Syrena Napisano Sierpień 9, 2015 Napisano Sierpień 9, 2015 Podobne pytanie zadałam w ćwiczeniach z tarota, ale dla wyjaśnienia nie jest takie samo. W owej grupie ludzi, którą poznałam na urlopie jedna osoba zrobiła na mnie największe wrażenie. Stąd pytanie czy to wrażenie było negatywne czy pozytywne, czego dotyczyło? I druga część ćwiczenia: Kim jest ta osoba? (czyli taki opis człowieka, wygląd, charakter) Serdecznie zapraszam do udział Cytuj
Syrena Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Napisano Sierpień 20, 2015 Ponownie zapraszam do udziału w ćwiczeniu Cytuj
Marika Napisano Sierpień 28, 2015 Napisano Sierpień 28, 2015 Wrażenie - Walet Trefl - pozytywne, byłaś zaskoczona Czego dotyczyło - As Pik - charakteru pracy albo ogólnie wykonywanego zawodu Opis tej osoby - 7 pik, 10 trefl - wydaje mi się że chodzi o kobietę, włosy ciemne, oczy brązowe. Na pierwszy rzut oka nie budzi sympatii, można oceniać ją po pozorach. Jest szczera, nie lubi fałszu i kłamstwa. Cytuj
Karolina Napisano Sierpień 30, 2015 Napisano Sierpień 30, 2015 Czy to wrażenie było negatywne czy pozytywne, czego dotyczyło? - 4 karo - wrażenie pozytywne, król kier - prawdopodobnie dotyczyło jego podejścia do życia i innych ludzi. Człowiek bardzo życzliwy wzbudzający zaufanie, stąd też i pozytywne wrażenie. Kim jest ta osoba? - walet trefl - myślę, że był to mężczyzna już dojrzały o ciemnych włosach. Człowiek bardzo dojrzały w postępowaniu, miły i szczery w odbiorze. Wyróżnia się dbałością o rodzinę i bliskich Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 1, 2015 Autor Napisano Wrzesień 1, 2015 Weryfikuję: Był to człowiek bardzo młody - w tym roku zaczyna studia o kierunku "fizyka", bardzo zdeterminowany i pochłonięty swoim zainteresowaniem ( w wolnym czasie robił ćwiczenia z zakresu fizyki). Oprócz nauki trenuje też siatkówkę, więc ma szerokie zainteresowania. Człowiek o bardzo milym usposobieniu, z ogromną kulturą osobistą i oddaniem oraz szacunkiem do przyjaciół i rodziny. Wysoki, dobrze zbudowany o ciemnych włosach i ciemnej oprawie oczu. Dziękuję za udział Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.