ronnie_92 Napisano Sierpień 25, 2015 Napisano Sierpień 25, 2015 Witam, kilka dni temu miałam sen o żabach. A mianowicie było ich pełno na moim podwórku, jedne były małe, a drugie duże, gdy szłam przez podwórko uważała, żeby na nie nie nadepnąć, a jak chciałam założyć buty to sprawdzałam czy ich nie ma w tym bucie i je wyciągałam z buta. Co może oznaczać taki sen? Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam Cytuj
Karolina Napisano Sierpień 30, 2015 Napisano Sierpień 30, 2015 Żaba to przeobrażenie, więc może w Twoim życiu lub bezpośrednio w Tobie zachodzi mnóstwo zmian. Jeśli nie to może to być wskazówka, że aby ruszyć do przodu, na wyższy szczebel musisz coś zmienić w życiu Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 6, 2015 Napisano Wrzesień 6, 2015 Żaba, według niektórych wierzeń, to symbol dostatku. Może chodzić o pieniądze, które już masz lub, które dopiero otrzymasz. Sen wskazuje na oszczędność, rozsądne gospodarowanie finansami. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.