Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Ubiegam się o posadę w placówce państwowej.Dzisiaj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Moje wrażenie- w porządku.

Nie mam wyższego wykształcenia, nie jest ono wymagane na tym stanowisku, ale widziałam ,że dyrektorce nie było to w smak....Hm...Zaproponowałam ,że pójdę na te studia,na razie nie miałam ku temu motywacji....Odp- odezwiemy się do Pani.

Czy dostanę pracę w tej placówce ?

5 denarów, Rycerz denarów, Sąd ostateczny

Moja sytuacja finansowa jest beznadziejna, a rycerz przedstawia osobę utrzciwą ,sumienną .Jak najbardziej się zgadza.

Sąd na końcu to nauka, wyzwania ,ocena decyzja. Karty myślę,że dają odpowiedź Tak, chociaż ten sąd to takie nowe ze starym powiązane.... Powiem szczerze,że wolałabym na końcu As a mieczy

Jakieś propozycje od Was ? będę wdzięczna za wskazówki

Napisano

Ten Sąd na końcu mocno nie przeszkadza. W tych kartach jak na moje oko przejawia się Twój strach przed nie dostaniem pracy i tkwieniu w zlej sytuacji materialnej. Jak dla mnie dostaniesz tą pracę,, ale musisz mieć na uwadze, że będziesz musiała solidnie się wykazać. Pani dyrektorka może dojść do wniosku, ze weźmie Cię na okres próbny i zobaczy ile chcesz z Ciebie dać i czy się przykładasz do pracy. Ten Sąd na końcu bardziej by oznaczał podsumowanie Twoich działań. Coś w stylu Przyłożenie się = praca, olanie = brak pracy :)

Napisano

Lepiej by było zadać pytanie np. jakim rezultatem zakończy się moja rozmowa w sprawie pracy.

Napisano

Dziękuję Wam za wskazówki .Oczywiście zweryfikuję jak będę już coś wiedzieć :) Hm ,no zobaczymy jak to będzie...

A i przepraszam,że dopiero teraz odpisuję,ale nie mogłam nic dodać - wyskakiwał mi jakiś błąd ,teraz piszę z komp[utera i mam nadzieję ,że się uda.

• 3 weeks later...
Napisano

No niestety brak odpowiedzi - pracy nie dostałam....Ale zapisałam się na studia i myślę,że jest jeszcze szansa :) Za jakiś czas aplikuję jeszcze raz:)

Może wtedy się uda :)

Napisano

Sąd pokazuje mi, że nie - nie uda się, nie będą razem, nie wygrają meczu. NIGDY nie potwierdziło mi się pozytywne znaczenie. wyjaśnienie sytuacji na nie.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...