13AnnaAnna Napisano Lipiec 28, 2015 Napisano Lipiec 28, 2015 Cześć! Wracam dzis do Was żeby opisać moją interpretację rozkładu znalezionego w internecie, mianowicie : jak go zdobyć . Opinie innych forumowiczów bardzo mile widziane bo po drodze mam poważny kłopot z interpretacją karty 10 mieczy. Oto rozkład: 1. Jaki jest obiekt naszych uczuć: 7 kielichów 2. Jak go uwieść? : 9 kielichów 3. Co zrobić by go sobą zainteresować? : as mieczy 4. Czego nie robic? : 8 denarów 5. Jaka kobieta zwróci jego uwagę? : Królowa Buław 6. Jakiej kobiety pragnie? : Rycerz Buław 7.Z jaką kobietą się zwiąże? : 4 pucharów 8. Jak mnie postrzega? : Gwiazda 9. Jakie ma życzenie związane ze mną? : 10 mieczy 10. Wynik starań: 5 buław A tak wygląda moja interpretacja. Rozkład testowałam na sobie. Jaki jest obiekt moich westchnień:fantasta,marzyciel,facet żyjący w swoim własnym świecie,ma 1000 pomysłów na minutę, tylko ciężko mu się na któryś zdecydować. Taki Don Kichot.( 7 kielichów) Uwiesc go może kobieta radosna, wesoła, umiejąca się cieszyć życiem, ps. moze powinnam go zaprosić na drinka albo na grilla go wziać do znajomych w końcu ( 9 pucharów) to także karta imprez Zainteresuje go kobieta rozsądna ,opanowana,działająca z rozwagą , potrafiąca w razie potrzeby rozdzielić emocje i fakty.( As mieczy) Czego nie lubi? Czego nie robic? Nie być nudziarą? ( 8 denarów) Jak kazdy facet i on zwróci uwagę na kobietę zadbaną, nietuzinkową, taką za którą oglądają sie na ulicy i mężczyźni i kobiety, taką, która jest świadoma swojej wartości i tego jak reaguje na mężczyzn. (królowa buław) Pragnie kobiety która wie czego chce , takiej, która zapewni mu ekscytujące przeżycia, namiętnej , gwałtownej.( rycerz buław) natomiast zwiąże się z kobietą spokojną, wrażliwą, o bogatym życiu wewnętrznym, taką trochę zakompleksioną i wycofaną ( 4 kielichów) Jak widzi mnie? ( Gwiazda) Mega kobieca, łagodna,delikatna, taka kobieta puch marny , wrażliwa. Taką widzi we mnie sierotkę którą sie trzeba opiekować. I tu mam totalną blokadę , nie mam bladego pojęcia jak tą kartę " ugryźć". Życzenie związane ze mną ( 10 mieczy). Czego on chce? Skrzywdzić mnie??? Wynik starań to ( 5 buław) czyli jak na razie to takie docieranie się, kłótnie na tym tle, takie "strzelanie fochów" i wracanie do siebie, dużo emocji , takich wypalających ,takie przeciąganie liny . ufff... koniec. Jak zawsze, , będe bardzo wdzięczba za każdy komentarz, zwłaszcza jeśli ktoś zechciałby podjąć się interpretacji tej dziesiątki mieczy...Dzięki... Cytuj Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.
Alicja Napisano Lipiec 29, 2015 Napisano Lipiec 29, 2015 1. Jaki jest obiekt naszych uczuć: 7 kielichów 2. Jak go uwieść? : 9 kielichów 3. Co zrobić by go sobą zainteresować? : as mieczy 4. Czego nie robic? : 8 denarów 5. Jaka kobieta zwróci jego uwagę? : Królowa Buław 6. Jakiej kobiety pragnie? : Rycerz Buław 7.Z jaką kobietą się zwiąże? : 4 pucharów 8. Jak mnie postrzega? : Gwiazda 9. Jakie ma życzenie związane ze mną? : 10 mieczy 10. Wynik starań: 5 buław Spróbuję 1. 7 kielichów - wydaje mi się, że taka jaką sobie wyobrażałaś. Spełnia wszystkie wymagania, które chciałaś żeby spełniał. 2. 9 kielichów - pomocne może być pokazanie się jako dobra gospodyni. Poprzez kierowanie się bezinteresownością, empatią, chęcią pomocy innym ludziom. 3. As mieczy - ładnie i logicznie się wypowiadać, przedstawić się jako osoba oczytana, inteligentna. Nie popełnić żadnej gafy. 4. 8 denarów - przyszło mi na myśl, że nie możesz być bardziej wykształcona niż on. Nie powinnaś wchodzić mu na ambicję, chwalić się ukończonymi kursami, swoim wykształceniem. 5. Królowa buław - gadatliwa, dojrzała, doświadczona. Konkretna i zdecydowana, przyjaźnie nastawiona, mająca życie towarzyskie, własne pasje. Zmysłowa, mówiąca głośno o swoich pragnieniach. 6.Rycerz Buław - uważam, że tu jak wyżej. Na pewno kobiety, która wie czego chce, realizuje swoje postanowienia, jest odważna w podejmowaniu nowych decyzji. 7. 4 kielichy - chyba będzie ona przeciwieństwem tego, jakiej pragnie. Tę może cechować zwątpienie, brak umiejętności podejmowania decyzji, obojętna i bierna. 8. Gwiazda - dostrzega Twoje piękno, uważa Cię za spokojną, opanowaną, ale i tajemniczą. Może też chodzić o siłę, która bije od Ciebie, dobro, ciepło emanujące, a też o kobietę godną zaufania. 9. 10 mieczy - może o te ambicje chodzi? prowadzicie jakąś cichą rywalizację i zdecydowanie inaczej ta relacja wyglądałaby poza miejscem pracy? 10. 5 buław - tu z kolei ujawnienie się, przewidywany sukces. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.