Ania1 Napisano Wrzesień 10, 2015 Napisano Wrzesień 10, 2015 Spytałam, czy w październiku spotkam mężczyznę, z którym stworzę stałą relację. wyszły: Świat, kapłan, 8 denarów. hmm... Pierwsza karta mówi na "tak". Do tego dwa duże arkana. poznam mężczyznę, który przyjedzie "ze świata", poważny (Kapłan - na związki poważnie mi wypada, mało emocji, dużo myślenia). i 8 denarów - u mnie znaczy porządną pracę. w odniesieniu do związków nie mam doświadczenia z nią. moze relacja, nad którą trzeba będzie pracować? Ale nie widze kielichów, więc może oprze się na przyjaźni/znajomości? Albo jeszcze wpadłam na pomysł, ze może będzie to ktoś z pracy, albo ja zajmę sie pracą (bo zmieniam profesję). Co myślicie? Będe wdzięczna za pomoc Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 12, 2015 Napisano Wrzesień 12, 2015 W zasadzie, zadałaś pytanie, zaczynające się od "czy" i tu odpowiedź jest Tak/Nie. U Ciebie wychodzi odpowiedź twierdząca Wydaje mi się, że w celu uzyskania większej ilości informacji, konkretów, powinnaś albo zrobić odpowiedni rozkład albo zadać inne pytanie. Cytuj
Ania1 Napisano Wrzesień 13, 2015 Autor Napisano Wrzesień 13, 2015 Mariko, zapytam jeszcze: jaki rozklad polecasz? Jesli nie jestem w zwiazku? Bede wdzieczna za podpowiedz:) Cytuj
Marika Napisano Wrzesień 14, 2015 Napisano Wrzesień 14, 2015 A jakie informacje konkretnie chciałabyś uzyskać? Bo można także poczekać na realizację tego rozkładu i później zrobić nowy, w zależności czy ten się sprawdzi, czy nie. Co Ty na to? Cytuj
Ania1 Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Napisano Wrzesień 14, 2015 Dziekuje Mariko:) Spokojnie przeczekam pazdziernik. Wakacyjny czas romansowy sie skonczyl i pora wracac do pracy. a swoja droga dziekuje Ci za wpis w sasiednim watku o przewrozeniu. Bardzo latwo wpasc w taka pulapke i potem czlowiek rzeczywiscie glupieje i mysli zyczeniowo. Nie wiem,czy te karty, ktore sobie postawilam tez nie wyszly zyczeniowo. Nie umiem sie pozbyc mysli o pewnym panu, z ktorym nie mam kontaktu, a relacja sie ladnie budowala. Wrozylas mi na niego. Odpowiadajac na Twoje pytanie to chcialabym wiedziec, czy to ktos nowopoznany czy z przeszlosci i w jakich okolicznosciach sie pojawi. Eh, babska ciekawosc... Cytuj
Ania1 Napisano Wrzesień 14, 2015 Autor Napisano Wrzesień 14, 2015 aaa... i jeszcze, czy młodszy czy starszy. Cytuj
Ania1 Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Napisano Grudzień 28, 2015 Witam wszystkich, Donosze, ze Pan sie pojawil.na samym poczatku listopada. Budujemy powolutku... rozmowy, omawianie.spotkanie.teraz za chwile wspolny sylwester. Pan z tych bardzo tradycyjnych. Obecnie pracuje za granica. Znalismy sie wczesniej. Jakby sie sprawdza trzymajcie kciukasy, bo jest calkiem calkiem oby zostal na stale. Cytuj
Marika Napisano Grudzień 28, 2015 Napisano Grudzień 28, 2015 Ania, cieszę się i będę trzymać kciuki za Wasze szczęście Widzisz, warto było poczekać i dać czas na realizację Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.