Ania1 Napisano Sierpień 1, 2015 Napisano Sierpień 1, 2015 Witam, trochę "bawię się" w stawianie kart. czasem do mnie mówią. Spytałam, jaki będzie miesiąc pod względem uczuć koleżanki. Na jej prośbę. zadziwiło mnie to, co wyszło: Wieża, Cesarzowa, 6 kielichów. Ona obecnie jest sama. miala kilka relacji w przeszłości, do kilku ma "tęsknotę". Mam zagwozdkę, bo myli mnie ta Wieża na początku. czytałam interpretacje w necie i nic mi nie pasuje. Mój pomysł jest taki: Nagle stanie sie dla kogos kobietą życia, kogoś, kto był dla niej wazny w przeszłości. Bardzo nagle. Takie odrodzenie związku na nowo, na nowych zasadach. Albo jakas relacja z przeszłości, o której ona marzyła, że coś z tego będzie, okaże się mrzonką. Runie jej wyobrażenie. Kto mi pomoże? Bardzo dziękuję za pomoc zweryfikuję pod koniec miesiąca. Cytuj
Essa Napisano Sierpień 2, 2015 Napisano Sierpień 2, 2015 Wg mnie koleżanka nadal będzie roztrząsać sprawy z przeszłości w sierpniu. Żeby zacząć coś nowego musiałaby przestać żyć tym, co było. To ją wewnętrznie osłabia, obciąża. Tak więc dobrze zrobić bilans, wyciągnąć wnioski z przeszłości, zamknąć to, co było i ruszyć naprzód (żyć teraźniejszością, cieszyć się tym, co ma teraz i rozwijać to, pielęgnować). Cytuj
Marika Napisano Sierpień 2, 2015 Napisano Sierpień 2, 2015 Zgadzam się z wypowiedzią Essy. Koleżanka nie jest gotowa na nierozpoczęcie nowego rozdziału, rozdziału z kimś innym niż poprzedni mężczyzna. Pomimo jej marzeń o założeniu rodziny, szczęśliwym związku, dzieciach, w jej życiu nic się nie zmieni, dopóki nie otrząśnie się ze wspomnień i nie zamknie przeszłości. Cytuj
Ania1 Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Napisano Sierpień 2, 2015 Bardzo dziekuje Wam za pomoc. Przekaze jej te informacje. Pewnie sie nie ucieszy. Z Wieza zawsze mam problem. Kiedys wyszla mi na powrot do relacji z kims.facet zaskoczyl niespodziewanie pierscionkiem zareczynowym po definitywnym koncu. Zdziewilam sie. Dziekuje Wam! Cytuj
Marika Napisano Sierpień 5, 2015 Napisano Sierpień 5, 2015 Ta Wieża to ogólnie zmiana u niego. To co do tej pory miał za pewnik, runęło i otworzył się na nowe doświadczenia (pierścionek zaręczynowy). Jeśli wcześniej myślał, że nie jest na to gotowy, zmienił zdanie, przewartościował życie. Cytuj
llenadefe:) Napisano Sierpień 25, 2015 Napisano Sierpień 25, 2015 Boże, jakbym o sobie czytała i o Szymonie Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Ania1 Napisano Wrzesień 1, 2015 Autor Napisano Wrzesień 1, 2015 Weryfikuje, bo miesiac sie skonczyl. Kolezanka nawiazala kontakt, bo tesknila. Okazalo sie, ze facet wrocil do swojej bylej kobity.bo jest z nim w ciazy. Kumpela rozpacza. Dziekuje za pomoc w interpretacji Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 6, 2015 Napisano Wrzesień 6, 2015 Ta wieża właśnie wskazuje między innymi żeby się otrząsnąć, zapomnieć, poukładać życie na nowo. Cytuj
llenadefe:) Napisano Wrzesień 7, 2015 Napisano Wrzesień 7, 2015 ja mam wieżę w portrecie, casarzowa mi wyszła w kartach - tak samo to interpretować? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Wrzesień 10, 2015 Napisano Wrzesień 10, 2015 Portret, a rozkład kart, to coś innego. Portrety rządzą się swoimi prawami, a rozkłady swoimi. Na pewno, nie jest dobrym rozwiązaniem łączenie ze sobą kart, tak jak piszesz - jednej z portretu, drugiej z rozkładu. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.