13AnnaAnna Napisano Lipiec 20, 2015 Napisano Lipiec 20, 2015 Pytanie dotyczyło sfery uczuciowej.Spotykam sie od 2 miesięcy z pewnym mężczyzną, ale nie do końca jestem zadowolona z przebiegu znajomości. Pan ma dla mnie bardzo niewiele czasu, jest bardzo zapracowany , ja natomiast wolałabym żeby poświęcał mi troszke więcej czasu, pomimo moich sugestii nic sie nie zmieniło. Rozłożyłam więc karty. Rozkład decyzja. 1 opcja: zostać i czekać co z tego będzie 2 opcja: skończyć znajomość i szukać szczęścia gdzie indziej karty ułożyły sie w następujący sposób: wariant 1 1 karta : obecna sytuacja. 8 denarów 2 karta : karta rada. Kapłanka 3 karta : co bedzie Słońce wariant 2 1 karta: obecna sytuacja. 8 buław 2 karta: rada od kart. 9 buław 3 karta: wynik, co bedzie. Wieża Moja interpretacja jest taka: Mężczyzna jest faktycznie bardzo zapracowany i nie w głowie mu amory ( 8 denarów) Karty radzą ze powinnam być przy nim, być jego przyjaciółką, powierniczką, kochanką , słuchać , wspierać, byc taką szarą eminencją, czekać na niego ( kapłanka) bo karty przewidują ze może być z tego całkiem udana relacja ( słońce). Jesli wybiorę wariant 2 , czyli zakończę znajomosc czeka mnie nagłe spotkanie kogoś , uczucie niespodziewane ale gorące ( 8 buław) karty radzą jednak duzo ostrożności rozważnego działania, ( 9 buław) bo moze się to skończyć rozczarowaniem i końcem znajomości ( wieża). Czy ktoś z Was kochani może ocenić moją interpretację? Ewentualnie napisać coś od siebie? Kart nie odwracałam , wszystkie są w pozycji prostej, jestem początkująca i po prostu łatwiej mi się je interpretuje. Dzięki! Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Margita Napisano Lipiec 20, 2015 Napisano Lipiec 20, 2015 Takie moje szybkie spojrzenie, tylko pamiętaj, to ja tak to widzę, Ty możesz mieć całkiem inne odczucia Opcja 1- ósemki tio karty ruchu w jakimś czasie. Obecna sytuacja kojarzy mi się z takim monotonnym, dzialaniem, możliwe że jesteś zdeterminoiwana do jakichś działań (albo w prawo, albo w lewo), obecnie jakaś praca nad relacją, które raczej łatwa nie jest. Kapłanka radzi by nie śpieszyć się za bardzo z decyzjami, poczekać spokojnie na rozwój wypadków. Przyjdzie czas, kiedy intuicja powie Ci co masz robić. Co będzie?- może przyjść oświecenie, Słońce daje wiele ciepła, jest też w uczuciach pozytywna. Opcja 2- Możesz szukać nowych wrażeń, jednak nowa znajomość może iskrzyć bardzo mocno, może szybko przybierać na sile, by równie szybko zgasnąć. Karta 9 Bulaw daje ostrzeżenie by być ostrożnym, może się okazać, że po byłych doświadczeniach postawisz jakby mór wokół siebie i trudno będzie Ci zaznać szczęścia, bo nie każdy da radę się przez niego przedrzeć.Dlatego warto być ostrożnym, ale nie popadać w skrajności. Ewentualny nowy związek zwyczajnie zostanie zburzony jak domek z kart, może uda Ci się w ostatniej chwili z niego wyskoczyć, ale"rany" jakie doznasz, będziesz długo leczyć. Cytuj
13AnnaAnna Napisano Lipiec 20, 2015 Autor Napisano Lipiec 20, 2015 Wow, dzięki wielkie,moja interpretacja jest bardzo osobista , bardzo trudno jest się zdystansować do kart zwłaszcza gdy stawia się karty samej sobie. Twoja jest już bardziej " na chłodno" i przez to chyba bardziej wiarygodna niż moja. Bardzo dziękuję. Poczekam na rozwój wypadków i w razie potrzeby jeszcze raz tu zawitam . Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Alicja Napisano Lipiec 25, 2015 Napisano Lipiec 25, 2015 Patrząc na wyciągnięte karty. Korzystniejsza jest opcja pierwsza. Tu się zacznie coś dziać ale kiedy?dosyć pomału może sie wszystko rozwijać. Druga opcja, karty mniej korzystne. Ale tak sobie myślę, moze tak by nie było, ale sama możesz nie czuć się dobrze w tym zwiazku ze względu na wyrzuty sumienia, że źle zrobiłaś odrzucając tamtego mężczyznę i angażując się w nową znajomość. Możesz ją swoimi działaniami sama zniszczyć. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.