Skocz do zawartości

wynik badania

Polecane posty

Napisano

Witam,

w tym tygodniu mam odebrać wynik badania. spytałam, jaki będzie ten wynik. dodam, ze leczenie diagnozowanie trwa juz kilka miesięcy: albo źle odczytano, albo zaginela plyta z badaniem, albo wyszło cos nowego w innym miejscu.dodam, że chodzi o piers. najpierw zdiagnozowano guza w jednej, potem okazało się, ze diagnoza była błędna, a guz jest w drugiej. w tym tygodniu odczytanie rezonansu powtórnego.

Spytałam jaki będzie wynik badania":

Diabeł, rycerz kielichów. w podsumowaniu wyszedł Diabel i Kochankowie.

nie bardzo mam pomysł, bo diabeł to wszelkie uzależnienia.popatrzyłam na obrazki (uniwersalny Rider). Na diable i kochankach jest dwoistość. więc to może obrazować albo piersi, albo jeszcze inną diagnozę.gyby nie to pytanie, to mogłoby znaczyc fajny związek męsko - damski, z dobrym sexem i zakochaniem ;)

Może to zaburzenia hormonalne?

pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Yuppi!! To tylko zmiany hormonalne!!! Wczesniej zle odczytano wynik!!

W moim przypadku diabel pokazal bledna decyzje, kochankowie zmiany hormonalne.

Uff. Ulga:)

Napisano

Ania1 dziś dopiero widzę ten temat, ale cieszę się z tego, jaka jest prawidłowa diagnoza! <przytul>

Napisano

Jak ja sie ciesze Mariko! Jakby mi ktos worek z kamieniami z plecow sciagnal:)

Odnosnie kart to RW diabel i kochanki pokazuja dwoistosc- moga byc piersi. Diabel to bledna diagnoza. Kochanki zaburzenia hormonalne:) yuppi!!!

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...