Skocz do zawartości

rozkład- jak go zdobyć

Polecane posty

Napisano

Cześć! Wracam dzis do Was żeby opisać moją interpretację rozkładu znalezionego w internecie, mianowicie : jak go zdobyć ;). Opinie innych forumowiczów bardzo mile widziane bo po drodze mam poważny kłopot z interpretacją karty 10 mieczy. Oto rozkład:

1. Jaki jest obiekt naszych uczuć: 7 kielichów

2. Jak go uwieść? : 9 kielichów

3. Co zrobić by go sobą zainteresować? : as mieczy

4. Czego nie robic? : 8 denarów

5. Jaka kobieta zwróci jego uwagę? : Królowa Buław

6. Jakiej kobiety pragnie? : Rycerz Buław

7.Z jaką kobietą się zwiąże? : 4 pucharów

8. Jak mnie postrzega? : Gwiazda

9. Jakie ma życzenie związane ze mną? : 10 mieczy

10. Wynik starań: 5 buław

A tak wygląda moja interpretacja. Rozkład testowałam na sobie.

Jaki jest obiekt moich westchnień:fantasta,marzyciel,facet żyjący w swoim własnym świecie,ma 1000 pomysłów na minutę, tylko ciężko mu się na któryś zdecydować. Taki Don Kichot.( 7 kielichów)

Uwiesc go może kobieta radosna, wesoła, umiejąca się cieszyć życiem, ps. moze powinnam go zaprosić na drinka albo na grilla go wziać do znajomych w końcu ( 9 pucharów) to także

karta imprez ;)

Zainteresuje go kobieta rozsądna ,opanowana,działająca z rozwagą , potrafiąca w razie potrzeby rozdzielić emocje i fakty.( As mieczy)

Czego nie lubi? Czego nie robic? Nie być nudziarą? ;) ( 8 denarów)

Jak kazdy facet i on zwróci uwagę na kobietę zadbaną, nietuzinkową, taką za którą oglądają sie na ulicy i mężczyźni i kobiety, taką, która jest świadoma swojej wartości i tego jak reaguje na mężczyzn. (królowa buław)

Pragnie kobiety która wie czego chce , takiej, która zapewni mu ekscytujące przeżycia, namiętnej , gwałtownej.( rycerz buław)

natomiast zwiąże się z kobietą spokojną, wrażliwą, o bogatym życiu wewnętrznym, taką trochę zakompleksioną i wycofaną ( 4 kielichów)

Jak widzi mnie? ( Gwiazda) Mega kobieca, łagodna,delikatna, taka kobieta puch marny ;) , wrażliwa. Taką widzi we mnie sierotkę którą sie trzeba opiekować.

I tu mam totalną blokadę , nie mam bladego pojęcia jak tą kartę " ugryźć". Życzenie związane ze mną ( 10 mieczy). Czego on chce? Skrzywdzić mnie???

Wynik starań to ( 5 buław) czyli jak na razie to takie docieranie się, kłótnie na tym tle, takie "strzelanie fochów" i wracanie do siebie, dużo emocji , takich wypalających ,takie przeciąganie liny . ufff... koniec. ;)

Jak zawsze, , będe bardzo wdzięczba za każdy komentarz, zwłaszcza jeśli ktoś zechciałby podjąć się interpretacji tej dziesiątki mieczy...Dzięki...

Kieliçhem jestèm. Mieczem bywam.

Napisano

1. Jaki jest obiekt naszych uczuć: 7 kielichów

2. Jak go uwieść? : 9 kielichów

3. Co zrobić by go sobą zainteresować? : as mieczy

4. Czego nie robic? : 8 denarów

5. Jaka kobieta zwróci jego uwagę? : Królowa Buław

6. Jakiej kobiety pragnie? : Rycerz Buław

7.Z jaką kobietą się zwiąże? : 4 pucharów

8. Jak mnie postrzega? : Gwiazda

9. Jakie ma życzenie związane ze mną? : 10 mieczy

10. Wynik starań: 5 buław

Spróbuję

1. 7 kielichów - wydaje mi się, że taka jaką sobie wyobrażałaś. Spełnia wszystkie wymagania, które chciałaś żeby spełniał.

2. 9 kielichów - pomocne może być pokazanie się jako dobra gospodyni. Poprzez kierowanie się bezinteresownością, empatią, chęcią pomocy innym ludziom.

3. As mieczy - ładnie i logicznie się wypowiadać, przedstawić się jako osoba oczytana, inteligentna. Nie popełnić żadnej gafy.

4. 8 denarów - przyszło mi na myśl, że nie możesz być bardziej wykształcona niż on. Nie powinnaś wchodzić mu na ambicję, chwalić się ukończonymi kursami, swoim wykształceniem.

5. Królowa buław - gadatliwa, dojrzała, doświadczona. Konkretna i zdecydowana, przyjaźnie nastawiona, mająca życie towarzyskie, własne pasje. Zmysłowa, mówiąca głośno o swoich pragnieniach.

6.Rycerz Buław - uważam, że tu jak wyżej. Na pewno kobiety, która wie czego chce, realizuje swoje postanowienia, jest odważna w podejmowaniu nowych decyzji.

7. 4 kielichy - chyba będzie ona przeciwieństwem tego, jakiej pragnie. Tę może cechować zwątpienie, brak umiejętności podejmowania decyzji, obojętna i bierna.

8. Gwiazda - dostrzega Twoje piękno, uważa Cię za spokojną, opanowaną, ale i tajemniczą. Może też chodzić o siłę, która bije od Ciebie, dobro, ciepło emanujące, a też o kobietę godną zaufania.

9. 10 mieczy - może o te ambicje chodzi? prowadzicie jakąś cichą rywalizację i zdecydowanie inaczej ta relacja wyglądałaby poza miejscem pracy?

10. 5 buław - tu z kolei ujawnienie się, przewidywany sukces.

• 1 month later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...