Skocz do zawartości

Ćwiczenie 15. - Mój kot

Polecane posty

Napisano

Pytanie dotyczy mojego kota:)

JAkie ma usposobienie? (to dziewczynka)

Napisano

Bocian, Krzyż - kotka bardzo przyjazna, szuka towarzystwa ludzi, uwielbia być głaskana i lubi się bawić. Okazuje swoją sympatię. Są dni, w których stwarza problemy, jest niegrzeczna, robi na złość swojej opiekunce. Takie kocie humorki ;)

Napisano

Statek i Jezdziec - poszukiwaczka przygód , bardzo psotna, lubi daleko się zapuszczać aż " za granicę " ,

a Twój dom traktuje jak bezpieczne schronienie. Bardzo dobrze się u Ciebie czuje.

Napisano

Ryby, pierścionek - bardzo żywiołowy kotek, wszędzie go pełno, rzadko się zdarza, żeby siedziała spokojnie. Ma pewne wymagania jeśli chodzi o jedzenie, wszystkiego nie zje, lubi wybrzydzać ;)

Napisano

weryfikuję:

po części każda z Was miała rację. Moja kotka jest przytulaśna, żywiołowa ale ma swój charakter, lubi wędrówki, ale też jest bardzo grzeczna, nie psoci, nie jest złośliwa. Nie toleruje natomiast innych zwierząt. I wybrzydza przy jedzeniu, nie zje byle czego.

Tak więc najbliżej odgadnięcia kociego charakteru mojej Busi była Marika:) Gratulacje:)Ismeno i Viko, dziękuję za udział, byłyście bardzo bliskie rozwiązania zagadki.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...