anuśka Napisano Wrzesień 6, 2015 Napisano Wrzesień 6, 2015 Poproszę o pomoc w interpretacji Podejrzenie o zdradę. Zapytałam jaką podjąć decyzję? wykonać telefon lub sms , na zasadzie: " odczep się człowieku od mojej żony, bo załatwię to inaczej, po męsku" . Rozkład na decyzję, tylko AW 3-Rydwan 1-Cesarz 5- Cesarzowa 4-Wieża 2-śmierć 6-Diabeł 7-Głupiec Proszę zapoznaj się z tym linkiem viewtopic.php?f=193&t=1189 Cytuj
anuśka Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Napisano Wrzesień 7, 2015 Cóż... gapa ze mnie ale już się poprawiam i przepraszam, że nie doczytałam wszystkiego o zasadach. Zastosowałam rozkład na decyzję : autor; Hajo Banzhaf 1 3 7 5 4 6 2 A: karty 3,1,5 - co przemawia za działaniem B: karty: 4,2,6 - co przemawia przeciw podjęciu działania (karty czytane jako odwrócone) C: karta 7 - Charakterystyka całości problemu : działać- nie działać Do rozkładu zastosowałam tylko AW w pozycji prostej Moja interpretacja jest taka: Za działaniem przemawia rozpoczęcie walki o partnerkę. Przeciw działaniu to, że nastąpi nieodwracalny rozpad związku i gniew ( tylko nie rozumiem w którym związku, mąż-żona, żona-kochanek) Ostatecznie ( karta 7) wysyłanie takiego sms to niemądry pomysł. Kochani, proszę o ocenę mojej interpretacji oraz własne spostrzeżenia dotyczące sprawy. Dziękuję Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 10, 2015 Napisano Wrzesień 10, 2015 Tak pobieżnie rzuciłam okiem i ... co przemawia za działaniem - nie chcesz pozwolić aby "oni" nadal się spotykali, kontaktowali, aby ta znajomość stała się bardziej zażyła. Co przemawia przeciwko - wydaje mi się, że targają Tobą sprzeczności. Z jednej stroni boli Cię to co ma miejsce, a z drugiej jakbyś bała się to przerwać. Z obawy przed tym, że partner Cię zostawi, Twój świat runie, niczym domek z kart, wszystko na co do tej pory pracowałaś, o co się starałaś zostanie zniszczone. A Ty sama nie dasz sobie rady, życie i najbliższe wydarzenia przytłoczą Cię. Tylko tak, którą stroną Ty jesteś w tej relacji? Bo to jest najważniejsze, a zdaje się, ze to mi umknęło. Cytuj
anuśka Napisano Wrzesień 10, 2015 Autor Napisano Wrzesień 10, 2015 Dziękuję za interpretację W tej kwestii sprawa rozgrywa się między mężem ( on chce napisać wiadomość do kochanka) a żoną i jej kochankiem. Znam troszkę tę sprawę, dlatego wolałam upewnić się, czy aby dobrze odczytałam karty. Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 11, 2015 Napisano Wrzesień 11, 2015 Czyli Ty jesteś osobą trzecią, Ciebie to nie dotyczy? Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 12, 2015 Napisano Wrzesień 12, 2015 I własnie od tego należało zacząć. Przykre, że używasz do tego celu kart... Poprzez karty, ingerujesz w życie innych osób, które mogą sobie tego nie życzyć. Cytuj
anuśka Napisano Wrzesień 12, 2015 Autor Napisano Wrzesień 12, 2015 Hmm... chyba faktycznie, niezbyt przejrzyście opisałam całą sytuację Karty zapytałam na prośbę znajomego-zainteresowanego, w tym przypadku męża. On, konkretnie chciał wysłać takiego sms-a, jednak nie był do końca przekonany czy to jest dobry pomysł. Przy kolejnym zapytaniu lub prośbie, poprawię się i opiszę całą sytuację jaka ma miejsce. Jednocześnie dziękuję za uwagi i cenną pomoc... troszkę zmieniła mój własny pogląd na tą konkretną sprawę. Dziękuję Cytuj
Karolina Napisano Wrzesień 13, 2015 Napisano Wrzesień 13, 2015 Już miałam wpisać swoją interpretacje, ale.. Ja jestem w sumie początkująca, ale zastanawia mnie po co aż tyle kart na to pytanie? Po drugie no na osoby trzecie interpretacje i wróżby odpadają - skąd ja tak naprawdę mam wiedzieć czy rzeczywiście to na prośbę tej osoby. Może powinnam to zostawić dla siebie, ale niekoniecznie humanitarnie mi to wygląda Cytuj
anuśka Napisano Wrzesień 13, 2015 Autor Napisano Wrzesień 13, 2015 Problem kolegi jest dość złożony. Jego pytania też były złożone. Wybrałam taki układ, który daje większy zarys dla konkretnej odpowiedzi. Przedstawiłam koledze całą moją interpretację.... a ostateczny wybór należy do niego. Również jestem osobą początkującą, dlatego poprosiłam na forum o ocenę i pomoc.... Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.