Skocz do zawartości

Ćwiczenia - Co robiłaś/eś wczoraj?

Polecane posty

Napisano

Dziękuję bardzo ;*

To co ja robiłam wczoraj? <hejka>

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

Napisano

8 denarow - byłaś na uczelni, dużo nauki, jakieś szkolenia lub inne kursy naukowe.

Napisano

3 buław może rozmyślałaś się nad jakąś podróżą, albo zaczęłaś się do niej szykować. Wdrażałaś jakieś pomysły w życie

Napisano

5 denarów - analizowałaś swoją sytuację finansową? zastanawiałaś się na wydatkami, może otrzymałaś pensję i starałaś się podliczyć wydatki, określić co masz do kupienia?

Napisano
8 denarow - byłaś na uczelni, dużo nauki, jakieś szkolenia lub inne kursy naukowe.

Byłam na uczelni.Studiuję zaocznie.

Więc wygrywa maleficent <brawo>

Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama :)

Napisano

9 buław - wahałaś się, zastanawiałaś nad pewną sytuacją, co byłoby dla Ciebie najlepsze, jaką decyzję podjąć. Może ktoś z Twojej przeszłości dal o sobie znać i rozmyślałaś nad tym, czy warto wchodzić ponownie w tę relację.

Napisano

6 Pucharów - byłaś u rodziców lub dziadków, albo opiekowałaś się dziećmi.

Napisano

As Kielichów - poznałaś jakiegoś sympatycznego, przystojnego mężczyznę, do którego Twoje serce zabiło mocniej? :) Lub rozmawiałaś z kimś kogo darzysz uczuciem, była to dla Ciebie szczególna rozmowa

Napisano

Mariko gratuluję, byłaś najbliżej odpowiedzi <buziak> Wahałam się czy iść do biblioteki, czy też nie... jednak poszłam i wypożyczyłam książki, które kiedyś czytałam w swojej przeszłości ;)

Napisano

Mariko, mam nadzieję, że pamiętasz co robiłaś 5 lutego :D

4 Buław - pojawiła się jakaś okazja do świętowania, może dowiedziałaś się o radosnej nowinie, dotyczącej Twojej rodziny? Oprócz tego mogłaś ten dzień poświęcić w pełni na własny odpoczynek.

Napisano

6 Pucharów - byłaś na rodzinnej uroczystości? albo w miejscu, w którym się wychowałaś, ewentualnie pozwoliłaś sobie na powrót do wspomnień (oglądanie zdjęć, rozmowy z koleżankami z dzieciństwa)

Gość Ophelia2040
Napisano

Królowa Buław - byłaś na imprezie! <haha2>

Napisano

Świat - rozmawiałaś przez komunikator, telefon, może listownie z kimś, kto jest gdzieś w świecie, bardzo daleko, albo wybierałaś ofertę wyjazdu za granicę.

Napisano

Królowa Kielichów - miałas jakies mile wyjscie/ spotkanie w towarzystwie mężczyzny :)

Napisano

Dziękuję za wzięcie udziału :)

Ogólnie piątek spędziłam bardzo miło. To o czym napisała Galatea (rozmawiałam z kuzynką, która od kilku lat nie mieszka w Polsce) i Anja (spędziłam miły wieczór w towarzystwie partnera) jak najbardziej miało miejsce. <brawo> Ale oprócz tego połowę dnia spędziłam w kuchni, gotowałam, piekłam ciasto oraz robiłam porządki.

Galetea, jako pierwsza dodałaś dobrą odpowiedz, więc jeśli chcesz, zamieść swoje pytanie :)

Napisano

5 Mieczy - może dowiedziałaś się o jakiejś nieuczciwości ze strony osoby, której ufałaś? Większość dnia poświęciłaś na rozmyślaniu nad tą sytuacją lub próbowałaś wyjaśnić tę sprawę?

Napisano

As buław - znalazłaś czas, aby w końcu zająć się jakąś długo odkładaną sprawą albo rozpoczęłaś realizację nowych planów. Ogólnie dzień mogłaś bardzo aktywnie spędzić.

Napisano

Wieża - jakas nagła zmiana planów, dużo się dzialo, załatwiałas ważna sprawę od której wiele zależało

Napisano

Dziękuję wszystkim za udział. Mam kłopot, bo Ismeno i Anka odgadły. Nadrabiałam papierkowe zaległości. Udało mi się wygospodarować dzień na analizy. Ponieważ Ismena wpadła pierwsza na właściwy trop, oddaję jej pałeczkę. Zadaj Ismeno kolejną zagadkę.

Napisano

Dziękuję :) brawo Anja! :)

Co robiłam wczoraj?

Zapraszam do udziału :)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...