lirith Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 Pytanie dotyczy mojego kota:) JAkie ma usposobienie? (to dziewczynka) Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 Bocian, Krzyż - kotka bardzo przyjazna, szuka towarzystwa ludzi, uwielbia być głaskana i lubi się bawić. Okazuje swoją sympatię. Są dni, w których stwarza problemy, jest niegrzeczna, robi na złość swojej opiekunce. Takie kocie humorki Cytuj
vika88 Napisano Lipiec 15, 2015 Napisano Lipiec 15, 2015 Statek i Jezdziec - poszukiwaczka przygód , bardzo psotna, lubi daleko się zapuszczać aż " za granicę " , a Twój dom traktuje jak bezpieczne schronienie. Bardzo dobrze się u Ciebie czuje. Cytuj
Marika Napisano Lipiec 18, 2015 Napisano Lipiec 18, 2015 Ryby, pierścionek - bardzo żywiołowy kotek, wszędzie go pełno, rzadko się zdarza, żeby siedziała spokojnie. Ma pewne wymagania jeśli chodzi o jedzenie, wszystkiego nie zje, lubi wybrzydzać Cytuj
lirith Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Napisano Lipiec 21, 2015 weryfikuję: po części każda z Was miała rację. Moja kotka jest przytulaśna, żywiołowa ale ma swój charakter, lubi wędrówki, ale też jest bardzo grzeczna, nie psoci, nie jest złośliwa. Nie toleruje natomiast innych zwierząt. I wybrzydza przy jedzeniu, nie zje byle czego. Tak więc najbliżej odgadnięcia kociego charakteru mojej Busi była Marika:) Gratulacje:)Ismeno i Viko, dziękuję za udział, byłyście bardzo bliskie rozwiązania zagadki. Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 21, 2015 Napisano Lipiec 21, 2015 lirith dziękuję za fajne ćwiczenie! Brawo Mariko Cytuj
Marika Napisano Lipiec 22, 2015 Napisano Lipiec 22, 2015 Dziękuję, bardzo fajnie! Gratulację dla reszty dziewczyn Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.