Marika Napisano Lipiec 22, 2015 Napisano Lipiec 22, 2015 Moje pytanie ćwiczeniowe brzmi: Co dziś robiłam, praktycznie od samego rana, aż do godzin popołudniowych? Czym byłam zajęta Zapraszam do udzialu Cytuj
lirith Napisano Lipiec 22, 2015 Napisano Lipiec 22, 2015 Drogi+Drzewo wybierałaś, szukałaś jakiegoś miejsca do wypoczynku, moze jakiegoś SPA, sanatorium lub po prostu miejsca na wakacje:) Jeszcze przyszło mi do głowy, że może spędziłaś dziś czas w jakiejś przychodni, gdzie odsyłali cie od drzwi do drzwi. Ale pojechałem, hehe:) Cytuj
vika88 Napisano Lipiec 22, 2015 Napisano Lipiec 22, 2015 Niedzwiedz + Drzewo - zajmowałaś sie czymś na świeżym powietrzu : ogród , warzywka , kwiaty może byłaś na wycieczce pieszej ? Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 23, 2015 Napisano Lipiec 23, 2015 Mężczyzna + kotwica - ten czas spędziłaś z kimś płci męskiej (mąż, syn). Zajmowaliście się czymś co ta osoba lubi, może otrzymała prezent, ktory trzeba było złożyć i to właśnie robiliście? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Napisano Lipiec 27, 2015 Dziękuję za udział Prawidłową odpwoedź dodała vika88 Gratuluję Niedzwiedz + Drzewo - zajmowałaś sie czymś na świeżym powietrzu : ogród , warzywka , kwiaty może byłaś na wycieczce pieszej ? Dokładnie czas spędziłam na pielęgnowaniu swojego ogródka Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.