Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Polecane posty

Napisano

Ćwiczenie, polega na odgadnięciu, wspierając się kartami Tarota, tego co dana osoby robiła wczoraj. Osoba, która odgadnie jak najwięcej, jest mianowana do zadania swojego pytania.

Zapraszam osoby zainteresowane do wspólnej zabawy i ćwiczeń :)

Dobrze, więc, kto z Was odgadnie co robiłam wczoraj?

Napisano

Król Buław hmm może miałaś spotkanie z jakimś mężczyzną? albo zawarłaś jakąś nową znajomość ;)

Napisano

8 buław - dzień bardzo dynamiczny, mogłaś wykonywać kilka różnych czynności, cały czas byłaś w ruchu, na pewno nie było mowy o nudzeniu się ;) może między innymi uprawiałaś sport - biegałaś?

Napisano

Dziękuję dziewczyny :)

Weryfikuję - faktycznie dzień miałam bardzo pracowity, ale najbliżej była Anika. Odwiedził mnie, dobry przyjaciel rodziny.

Gratuluję :)

Napisano

Dziękuję Mariko ;)

W takim razie ja zadam teraz pytanie. Tylko, że troszkę zmienię, a mianowicie co robiłam dzisiaj?? ;>

Napisano

Księżyc - mam kilka możliwości ;)

spacer przy świetle księżyca?, nocne spotkanie u znajomych, oddanie się marzeniom lub po prostu większość dnia przespałaś ;)

Napisano

Giermek buław - opiekowałaś się dzieckiem, grałaś w gry, dzień poświeciłaś zabawie ;)

Napisano

Dzięki dziewczyny za wzięcie udziału.

Alicja gratuluję <kwiatek> cały dzień spędziłam z dziećmi, zabawy, spacer :)

Napisano

super :D widocznie to ćwiczenie czekało na mnie ;)

to moje pytanie: Co robiłam wczoraj?

Napisano

Gwiazda - dzień spędziłaś bardzo przyjemnie, mogłaś zatroszczyć się o siebie, zrobić coś co poprawiło Twoją samoocenę, samopoczucie. Oprócz tego mogłaś spędzić miłe chwile wśród przyjaciół.

Napisano

Paź monet

Hm może spędziłaś czas na rozpoczęciu nowego przedsięwzięcia, jakiejś dodatkowej pracy, albo jakiś kursik ;) albo jakieś sprawy urzędowe.

• 2 weeks later...
Napisano

Świat - szczęśliwie doprowadziłaś zaległe sprawy do końca, osiągnęłaś jakiś sukces - coś Ci się udało w końcu zrealizować, mogłaś też robić porządki

• 2 weeks later...
Napisano
super :D widocznie to ćwiczenie czekało na mnie ;)

to moje pytanie: Co robiłam wczoraj?

Alicjo odpowiesz nam ;> :):):)<ok>

Napisano

Tak, bardzo przepraszam, umknęło mi to ćwiczenie :(

Weryfkuję, byłam u fryzjera, dzień spędziłam bardzo miło. Więc najbliżej była Ismena :)

Napisano

Wyszło mi Sąd Ostateczny

Może załatwiałaś jakieś sprawy, szukałaś rozwiązania dla jakiegoś problemu, jakaś analiza.

Napisano

Dziękuję Aniko :)

Weryfikację dodam jutro, mam nadzieję, że jeszcze ktoś weźmie udział?

Napisano

2 Buław, wydaje mi się, że w tym dniu dominowały dwie czynności, może - czytanie książki albo hm , oddzielenie się od wpływów innych ludzi, może ogólnie odpoczynek od codziennych obowiązków?

Napisano

Dziękuję Mariko :)

W środę, głównie odpoczywałam, także prawidłowej odpowiedzi udzieliła Marika :)

Napisano

Ah, ja, a mi to umknęło :(

Dziękuję :)

To tytułowe pytanie, co robiłam wczoraj ? (oprócz tego, że byłam na forum :D )

Napisano
Ah, ja, a mi to umknęło :(

Dziękuję :)

To tytułowe pytanie, co robiłam wczoraj ? (oprócz tego, że byłam na forum :D )

rycerz mieczy - być może uczestniczyłaś lub byłaś świadkiem jakiegoś konfliktu, nieprzyjemnej sytuacji, poza tym uważam, ze miałaś pracowity dzień

Napisano

as mieczy - dzień poświęcony głownie pracy umysłowej.

Uczyłaś się albo pomagałaś komuś w nauce

Napisano

5 Pucharów - odnowiłaś jakąś znajomość? lub na dobre pogodziłaś się z tym, że od pewnej osoby nie ma i nie będzie już kontaktu. Hm, mogłaś też dużo rozmyślać

Napisano

Wyskoczyła mi sama Krolowa Bulaw - wiec dzień spędziła bardzo aktywnie, możliwe, że byłaś na siłowni, zakupach lub miałaś wizytę u fryzjera albo kosmetyczki :D

Napisano

Sąd ostateczny tak sobie myślę, że po prostu odpoczywałaś tego dnia :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...