soleila007 Napisano Wrzesień 28, 2015 Napisano Wrzesień 28, 2015 Snilo mi sie dzis ze kolega z podstawowki z ktorym kiedys chodzilam( ma juz zone) oswiadczyl mi sie i dostalam czerwony pierscionek ktory byl troche za duzy ale byl ogolnie bardzo ladny. Obecnie jestem sama i nie wiem jak interpretowac taki sen wedlug jednych zrodel u osob samotnych to zla wrozba ze taka osoba dlugo pozostanie sama;( .Obecnie jestem zakochana w facecie ale ma dziewczyne wiec coz...Macie jakies inne pomysly Cytuj
Syrena Napisano Wrzesień 28, 2015 Napisano Wrzesień 28, 2015 Hm, wg mnie to raczej nie jest przestroga jakaś. Fakt koloru czerwonego to raczej namiętność, sam pierścionek zaręczynowy może oznaczać jakieś relacje z płcią przeciwną, a kwestia kolegi - być może on był dobry dla Ciebie, masz miłe wspomnienia. Ja uważam, że o ile to nie jest po prostu zwykły sen, albo wspomnienie kolegi, to być może w niedługim czasie spotkasz kogoś na swojej drodze, z kim połączy Cię namiętność przynajmniej na początku. Mam tez tezę, że sen może przedstawiać Twoje pragnienia i tęsknotę za ową namiętnością Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.