Ismena Napisano Lipiec 13, 2015 Napisano Lipiec 13, 2015 W tę niedzielę wybieram się na urodziny, a pytania ćwiczeniowe dotyczą: 1.) Kim dla mnie jest ta osoba? (rodzina, znajomy) 2.) jakiej płci jest ta osoba? Zapraszam Cytuj
Marika Napisano Lipiec 14, 2015 Napisano Lipiec 14, 2015 1. Walet kier - osoba z rodziny, młodsza od Ciebie. 2. As kier, Dama Karo - płeć żeńska Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 1.) Kim dla mnie jest ta osoba? (rodzina, znajomy) - 7 kier, as karo - uważam, że jest to bardzo bliska Ci osoba z rodziny, ktoś z kim jesteś mocno związana 2.) jakiej płci jest ta osoba? - walet kier - no ja myślę, że to jakiś chłopiec jest, ew nastolatek, ale płci męskiej Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Napisano Lipiec 15, 2015 Jutro dodam weryfikację, może jeszcze ktoś weźmie udział - zapraszam Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 1.) Kim dla mnie jest ta osoba? (rodzina, znajomy) - Dama Trefl zastanawiam się bo kojarzy się ta karta z matką ale i z osobą z pracy. Dobra niech będzie, że jest to osoba z Tobą spokrewniona 2.) jakiej płci jest ta osoba? - 7 kier, as karo - patrząc na tamta kartę, płeć żeńska Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 19, 2015 Autor Napisano Lipiec 19, 2015 Dziękuję Wam za udział Weryfikuję, byłam na urodzinach u siostrzenicy, Marika trafiła, brawo Mariko zadasz nowe ćwiczenie, numer 11? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.