llenadefe:) Napisano Wrzesień 6, 2015 Napisano Wrzesień 6, 2015 A mi się śniło, że zaspałam do pracy i mnie zwolnili. A poza tym pogodziłam się z chłopakiem ale dalej pojawiały się jakieś trudności, kobieta. Co to może oznaczać? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Marika Napisano Wrzesień 6, 2015 Napisano Wrzesień 6, 2015 Według mnie, to Twoje lęki i obawy doszły do głosu i ujawniają się w snach. Zależy Ci na pracy, chcesz mieć własne pieniądze, być niezależna finansowo, coś robić i nie chcesz tego stracić. W śnie ukazany jest strach przed tym, boisz się, że nagle zostaniesz bezrobotną, że znów będziesz musiała długo poszukiwać pracy, pożyczać pieniądze, być na czyjejś łasce. To samo dotyczy chłopaka. Tu jest oprócz strachu także zazdrość. Boisz się że on będzie z kimś innym, że ułoży sobie życie, zapomni o Tobie nawet wtedy, gdy Ty wyciągniesz rękę na zgodę. Sny przekazują Twoje emocje. Cytuj
llenadefe:) Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Napisano Wrzesień 7, 2015 Jak zwykle trafna interpretacja, Mariko. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u]
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.