6, 2016 Oj, oj, oj wychodzi na to, że powinnam się dłuzej zastanawiać przy udzielaniu odpowiedzi Tatiano, bardzo ciekawe zainteresowania przejawia Twoja córka wygląda na to, że swoją przyszłość zwiąże z lotnictwem, będzie zwiedzać świat Gratuluję Syreno! Cytuj
Ismena Napisano Luty 12, 2016 Napisano Luty 12, 2016 Syreny nie ma na forum, więc zadam nowe pytanie: Przedmiot, który mam na myśli jest bardzo przydatny, można w nim chować pewną rzecz. Z tego przedmiotu, nie korzystają wszyscy, a tylko pewna grupa osób. Cytuj
Margita Napisano Luty 12, 2016 Autor Napisano Luty 12, 2016 Syreny nie ma na forum, więc zadam nowe pytanie: Przedmiot, który mam na myśli jest bardzo przydatny, można w nim chować pewną rzecz. Z tego przedmiotu, nie korzystają wszyscy, a tylko pewna grupa osób. Królowa Denarów- tak sobie myślę... sejf, szkatułka, woreczki na karty Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Luty 12, 2016 Napisano Luty 12, 2016 Tak zanim jeszcze rozłożyłam karty to pomyślałam o etui na okulary Ale w zgodzie z zasadami zabawy: Cesarz Coś związanego z biznesem, biurem, szefowaniem. Może pudełko na pieczątkę? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.