Gronostaj Napisano Czerwiec 17, 2021 Napisano Czerwiec 17, 2021 Hej może ktoś z was pomoże mi odczytać znaczenie kart. Zadane było pytanie, czy ona się odezwie do mnie, wyjdzie z inicjatywą. Karty które padły to: As mieczy, 5 buław, Rydwan,paź buław, Arcykapłanka. Pytanie odnosi sie do znajomej osoby, ona ma teraz trudny okres w zyciu osobistym ale ja z tym nie mam nic wspólnego. Coś nas kiedys łączyło. Nie mam glowy jak to zinterpretować. As mieczy to chyba kontaktowa, ale ten kontalt byłby raczej ucinający, odmowny, bez szans na jakąś dalszą relację? Z kolei 3 ostatnie karty chyba pozytywne? Może 1 karta oznacza koniec złudzeń/ szans w tej sprawie natomiast 3 ostatnie oznaczają że odjadę w tym tarotowym Rydwanie do innej --pokazanej tutaj jako kapłanka ? No ale chyba w pytaniu o konkretną osobę tarot nie dawał by takiej odp.?Moze ktoś mnie oświeci? :) Cytuj
Gronostaj Napisano Czerwiec 20, 2021 Autor Napisano Czerwiec 20, 2021 Nikt nie ma pomysłu jak to rozpracować? :) Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 22, 2021 Napisano Czerwiec 22, 2021 Dnia 17.06.2021 o 20:46, Gronostaj napisał: Zadane było pytanie, czy ona się odezwie do mnie, wyjdzie z inicjatywą. Karty które padły to: As mieczy, 5 buław, Rydwan,paź buław, Arcykapłanka. As mieczy to myśl (też sms lub coś przez internet) 5 buław, to jakiś rodzaj walki, konkurencja Rydwan - w pozytywie panowanie nad emocjami Paź buław - pomysł i też pokazywanie się Arcykapłanka - wstrzemięźliwość sądzę, że ona nie wie czy tak wypada, czy jesteś sam, czy nie ma konkurencji, raczej jest ostrożna, w zależności od sytuacji w jej życiu raz myśli i chce zaryzykować, a innym razem nawet o tym nie myśli a nie możesz sam się odezwać, szybko się dowiesz prawdy Cytuj
Gronostaj Napisano Czerwiec 22, 2021 Autor Napisano Czerwiec 22, 2021 No ja też nie chcę się narzucać :) dziękuję bardzo za interpretację Cytuj
Nereida Napisano Czerwiec 23, 2021 Napisano Czerwiec 23, 2021 W dniu 17.06.2021 o 20:46, Gronostaj napisał: Zadane było pytanie, czy ona się odezwie do mnie, wyjdzie z inicjatywą. Karty które padły to: As mieczy, 5 buław, Rydwan,paź buław, Arcykapłanka. Niestety, nie odezwie się As Mieczy przekreśla kontakt. Ma zbyt wiele na głowie (5 Buław), próbuje zapanować nad swoim życiem (Rydwan) jest skupiona na tym co dzieje się teraz (paź Buław) i marzy o tym, żeby pobyć sama ze sobą (Kapłanka) 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.